LovOverholdelse om regulering

Arbejdstilsyn

Labour inspektion - en ubuden gæst, seriøs og uvelkommen. Lederne af virksomheder og virksomheder repræsentanter for den føderale arbejdstilsynet, som regel, ikke kan lide og er bange. Med hensyn til ledelse, arbejdstilsyn er næsten altid finde en måde at samle på nogen, selv de mest mindre fejl i dokumentationen eller identificere eksisterende overtrædelser af arbejdstagernes rettigheder. Og de i princippet findes i dag i næsten enhver virksomhed. For at kontrollere om arbejdstilsyn fandt sted så smertefrit som muligt, administrationsselskabet er ikke kun nødvendigt at nøje følge loven, men også et godt kendskab til basisretsakter, som danner grundlag for aktiviteterne i dette organ.

Ledelsen skal huske på, at arbejdstilsynet har ret til at foretage planlagte inspektioner hvert andet år. Hvis vi taler om en lille virksomhed, kan dets ledere forventer planlagt inspektion kun tre år efter registreringen.

Revisionsretten normalt advare om uglen besøg et par dage før starten af proceduren, men i visse tilfælde kan arbejdstilsynet forekomme uden varsel. Især ofte det sker i tilfælde af kontrol klager fra medarbejderne. En sådan kontrol anses uplanlagt arbejdstilsyn. På modtagne klager denne myndighed er forpligtet til at svare inden for en måned. , Klagen er lavet i skriftligt med angivelse af navn, mellemnavn, efternavn og hjemadresse af medarbejderen, der har et krav mod selskabet. Disse data er fortrolige, de kun kan videregives med skriftlig tilladelse fra den medarbejder, der indgav klagen.

En anden type af uplanlagte kontrol - efter instruks fra den offentlige anklagers kontor. Det må forventes, i tilfælde af, at virksomheden er grove overtrædelser af arbejdsloven.

For ikke-rutine er den såkaldte kontroltest. De er udført for at overvåge eliminering af de åbenbarede overtrædelser under revisionen.

Labour inspektion kan stige ned pludseligt og i tilfælde, hvor det har en stærk, støttet af fysiske beviser om eksistensen af virksomhedens ugunstige forhold, der truer sundheden eller livet af medarbejdere, såvel som der er en risiko for skade på miljøet.

I en særskilt kategori bør omfatte udfører arbejdstilsyn revision fandt sted på fabrikken ulykker.

Repræsentanten for dette organ er forpligtet til at have en ordre til at holde denne type procedure og et certifikat. Hvis ledelsen af virksomheden der er nogen tvivl om lovligheden og gyldigheden af handlinger repræsentanter for arbejdstilsyn, er det bedst at gå direkte til Arbejdstilsynet og til at afklare alle detaljerne i proceduren.

Max er hendes liv - ikke mere end en måned. Denne periode kan forlænges kun i undtagelsestilfælde.

Det kontrollerer arbejdstilsynet? For det første at etablere gyldigheden af de konstituerende dokumenter i virksomheden. Dernæst statsrevisorer tage en interesse og kollektive aftaler, vil kontrollere konto og arbejde bøger af regler for opbevaring, de tilsvarende poster i deres poster i orden. Også vil blive kontrolleret alle dokumenterne i personalefortegnelser og dokumenter vedrørende reglerne for hvile og arbejdskraft medarbejdere. Må ikke forblive uden opmærksomhed af en revision og spørgsmålet om udbetaling af løn. Den ovennævnte test plan anses for at være standarden, i nærvær af de særlige omstændigheder det kan ændres og suppleres.

Ved slutningen af arbejdstilsynet af den handling, som skal omfatte alle resultaterne af arbejdet. I tilfælde af overtrædelser udarbejdet instruktion for at fjerne dem og udstedte en protokol om administrativ forseelse, hvorefter selskabets ledelse kan få en bøde. Beløbet afhænger af antallet og sværhedsgraden af overtrædelser.

For at undgå problemer og betaling af store bøder, bør administrationsselskabet nøje overvåge gennemførelsen af alle de regler for arbejdsret og ordentligt vedligeholde optegnelser og registrering af personale dokumentation.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.