Intellektuelle udviklingMystik

Matrona Moskovskaya - forudsigelser og mirakler

St. Matrona af Moskva, forudsigelser og mirakler, som folk stadig husker, har reddet mange liv og profeterede mange vigtige ting. Indtil nu, er folk henvender sig til det med bøn, at bede om hjælp.

Historien om mirakler i livet i Sankt Matrona af Moskva ugodnitsy begynder selv før hendes fødsel: hendes mor, Natalia Nikonov, ikke engang drømte om en hvid fugl uden øjne, der, som det viste sig, varslede fødslen af en ekstraordinær barn.

I november 1885 in en lille landsby beliggende i Tula-regionen, i familien Nikonov pige blev født uden øjne. Fødslen af dette barn, og den dag i dag stadig er et hit og en prøvelse for forældrene, og i de barske tider var det mange gange sværere, så forældrene Matron selv ønskede at give sin blinde datter på et krisecenter. Men siden fødslen Matrona var omgivet af tegn på Guds udvalgte folk. Et af disse tegn var en sky af duftende røg, der kom over hende, da hun blev født. Senere fandt forældrene mærket på kroppen af valget og piger: på hendes bryster var en bule i form af et kors. Da hun var knap syv år, hun først viste sin profetiske gave. Det viste sig, at hun ikke blot er i stand til at se, men også ser, hvad der er utilgængelige for de fleste seende i stedet for en almindelig opfattelse, har det en åndelig. Økonoma forudsigelser afveg utrolig sandfærdighed.

Åbnede i Matrona gave næsten fra barnsben gjorde hun sin forsørger: flere og flere mennesker blev klar over sin ekstraordinære talent, og vendte sig mod hende for at få hjælp, og til gengæld hun modtog fra dem som mad og penge. Matrona Moskovskaya, hvis forudsigelser faktisk reddede liv uden nogensinde krævet nogen belønning for hans hjælp, selv om det var hårdt arbejde. Det blev værdsat, men ikke obligatorisk gebyr. Hun betalte for hendes guddommelige gave fantastisk pris: hun mistede brugen af begge ben. Matron selvfølgelig vidste på forhånd, at det ville ske, og vidste, at evnen til at gå, det tager en kvinde, der vil komme til hende i et af templerne. Men Matron mente, at årsagen til sygdommen - en åndelig og acceptere deres skæbne, fordi det er meningsløst at modstå Guds vilje.

Præget af Gud, Matron gav en masse mennesker det eneste håb for en kur. Hun fortalte et stort antal profetier, med Matrona Moskovskaya gjort sådanne forudsigelser, der virkelig chokerede verden. Mange af dens profetier var forbundet med fremtidige begivenheder, der radikalt ændrede russisk historie: Seeren forudsagt revolution og den store patriotiske krig, men før angrebet af nazistiske tropper folk sikkert ikke forstår hvad en frygtelig fjende fra vest fortalte Matrona Moskovskaya. Moskva forudser også Matron gjort, at folk vil miste troen og så liv vil ændre sig til det værre. Matron også forudsagt og begyndelsen af genopbygning, og stigningen til magten Borisa Eltsina.

I Moskva Matron flyttede til fyrre år for at redde deres kære: hun havde en Anelse om de farer, de står overfor. Det var i hovedstaden, hun tjente indtil sin død, og folk begyndte at kalde hende på en særlig måde: Holy Salige Matrona Moskovskaya Staritsa. Efter flytning det mere end tredive års arbejde, redde liv og sjæle. Under Anden Verdenskrig en saint ugodnitsa hengivne dage og nætter i bøn for de russiske soldater, der var på forsiden. Hun reddede en masse mennesker i disse vanskelige år.

Sidste profeti lavet Matrona af Moskva kort før hendes død, der er forbundet med sig selv. Hun forudså, at det ville blive glemt efter hans død, og det vil tage årtier for folk at huske det. Så vil de bede hende om at bede for dem. Matron henvendte sig til dem til ikke at være bange for at kontakte hende og fortælle hende om tilfælde af ulykker og trængsler, fordi selv når hun dør, vil hun høre hver af de ramte, og dermed være i stand til at hjælpe.

Matron døde i 1952. Nogle af dens forudsigelser er stadig et uløst mysterium. For eksempel forudsigelser gjort Matrona Moskovskaya, der vil starte en slags "krig uden krig", som vil have mange ofre, og det betyder denne mystiske udsagn, men ingen kender.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.