FormationHistorie

Generalmajor Alexander Alexandrov. Etableringen af en militær medalje af den store komponist

Sovjetiske hymne melodi, og derefter den russiske nationalsang - måske et af de mest storslåede kompositioner, sin kraftfulde strømfald tilbage i 1943 at forene folk i kampen mod fascismen, og i fredstid, gentagne gange rystede den sportsarena. Forfatteren af denne udødelige musik - den herre af mange statslige priser, herunder en pris den honorære titel af Folkets Kunstner af USSR , generalmajor Alexander Alexandrov.

ungdom

Alexandrov kommer fra en bondefamilie, der boede i den russiske bagland. Han blev født i 1883 i Ryazan regionen. I otte år, drengen sang i koret af Kazan-katedralen i Sankt Petersborg. Syv år senere, indskrevet han at studere på Domstolens Kapel, sluttede det med rang af regent i 1900. Han studerede ved St. Petersborg konservatoriet, men sygdom og økonomiske problemer tvang ham til at holde op træning. Hans første værk - en symfoni af "Døden og Livet" - skrev i Tver, hvor han arbejdede som korleder, og derefter førte musikskolen han grundlagde. Alexander formåede at fortsætte deres uddannelse kun i en alder af seksten, da han kom ind i Moskva Konservatorium. Senere blev han lærer på denne skole og fik en professor status.

Gennem årene arbejdede han i Kristus Frelseren Katedralen, var dekan for pædagogisk og militær-ledende fakultet, ledet koret stol. Derudover han underviste på skolen, arbejdede han på Chamber Theater, da han blev opfordret til at rådgive forestillingerne i musikalsk teater, for eksempel, Mamta.

musikalske bidrag

Medarrangør af den berømte og turnerede over hele verden Røde Hær Ensemble af sang og dans også gjort generalmajor Alexander Alexandrov. Med ensemblet har turneret i hele Sovjetunionen, selv jeg besøgte flere fremmede lande. Han blev modtaget i udlandet, så hjerteligt, at han i 1937 var i Paris, Grand Prix Verdensudstillingen.

Og alligevel hans mest berømte værker (og en af de mest fremtrædende), skrev han i den Store Fædrelandskrig og deres forening dedikeret folk i kampen for at skabe liv. Han skabte en masse sange, der indgår i bibliotekets samling af de bedste af disse år. Især var det generalmajor Alexander skrev musikken til sangen "Hellig krig", "Invincible og Legendary", "I march! Vandreturen! "Og andre.

voldsom af USSR

Ved at dreje til den sovjetiske hær i 1943 sovjetiske leder Stalin kommer han til den konklusion, at landet er afgørende for nationalsangen, at inspirere og forene alle borgere, veteraner og hjemmefronten arbejdstagere i en fælles kamp med fascistisk, i kampen til målstregen.

Spørgsmål hymne i landet gik op så langt tilbage som 1930 år. I Sovjetrusland, som den vigtigste tilstand sangen brugt det franske "International" i ros af Pariserkommunen. Den sovjetiske ledelse annonceret en konkurrence for at skrive salmen. Under arrangementet, generalmajor Alexander Alexandrov skabt "Hymne Bolsjevikpartiets." Blandt deltagerne var også hans søn Boris Alexandrov og Dmitri Shostakovich. Dog gives præference til musik af generalmajor. Forfatterne af de ord, blev en digter Sergey Mikhalkov og Gabriel El-Registan.

Oprettet hymne blev udført for første gang på den første nat i den nye 1944. Men i radioen over hele landet højtidelig sang lød for første gang i april. Med ændringen af regimet endnu en gang rejst spørgsmålet om nationalsangen. Kun i 2000 blev det besluttet at forlade den samme udødelige melodi Alexandrova.

Han døde, generalmajor Alexander Alexandrov i Tyskland, i 1946, på turné i Berlin.

Memorial komponist

Generalmajor Alexander Alexandrov ydet et væsentligt bidrag til den musikalske kultur hæren. Efter hans død, navnet på komponisten navngivne ensemble, derefter gymnasiet i sin fødeby Plakhino. Det åbnede også et museum, dog kun i 2003. I Moskva, blev staten koncertsal opkaldt efter ham.

Ud over Moskvas "Walk of Stars" Aleksandrov mindesmærke skilt blev installeret. Hans navn er givet til musikalsk stipendium. I de senere år er det blevet fundet flere monumenter til komponisten: én i Moskva til ære for 130-året for hans fødsel, et år senere et mindesmærke etableret i Ryazan. Det russiske kulturministerium i samarbejde med Foreningen af komponister grundlagt to medaljer (guld og sølv), som er indgået med henblik på bedst patriotisk sang.

tilstand award

Militæret blev også præget af komponisten og Forsvarsministeriet i Rusland. Kontor i 2005 etablerede staten award - "generalmajor Alexander Alexandrov" medaljen Cavaliers kan blive militære, civile, der arbejder i systemet for de væbnede styrker og veteraner. Desuden kan prisen betegnes som russiske borgere eller borgere i fremmede lande, for at hjælpe med udviklingen af militær og militær-patriotisk musik.

Det er i udviklingen af denne musikalske har gjort et uvurderligt bidrag til generalmajor Alexander - en medalje i de væbnede styrker, opkaldt efter ham, sagde resultaterne af komponister og musikere, der arbejder på at skabe stærke og inspirerende sange.

På forsiden af mønten, lavet af metal under farven på guld, i midten, på baggrund af stigende ray er portræt af komponisten. Under det viser lyre og afvigende fra den på begge sider af mønten laurbærgrene. På øverste kant er indgraveret indskriften: "generalmajor Alexander Alexandrov" På bagsiden af centret den interimistiske udfoldet rulle på som er indgraveret sætningen: "For hans bidrag til udviklingen af militær musik" Top viser også TRY grund scroll synlige attributter af militære marcher: rør, trommer og bannere og våben. Den øverste og nederste kant følger indskriften. "Forsvarsministeriet for Den Russiske Føderation"

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.