Kunst og underholdningFilm

"Stolthed og fordom": skuespillerne, biografi, fotos

Skrevet af den berømte engelske forfatter Dzheyn Ostin roman "Stolthed og fordom" (Pride & Prejudice 1813) på grund af sin popularitet var grundlaget for plottet så meget som syv spillefilm og tv-serier. Den første filmatisering blev udgivet i 1940, det var på det samme navn på filmen i 1952, 1958, 1967 og 1980. I 1995 skærmene udgivet deres første seks dele mini-serie baseret på den berømte roman. Sidste filmatisering fandt sted i 2005, og også blev kaldt "Pride and Prejudice". Aktører involveret i nedskydningen af dette billede, var stolt og bevidst om det ansvar betroet dem. Efter alt, vil deres spil blive sammenlignet med værker af kunstnere fra andre tilpasninger.

Roman J. Austens "Pride and Prejudice"

Dette arbejde af britisk forfatter, der arbejdede i slutningen af det 18. - tidlige 19. århundrede, er helt sikkert en af de mest læste romaner skrevet på engelsk. Ifølge litterære kritikere, er dette bogen markerede begyndelsen på en ny genre - "kvinders roman" Men her vil du ikke finde sentimentale "APB", og suk, der ligger i sådanne værker. Dzheyn Ostin er særegen for en bestemt skrivemåde, en slags elegance af sprog, den oprindelige stil - for hvad det er respekteret i litterære kredse. I denne roman, har forfatteren formået at genskabe atmosfæren af gamle England, med en utrolig kærlighed og oprigtighed at beskrive alle heltene fra romanen. Nogle er sjove, andre - er ikke langt og dum, andre er talentfuld, men de er ofre for fordomme er fremherskende i samfundet. Merit på forfatteren er, at ingen af dem i løbet af læsningen ikke er gennemsyret af fjendtlighed. Alt dette gav anledning til nogle britiske og amerikanske instruktører ønskede at skabe baseret på en roman af filmen. Og den er valgt til optagelserne af disse film skuespiller, ville spille rollen på en måde, der ikke er påvirket af den store forfatter billeder af helte og heltinder.

Den første film tilpasning af det hidtil ukendte - spillefilmen "Stolthed og fordom" (1940)

Under Anden Verdenskrig, en amerikansk filminstruktør Robert Z. Leonard i samarbejde med filmselskabet "Metro-Golden-Mayer", har besluttet at lave en film baseret på den populære roman i USA engelske forfatter George. Austens "Stolthed og fordom". Aktører til at deltage i filmen blev udvalgt som et resultat af streng støbning, men de vigtigste roller var inviteret populære i disse år, Lourens Olive og Greer Garson. Ikke mindre berømt er andre aktører: Ann Rutherford, Marie Baland, Maureen O'Sullivan, Edna May Oliver, Ann Rutherford, Edmund Guenn, Frida Aynskort og andre. I 1941, en film af Robert Z. Leonards "Stolthed og fordom" ved præsentationen af "Oscar" vandt i nomineringen "Det bedste værk art director." Golden statuette fik Pol Gresse og Cedric Gibbons.

"Stolthed og fordom": skuespillerne (1995)

Af særlig interesse er den eponyme tv-serie, taget på en grænse af det 20. og 21. århundrede. I løbet af denne periode, den telenovela genren var på sit højdepunkt af popularitet, og mange direktører, ved hjælp af denne, satte filmatisering af den klassiske roman. Denne serie var den sjette filmatisering af den hidtil ukendte forfatter Dzheyn Ostin. Optagelserne fandt sted i England, det er i det område, som er beskrevet i bogen. Takket være den fremragende skuespillere og forhåbningerne af instruktøren showet var en succes. Tv-kanaler, som har vist serien, straks på flere niveauer hævet deres rating. Russisk tv telenovela var på den første kanal for Offentlig Television. Og det er usandsynligt, at der ville være en familie, der om aftenen ikke foregik foran tv-skærme for at se TV-serien "Stolthed og advarsel." Skuespiller, hovedrollen i filmen - Kolin Fort, David Bamber, Dzhennifer El, Crispin Bonham-Carter, Susannah Harker, Anna Chancellor, Adrian Lukis, Barbara Leigh-Hunt, Alison Steadman, Dzhuliya Savaliya og andre - alle sine plausibel spil elsket af publikum.

Sidste filmatisering

I 2005 den engelske filminstruktør Dzho Rayt besluttet at trække sin version af filmen baseret på en roman "Stolthed og fordom" den berømte forfatter-romanforfatter Dzheyn Ostin. I modsætning til den tidligere filmatisering, dvs. TV-serien "Pride & Prejudice", dette maleri skulle være uniserial spillefilm. Dette resulterer i en to-timers film er lyst med rige dekorationer, med deltagelse af berømte skuespillere. Som performer af titelrollen blev inviteret uforlignelige Kira Naytli. Filmen kostede skaberne af 28 millioner dollars, og globale box office indtægterne udgjorde summen af fire gange mere end der blev brugt på at skyde. Writers billederne er Deborah Moggak og Emma Thompson. De, der har læst romanen, samt bekendt med de tidligere tilpasninger, siger dette - de fleste af dem forgæves, og forfatterne har ændret historien til ukendelighed. Men der er andre, sammen med dette synspunkt. Siden 2005, hvor skærmene kom syvende filmatisering af romanen Dzheyn Ostin, havde hun en hær af millioner af fans. Og hvis scriptet billedet fra tid til anden blevet angrebet kritikere, ingen havde nogen klager over rigtigheden af valget udføre sammensætning af filmene "Stolthed og fordom". Skuespillere kunne godt skabe billeder af de tegn opfundet af forfatteren. De var alle brænder for deres spil i denne film og taknemmelig for den unge instruktør Dzho Raytu for invitationen, og altid herskede venlig atmosfære på sættet.

Cast og Tegn

I 1995, den rolle, Mr Darcy - en af de centrale figurer i romanen - af spillet Kolin Fert. Han var så overbevisende, at i 10 år blev betragtet som benchmark af denne komplekse og karakteristiske måder. Dzho Rayt otte måneder kæmpet med den vanskelige opgave at vælge en person til denne rolle. Løsningen kom af sig selv, og for udførelsen af denne rolle var inviteret Darcy Mettyu Makfeyden. Nå, spille Elizabeth Bennet havde Hollywood berømthed Kire Naytli. Det er i øvrigt altid har drømt om denne rolle og mener, der er meget lig hendes karakter. Og her er den fulde liste over kunstnere i filmen "Stolthed og fordom" (2005). Aktører og deres roller eksekverbare samlet i én liste.

  • Mr. Darcy - Mettyu Makfeyden.
  • Dzhordzhiana Darsi - Tamzin Merchant.
  • Bennet søstre: Elizabet- Kira Naytli, Mary - Talulah Riley, Jane - Rosamund Pike, Lydia - Dzhena Meloun, Kitty - Keri Malligan.
  • Mr. og Mrs Bennet - Donald Sutherland og Brenda Beltin.
  • Mr. Gardiner og MISA - Piter Uayt og Penelope Wilton.
  • Charlz Bingli og Kerolayn Bingli - Saymon Vuds og Kelli Raylli.
  • Catherine og Anna De Boer - Dzhudi Dench og Rozamund Stiven.
  • Charlotte Luca - Klodi Blakely et al.

De, der ikke har set filmen "Stolthed og fordom", kan billeder af skuespillere ses her i artiklen.

Awards, der modtog et billede af Dzho Rayta

I 2005 blev maleriet nomineret til "Oscar" én gang i 4 nomineringer: "Bedste Skuespillerinde" (Kira Naytli), "Best Dramatisk Præsentation" og "Best Music" (Dario Marianelli), "Best Costume Design". Men han vandt ikke i nogen af dem. Desuden blev filmen præsenteret på prisen "Golden Globe" i to kategorier: "Best musical eller komedie," "Bedste skuespillerinde", men også til ingen nytte. Luck venter på filmen til en BAFTA award. Prisen vandt Dzho Rayt sig selv i kategorien "mest lovende Begynder". Derudover var der anmodninger om yderligere 5 awards, men mislykkedes. Men deltagelsen i BAFTA var den mest frugtbare for billedet "Pride and Prejudice". filmskuespillere, men ikke modtaget nogen af de priser, men de blev ikke frataget opmærksomhed paparazzi og taknemmelig publikum.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.