FinanserPersonal Finance

Money Management: 15 regler, som alle bør vide gårsdagens elev

Hjem kandidat kapital er normalt ganske beskedent. Det er derfor, alle unge skal beherske styringen af deres egen kapital for at lykkes i fremtiden.

leve beskedent

Selvfølgelig, i tilfælde af besparelser er lettere sagt end gjort. Efter fire eller fem år, at et beskedent liv på universitetet hver kandidat vil gerne straks begynde at leve, som han altid har drømt om. Problemet med denne tilgang ligger i det faktum, at hver ekstra dollar, som du optjener, vil du bruge på forfølgelsen af den ideelle præstation. I stedet bør du prøve og bevidst lever under deres evner. Tillad besparelse færdigheder lært på universitetet, at bo i dit liv og efter dens afslutning. Dette vil i høj grad hjælpe dig i fremtiden.

Hold dig til budgettet

Og starte det nydannede specialist stående med det, der kaldes "dynamisk programmering". Dynamisk programmering - en metode, der involverer en sammenlægning af alle stabile betalinger, såsom betaling for en lejlighed, internet og så videre, og derefter trække det fra den nærmeste løn. Alt der er tilbage - dette er dit budget, som du har brug for at distribuere til alle dine behov.

Spis hjemme

Du bør ikke undervurdere, hvor dyrt er i cafeer og restauranter. Selv hvis du spiser fastfood, vil udgifterne til det stadig være meget høj. Hvis du vil tage med dig at arbejde hjemme lavet aftensmad, og der er muligheder i hjemmet, vil du bemærke, hvor meget begynde at spare. Hvis du vil tage med dig på arbejde frokost lavet hjemme mindst tre gange om ugen, og de sparede penge til at forsinke, derefter syv år har akkumuleret næsten ti tusind dollars.

Køb med omtanke

Til dato, købe brugt elementer eller elementer med rabat er nemmere end nogensinde. På mange måder dette bidraget til udviklingen af sociale netværk. Du bør ikke automatisk spredt for den fulde pris for produkterne, så det er nu den æra af rabatter, som du kan benytte.

Må ikke bruge for meget på bolig

Udgifterne til husleje er vokset med en utrolig hastighed. Du bør holde sig til en simpel ligning: din husleje bør ikke overstige 30 procent af din månedlige indkomst. Du skal tænke på, hvordan man kan dele sin lejlighed med en nabo til at betale for det mindre, eller du kan flytte tættere på arbejdspladsen, for at spare op til turen. Eller du kan bede forældre til at lade dig blive hos dem en lille smule, i hvert fald indtil du afbetale studerendes gæld.

betale dig selv

Når du planlægger dit budget, bør du afsætte ti procent af deres indkomst som et engangsbeløb på udgiftssiden. Du bør se på det som en omkostning for sig selv. Du opnået denne penge og du fortjener dem.

Opret en reservefond

Ja, dette er et andet punkt fradrag fra mængden af dit udgifter budget, men tidligere studerende skal være fra de tidligste dage til at begynde at skabe for sig selv en slags airbag. Oprettelse af en reservefond bør være et af toppen af dine prioriteringer. Uventet omkostninger kommende ned hele tiden, men hvis du har penge udskudt, disse uventede udgifter, du kan ikke slikke. I stedet for at bruge penge til side til en ferie, eller kommer i gæld, vil du være i stand til at bruge disse midler til at håndtere problemet, og derefter gendanne din airbag gradvist.

forsikring

Det er ikke nok bare at forsikre dit helbred, skal du også forsikring for invaliditet. Det vil give dig mulighed for at beskytte dig mod fattigdom, hvis du ikke længere kan bringe hjem en lønseddel til den ene eller anden grund. Nogle arbejdsgivere tilbyde denne form for forsikring i beskæftigelse, men selv hvis de ikke gør det, bør du tage sig af hendes egen.

Begynde at spare op til alderdommen (ja, allerede)

Heldigvis i de fleste tilfælde, bidrag til pensionskassen er inkluderet i de løbende poster, så pengene automatisk trukket fra din løn hver måned.

Få et kreditkort

Ved første øjekast kan det se ud, som det er i strid med sund fornuft, men du bør få et kreditkort. Du skal åbne en bankkonto med en beskeden grænse på lånet og bruge kortet regelmæssigt. Men det er meget vigtigt at betale hver måned på lånet til tiden og uden gæld. Dette vil tillade dig at oprette sig selv en god kredit historie, hvilket igen vil hjælpe dig i fremtiden at få mere alvorlige kredit for fast ejendom eller andre imponerende opkøb.

Tænk over hvordan du vil betale din gæld

Selvfølgelig kan mange mennesker føler, at de lån, der er nødvendige for at tælle langsomt, at betale et månedligt beløb af denne størrelse, der er specificeret af banken. Men for nogle hurtige udbetalinger samlede lånebeløb kan være en meget nyttig måde, som vil slippe af stress og få en længe ventet rolig. Hvis din rente på lånet er større end 4%, så skal du tænke over, hvordan man kan afbetale gælden så hurtigt som muligt.

Rethink diplom

Hvis vi taler om de studerendes gæld, bør teenagere tænke over det hensigtsmæssige i de videregående uddannelser i dag. Diplom - er ikke kun et imponerende investering af tid, da du skal bruge 4-5 år af dit liv, er det også utroligt høje omkostninger. Spørg dig selv, hvor mange år du har brug for at betale de studerendes gæld? Hvilken slags arbejde at gøre dette er du nødt til at udføre? I øjeblikket kandidater i 2016 har den største gæld af alle kandidater i historien, og det er ikke enden. I gennemsnit vil en studerende i USA er nødt til at vende tilbage mere end tredive tusinde dollars. Selv justeret for inflation er det to gange mere end prisen på de videregående uddannelser for tyve år siden. Så før du går til en grad, så tænk over, om det vil kunne betale sig for dig personligt.

Brug højteknologisk

I dag vil du være i stand til at holde fast i dit budget nemt ved hjælp af applikationer til smartphones. Mange banker har også deres ansøgninger og anmeldelser sendes direkte til din telefon i tilfælde af gæld eller enhver anden situation. Også være opmærksom på et program som Digit, som sigter mod at maksimere passive besparelser. Denne applikation analyserer dine indtægter og udgifter, efter som automatisk oversætter en vis mængde penge i en opsparingskonto. Dette er et fantastisk værktøj for dem, der ønsker at forsinke turen under en ferie eller en anden behagelig udgifter et par måneder. Du vil blive glædeligt overrasket over, hvor meget du kan spare, hvis du afsætte lidt. Du kan stadig nyde livet, vel vidende, at de ti dollars, som du skulle bruge på fastfood, bedre ligge på din opsparingskonto, ikke i maven.

Overvej udførelsesformer kombineret med arbejdet

Job-deling, ekstra indkomst, arbejde på den side - man kan kalde det hvad du vil, men alligevel, det var en fantastisk måde at tjene ekstra indkomst og på samme tid til at øve de færdigheder, der bringer dig glæde. For eksempel kan en kandidat, der arbejder i den finansielle sektor, men det kan lide at skrive, kan gælde for udveksling af freelancing, hvor han vil være i stand til at tjene penge, der kombinerer forretning med fornøjelse: for eksempel, kan han skabe indhold til web-steder, der i dag er en meget populær aktivitet. Job-deling er især godt, hvis det vigtigste arbejde kandidat ikke er i hvad han ønskede, når trådt i voksenalderen. Med hjælp fra deltidsarbejde, kan du oprette en kultiveret balance, som vil give dig mulighed for at tjene penge til at betale husleje og regninger, og at forfølge sin drøm om honing dine foretrukne færdigheder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.