FormationHistorie

Den længste krig i menneskehedens historie: historien, interessante fakta

Historien om civilisation er altid væbnede sammenstød fandt sted. Og hver langvarige konflikt kendetegnet ved sin varighed. Vi tilbyder dig top 10 længste krige i menneskehedens historie.

Vietnamkrigen

Kendt militær konflikt mellem USA og Vietnam varede atten år (1957-1975). I amerikansk historie, nogle af de faktiske omstændigheder i de begivenheder hidtil er tavs. I Vietnam er denne krig ikke kun betragtes som en tragisk men heroiske periode.

Den umiddelbare årsag til de alvorlige sammenstød blev kommunisterne kom til magten i Kina, og i Sydvietnam. I overensstemmelse hermed den amerikanske præsident har allerede ønskede ikke at stille op med potentiale for fremkomsten af kommunistiske "dominoeffekt". Derfor Det Hvide Hus har besluttet at bruge militær magt.

Amerikanske kamptropper undertal Vietnamesisk oprustning. Men den nationale hær glimrende anvendt guerilla taktik i kampen mod fjenden.

Som et resultat, at krigen er forbi gensidigt fordelagtig aftale mellem staterne.

Great Northern krig

Måske den længste krig i Ruslands historie - Nord. I 1700-m blev Rusland over for en af de mest magtfulde nationer i den æra - Sverige. Den første militære fiasko Peter jeg blev en stimulus til starten af alvorlige reformer. Som et resultat, ved 1703 th den russiske Selvhersker allerede vundet en række sejre, hvorefter i hans hænder var hele Neva. Det er grunden til kongen har besluttet der er en ny hovedstad - St. Petersborg.

Lidt senere den russiske hær erobrede Dorpat og Narva.

I mellemtiden er den svenske kejser krævede en omkamp, og i 1708-meter del af det igen invaderet Rusland. Dette var begyndelsen på enden af de nordlige beføjelser.

I første omgang russiske tropper besejrede svenskerne på Forest. Og så - og ved Poltava, i det afgørende slag.

Nederlaget i denne kamp sætte en stopper ikke blot for de ambitiøse planer Karl XII, men også om udsigterne for det svenske "stormagt."

Et par år senere en ny konge af Sverige sagsøgt for fred. Den tilsvarende aftale blev underskrevet i 1721-meter, og det blev katastrofalt for staten. Sverige næsten ophørt med at være en stormagt. Derudover har det mistet næsten alle deres ejendele.

peloponnesiske konflikt

Denne krig varede i syvogtyve år. Og det så old-stater stater som Sparta og Athen var involveret. Konflikten i sig selv er ikke startet spontant. I Sparta, var en oligarkisk styreform i Athen - demokrati. Der var også en slags kulturel konfrontation. Generelt er disse to stærke ledere ikke længere kunne mødes på slagmarken.

Athenerne gjort naval razziaer på bredden af Peloponnes. Spartanerne også invaderede område Attika.

Efter nogen tid, begge de stridende parter underskrev en fredsaftale, men et par år senere Athen overtrådt betingelserne. Igen, krigen begyndte.

Generelt athenerne tabt. Så blev de besejret af Syracuse. Så, med støtte fra Persien Sparta formået at bygge sin egen flåde. Denne flåde endeligt besejret fjenden på Aegospotami.

Det vigtigste resultat af krigen var tabet af alle de athenske kolonier. Desuden blev den politik tvunget til at slutte sig til den spartanske alliance.

Den krig, der varede i tre årtier

Over tre årtier (1618-1648) bogstaveligt talt alle europæiske stater deltog i religiøse sammenstød. Det hele startede med konflikten mellem tyske protestanter og katolikker, så er denne lokale hændelse har udviklet sig til en regulær krig i Europa. Det skal bemærkes, Rusland har også været involveret i konflikten. Kun Schweiz forblev neutral.

I årenes løb denne nådesløse krig, at antallet af mennesker i Tyskland faldt med flere størrelsesordener!

Ved udgangen af kollisionen underskrev de stridende parter en fredsaftale. Konsekvensen af dette dokument var etableringen af en uafhængig stat - Holland.

Clash of the britiske aristokrati grupper

I middelalderens England i anden halvdel af det XV århundrede var aktive fjendtligheder. Samtidige kaldte det krigen of the Roses. Faktisk var det en række borgerkrige, som generelt varede i 33 år. Det var en konfrontation mellem de forskellige fraktioner af aristokratiet om magten. Hovedaktørerne i konflikten var repræsentanter for de grene af Lancaster og York.

År senere, efter mange kampe i krigen blev vundet af House of Lancaster. Men efter et stykke tid kom til tronen repræsentant for Tudor dynastiet. Denne kongelige efternavnet rules næsten 120 år.

Liberation War of the indianere i Guatemala

Guatemalanske konflikt varede i seksogtredive år (1960-1996). Det var en borgerkrig. De stridende parter - repræsentanter for indianerstammer, primært mayaernes og spansk.

Det faktum, at i Guatemala i 50'erne med støtte fra USA har været et statskup. Medlemmer af oppositionen begyndte at danne en oprørshær. Shirilos befrielsesbevægelse. Guerillaer har gentagne gange været i stand til at besætte byer og landsbyer. Som regel når skabt og kontroller.

I mellemtiden krigen trak ud. Guatemalanske myndigheder indrømmede, at en militær løsning på konflikten umulig. Som følge heraf blev fred konkluderet, som er den officielle beskyttelse af de 23 indiske bands i landet.

Generelt under krigen dræbte omkring 200 tusind mennesker, de fleste af dem - den Maya. Om en anden 150.000 mangler stadig.

et halvt århundredes konflikt

Krigen mellem perserne og grækerne varede i et halvt århundrede (499-449 gg. BC. E.). I begyndelsen af konflikten Persien blev anset kraftfuld og krigerisk. Grækenland eller Hellas selv på kortet over den antikke verden ikke eksisterede. Der var kun fragmenterede politikker (city-state). De tilsyneladende ikke i stand til at modstå den Store af Persien.

Uanset hvad det var, perserne pludselig begyndte at lide et knusende nederlag. Især, grækerne var i stand til at blive enige om et fælles militære aktioner.

I slutningen af krigen blev Persien tvunget til at anerkende uafhængigheden af de græske bystater. Desuden måtte hun opgive de besatte områder.

Og Hellas ventede en hidtil uset stigning. Landet begyndte derefter at indgå i den periode størst fremgang. Hun havde allerede lagt grundlaget for kultur, der gik på at blive lig med hele verden.

Den krig, som varede i et århundrede

Hvad er den længste krig i historien? Dette vil du lære på. Men blandt de mestre indtastet et århundrede med konflikt mellem England og Frankrig. Faktisk er det varet i mere end et århundrede - 116 år. Det faktum, at begge parter blev tvunget til at foretage en våbenhvile i denne lange kamp. Årsagen var pesten.

På det tidspunkt var begge lande regionale ledere. De havde en stærk hær og en vigtig allieret.

I første omgang, militære operationer begyndte at holde England. Island rige søgte at genvinde, i første omgang, Anjou, Maine og Normandiet. Den franske side længtes efter at bortvise briterne fra Aquitaine. Således blev hun forsøger at kombinere alle dens område.

Den franske dannede deres milits. Den britiske militær handling ved hjælp af lejesoldater.

I 1431-m blev det udført af den legendariske Jeanne d'Arc, som er et symbol på frihed i Frankrig. Efter dette, militsen i gang, først og fremmest, at bruge guerilla taktik til at kæmpe. Som et resultat, efter flere års krigshærgede England erkendte han sit nederlag, efter at have mistet næsten alle ejendele på fransk territorium.

puniske krig

I begyndelsen af historien om romersk civilization, Rom formået at kue næsten hele Italien. På dette tidspunkt romerne ønskede at sprede sin indflydelse til det område af øen Sicilien rig. Disse interesser forfølges og kraftfuld handel imperium af Carthage. Carthaginian borgere i det gamle Rom kaldes Punami. Som et resultat, fjendtligheder brød ud mellem de to lande.

En af de længste krige varede i 118 år i verden. Men intense kampe varede fire årtier. Resten af krigen var i en slags træg fase.

I sidste ende blev Karthago besejret og ødelagt. Bemærk rækkefølgen af en million mennesker døde i alle de år af krigen, som til de tidspunkter var en masse ...

335-årig Spøgelseskrigen

Klar rekord for varigheden af en krig mellem øgruppen Scilly, og Holland. Hvordan var den længste krig i historien? Det varede mere end tre århundreder, og meget forskellig fra andre militære konflikter. Mindst det faktum, at i alle de 335 år af modstanderne undlod at skyde på hinanden.

I den første halvdel af det XVII århundrede i England var en anden borgerkrig. Kendt Oliver Cromwell besejrede royalister. På flugt fra jagten, mister overskud til bredden af øgruppen Scilly, som tilhørte en fremtrædende royalister.

I mellemtiden har en del af den hollandske flåde besluttet at støtte Cromwell. De håbede på en let sejr, men det skete ikke. Efter nederlaget i de nederlandske myndigheder krævede betaling. Cavaliers reagerede med en kategorisk afvisning. Så i slutningen af marts 1651 af den hollandske erklærede formelt krig mod Isles of Scilly, og så ... derhjemme.

Lidt senere Cavaliers overtalt til at overgive sig. Men dette mærkelige "krig" officielt gik på. Det endte kun i 1985, da det blev konstateret, at formelt, Isles of Scilly er stadig i krig med Holland. Det følgende år blev denne misforståelse afgjort, og de to lande kunne underskrive en fredstraktat ...

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.