FinanserPersonal Finance

Sanktioner for sen betaling af nytte. Hvordan til at beregne morarenter

I henhold til lovgivningen i Den Russiske Føderation boliger, enhver borger i de modtagende botilbud, skal betale deres værdi ikke senest den 10. dag i måneden efter udløbet, medmindre andet er fastsat i kontrakten indgået med administrationsselskabet eller HOA. Hvis betalingen ikke er rettidig betalt, du står over for periodisering af sanktioner for sen betaling af regninger.
I betragtning af, at alt bliver dyrere med hver dag, der går, med en sådan ubehagelig fænomen, som bøder, sanktioner og bøder, står oftere. Derfor er det nødvendigt at spørge, hvordan man beregner størrelsen af sanktioner for sen betaling, og måske helt undgå denne ubehagelige fænomen.

For at betale for alt

Som vi ved, relationer offentlige værker og forbrugertjenester var tale om byen på alle tidspunkter. Væksten i gæld til forsyningsvirksomheder kan undertiden bringe relevante organisationer til nær konkurs. Dette er især relevant spørgsmål i dag, i form af den samlede stigning i priserne for alle. Det er grunden til selskaber, der leverer kommunale serviceydelser til befolkningen, forsøger på alle måder at anspore deres kunder, få dem til at betale til tiden, eller bedre endnu - forud for tidsplanen. Et sådant værktøj er betaling af bøder for sen betaling.

presserende problem

Ifølge uafhængige eksperter, lidt over 6% af forbrugerne er uansvarlige gæld i den kommunale. Men selv denne tilsyneladende lille antal af dem er ikke leverandører betaler betydelige summer tjenester. Og kun omkring halvdelen af de skyldnere ikke har den finansielle evne til at betale regninger til tiden, mens den anden del af de ondsindede defaulters er helt i stand til "pull" load nytte, men af forskellige årsager ikke at gøre det. Nogen med vilje ikke betale for el, gas og kloak, håber på en form for spøgelse "måske", nogen bringer elementær glemsomhed. Det er på disse klienter, der lider af "finansiel sklerose" straffende sanktioner har den bedste effekt. Størrelsen af sanktioner for sen betaling ofte sker, er, at betydeligt overbetale en gang, herefter benævnt "zabyvashki" begynder at nøje overvåge aktualiteten af betalingen.

Du behøver ikke betale? Du har brug for at bebrejde!

Generelt er fristen for modtagelse af betaling for kommunale - er den 10. dag i måneden efter forliget, men nogle gange i individuelle nogle Hoas kan stå en anden dato. Men hvis time af "X" på dine kvitteringer forbliver ubetalt, så den næste dag vil automatisk begynder at optjene straf. Derfor er størrelsen af bøder for forsinkelse i sidste ende viser sig at være længere, jo længere du undviger den fulde tilbagebetaling af gæld. I princippet er der ingen grund til at beregne bødens størrelse ved dig selv, har du stadig kvitteringen, hvor bøden vil blive opført, men vel vidende at princippet om dens beregning, kan du dobbelt-tjekke resultatet. Hvis du har noget ikke er enig, er det muligt at udfordre handlinger administrationsselskabet i retten og give deres beregning, samt dokumentation for, at du har haft gode grunde til forsinkelsen.

Hvor ellers at påvirke debitor

Ud over sanktioner for sen betaling, kan værktøjet anvende andre sanktioner. Hvis du ikke betaler dine regninger i mindst tre måneder, forberede det faktum, at du "cut off" lys, vand og gas, i almindelighed, er alle ting, som du ikke betale.

Efter seks måneder, virksomheden, leverandøren har ret til at gælde for retten for håndhævelse af gælden. I dette tilfælde vil afgørelsen sandsynligvis ikke i din favør, og du bliver nødt til at mødes med de fogeder, der vil forsøge at gribe din ejendom og bankkonti.

Hvis hovedstolen og morarenter af regninger vil overstige grænsen på 10 tusind. P., vil misligholderen har problemer med afgang i udlandet, og sælge ejendomme, tynget af gæld, vil det ikke fungere.

Nå, den mest ekstrem foranstaltning eksponering for ondsindede defaulters er en tvangsudsættelser. Hvis skyldneren bor i kommunale boliger, beslutningen domstolen det kan være forpligtet til at fraflytte ved at give i stedet for en anden, med en hastighed på 6 m 2 per person.

Som påløbne sanktioner for sen betaling af ledningsnet

De, der ubevidst behandle deres finansielle forpligtelser til administrationsselskabet, du har brug for at vide, at der skal pålægges bøden for hver dag af manglende betaling af put betaling.

Til beregning af morarenter er nødvendigt at kende de 3 indikatorer:

  • mængden af gæld;
  • Antallet af dage med forsinkelse, herunder dato for tilbagebetaling;
  • CBR refinansiering sats (den samme konto) på tidspunktet for beregningen.

Hidtil blev størrelsen af de bøder, bestemt som en tre-hundrededel af diskonteringsrenten for Central Bank for hver dags forsinkelse med betalingen. For at forstå, hvordan man beregner morarenter, du har brug for alle de ovennævnte komponenter er sat i formlen:

N = Cs x D x Cp / 300

  • N - mængde af straf (bøder);
  • Cs - det samlede beløb, der skal betales for denne type betaling;
  • D - antal - Antal dage forsinket betaling;
  • Gennemsnit - refinansieringssatsen for Centralbanken i aktier (.. Dvs., at det er nødvendigt at renten divideret med 100%); på nuværende tidspunkt, er 8,25%, hvilket betyder, at koefficienten anvendes til at beregne følgende: 8,25% / 100% = 0,0825.

Advarsel! Hvis rabatten sats (refinansiering sats) uændret i løbet af den gæld, bør beregningen foretages separat for hver periode - før ændringen og efter det.

Finansiel "nøgle"

Forud for at beregne morarenter, omkostninger endnu en gang klart skelne mellem de to satser af Central Bank - og en key account. Hvis den første til beregning af en række bøder og sanktioner, andet bruges til at stabilisere banksystemet som helhed. Allerede siden 2016 Central Bank of Den Russiske Føderation har planer om at sætte lighedstegn mellem disse to begreber, men indtil de har helt forskellige betydninger.

Det er ustabil ydeevne styringsrenten gav anledning til en haste - det blev sagt, at det var på grund af denne signifikant øget størrelsen af de bøder til dem, der ikke kunne betale for el, affaldsindsamling og vand i tide. Sådanne samtaler er ikke ubegrundet. Men det betyder ikke, at "zabyvashki" kan ånde let.

Den "venligst" det indeværende år

Ifølge erklæringerne fra russiske embedsmænd, i 2015 beregningen af bøder for sen betaling vil blive foretaget på en ny måde. Den Housing kode vil blive ændret vedrørende refinansiering satsen for centralbanken. Nu, for beregningen af en bøde for ikke at bruge 301 stosemidesyataya fra dens værdi. Således vil størrelsen af de bøder og sanktioner øges med næsten halvdelen, og dem, der forsømmer rettidig betaling af regninger, vil desuden betale mere end 17% om året på mængden af gæld, der kan sammenlignes med den gennemsnitlige banklån.

Men nye ændringer af loven der er en positiv øjeblik - nu deviators givet så meget som 3 måneder for at sikre, at frivilligt at betale gælden. Penalty beregning vil blive gennemført fra den første, og med den 91-dages forsinkelse i betalingen.

Sådan undgår straf for sen betaling af ledningsnet

Den første og mest logiske svar er indlysende - at betale regninger til tiden. Men nogle gange er der situationer, hvor dette ikke er muligt. Hvis du ikke klare den nytte belastning på grund af det faktum, at du har sænket løn eller du har mistet dit job og alt, kan du arrangere et tilskud. Og hvis du ikke har denne kompensation påkrævet ved lov, kan det konkluderes med en tjenesteudbyder en individuel kontrakt eller supplerende aftale om omstrukturering eller en individuel tilbagebetaling tidsplan.

Hvis du går på en lang tur eller bare besluttet at tilbringe sommeren i landet, kan du kontakte administrationsselskabet med det relevante program, på grundlag af hvilken du vil blive gjort genberegning. Hvis du ikke ønsker at dedikere medarbejdere til elselskabet, at din lejlighed er tom i lang tid, kan den nye beregning ske på hans tilbagevenden. Naturligvis, i dette tilfælde bliver du nødt til at give en masse dokumenter, der bekræfter dit fravær. Det kan være et rejsedokument, en lægeerklæring, en billet til den udvej og så videre. Det bør erindres, at det er muligt at genberegne kun den del af regninger, som ikke vedrører obschedomovyh tjenester og opvarmning, da disse betalinger vil være på grund uanset din tilstedeværelse i lejligheden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.