FormationHistorie

Kejser Konstantin

Den romerske kejser Konstantin blev født i Naisse. Faderlig det formentlig tilhørte illyriske familie. Hans far, Constantius Chlorus, den vestlige del af reglerne i det romerske imperium (Storbritannien og Gallien). Hans mor, Helen, der senere blev en helgen, var en kristen.

Diocletian kejser Konstantin ønskede at tage den unge til retten i Nicomedia. I året 305, Diocletians og Maximian fastsat den kejserlige titel med dig selv. Således har Vesten blevet hersker over Constantius Chlorus, og i Østen - Galleria.

I 306, efter faderens død Konstantin vendte tilbage til Gallien, hvor han blev udråbt Augustus. I mellemtiden, i Rom, et oprør brød ud imod galleriet. Befolkning og hæren anerkendte magt Maxentius, søn af Maximian at fastsætte titlen på kejser, men senere havde sluttet sin søn og accepteret den kejserlige værdighed igen.

Disse begivenheder dannede baggrunden for starten af borgerkrigen. Galerius og Maximian døde. Kejser Konstantin, forenet med Licinius (en af de nye August), besejrede Maxentius i nærheden af Rom. Sidste druknede i Tiberen mens flygter.

Licinius og Konstantin samlet i Milano. Der blev offentliggjort den Milano-ediktet af vseverii. Derefter fulgte en række begivenheder, der førte til Kejser Konstantin blev den eneste hersker af riget. Han havde ingen hovedstaden Rom. Den vigtigste by i hans tilstand var byzantinerne, senere omdøbt til Konstantinopel.

Kejser Konstantin var dybt overbevist om, at kun kristendommen kan forene den forskelligartet population af staten. Lineal støttede kirken, vender tilbage fra eksil prædikanter, rejst templer, tog sig af de gejstlige.

Dybt ære religion, kejser Konstantin Veliky ønskede at finde den sande Kors, hvor Jesus Kristus blev korsfæstet. For at gøre dette, guvernøren sender sin mor til Jerusalem, hvilket giver hendes autoritet og materielle ressourcer. Dronning Helena via Jerusalem Patriarch Macarius fundet et kryds i år 326. Under sit ophold i Palæstina, Elena lavet en masse retfærdige gerninger for kirken. Hun beordrede alle de steder, den ene eller den anden måde er blevet forbundet med Kristi liv og hans mor, blev ryddet af spor af hedenskab. I disse hellige steder blev opført kirke. Kejser Konstantin beordret til at bygge et tempel for Herrens opstandelse på hulen med Den Hellige Gravs.

Dronning Helena gav fundet Cross deponerede patriark, idet den medtager en lille del. Efter hjemkomsten til Konstantinopel, hun døde snart (i 327). For aktioner for Kirken og værker om konstateringen af korset blev kendt som dronningen Elena Lig med apostlene.

Men snart i kirken er der uenigheder og kætterier. Det skal siges, at i begyndelsen af Kejser Konstantin opstod kætteri Novatians og Donatists, som i første omgang blev afvist af de to råd, og så endelig dømt i 316 Milanos domkirke.

I Østen, i mellemtiden gjorde læren om Arius, Jesus afviser guddommelighed. I denne henseende, i år 325 i Nikæa blev indkaldt ved kendelse af Konstantina Vselensky Råd. Der er blevet fordømt kætteri Aria, dannet tro. udtrykket "grundlæggende kendetegn hos Faderen" blev medtaget i det. Således i hovederne på de kristne nogensinde forskanset sandheden af Kristi guddommelighed.

Efter den økumeniske Råd fortsatte Konstantin at arbejde til gavn for Kirken, til trods for at han forblev en hedensk.

I 326, regler kejseren til enogtyvende år. En af de personlige tragedier linealen blev hans retssag elskede søn og arving Crisp, afsløret en sammensværgelse. På trods af, at kejseren havde tre sønner ved sin anden kone Fausta, Konstantin følte alene, tænker, at den har brug for folk tror bare fordi de kan formidle et stort imperium.

Dåb guvernør modtaget i slutningen af livet. Konstantin døde i 337, på pinsedagen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.