FormationVidenskab

Himmellegemer og solsystemet

Det hus, hvor vi lever - det er vores solsystem. Det vides ikke, om vi er alene i universet. Himmellegemer spredt ud over hele kosmos, og livet kan eksistere i sine andre manifestationer ikke kun på Jorden. Solvarme producerer livet på vores planet, som Solen - vores eneste stjerne.

Himmelske kroppe af vores system

Solen - centrum for vores system. Bevægelsen af himmellegemerne bæres rundt om solen i separate baner. På planeter termonukleare reaktioner ikke forekommer. Solen, takket være de reaktioner opvarmer planeten til at dreje sig om det. Alle planeter er store og har en sfærisk form, som de har erhvervet som resultat af evolutionen.

Tidligere astronomer antages, at der er kun syv planeter i solsystemet. Dette - Solen, Månen, Merkur, Venus, Mars, Jupiter og Saturn.

En lang tid siden, før åbningen af solsystemet, folk troede, at Jorden - centrum for alt og alle de kosmiske himmellegemer, herunder solen, flytte rundt om den. Et sådant system blev kaldt geocentriske.

I det XVI århundrede, Nikolaem Kopernikom foreslået et nyt system for konstruktion af verden, kaldet heliocentriske. Kopernikus oplyste, at Peace Center ligger Solen, ikke Jorden. Ændre dagen og natten skyldes rotation af planeten omkring sin egen akse.

Andre solsystemer

Opfindelsen af teleskopet for første gang tillod folk at se, at komet bevæger sig hen over himlen, som er tættere på Jorden, og derefter overlade det. Efter næsten 20 århundreder, har forskerne fastslået, at de kosmiske himmellegemer kan roteres ikke kun i sin bane omkring Jorden eller solen. Denne konklusion fulgte, da de åbnede eksistensen af Jupiters måner.

Er der noget andet system af planeter omkring andre stjerner? Absolut det endnu ikke er kendt, men der er ingen tvivl om deres eksistens.

I 1781 det fulgte opdagelsen af en stor og fjernt fra Jorden planeten Uranus, dvs. Planeten var ikke syv, og systemet af kosmisk hierarki er blevet revideret.

I lang tid troede man, at nedbrydningen eller dannelsen af en planet mellem Mars og Jupiter har skabt alle asteroider. I dag er forskerne er der mere end 15.000 asteroider.

I de senere år har åbnet himmellegemerne, som er tilskrevet en bestemt klasse af kometer eller planeter, er det svært. Disse objekter er meget langstrakt bane, men ingen tegn på aktivitet og hale af en komet.

To typer af planeter

Planeterne i vores system er klassificeret i giganter og terrestrisk. Modsætning planeterne of the Earth gruppe - mere end den gennemsnitlige densitet og fast overflade. Kviksølv, sammenlignet med andre planeter, densitet større på grund af en kerne af jern, som er 60% af vægten af hele planeten. Svarende til Jorden efter vægt og tæthed af Venus.

Jorden forskellig fra andre planeter temmelig kompliceret struktur af kappen, hvis dybde er 2900 km. Under det er kernen, formentlig metal. Mars relativt lille densitet og havde en masse kerne ikke er mere end 20%.

Himmellegemerne tilhører gruppen af kæmpeplaneter, har lav densitet og komplekse atmosfærisk kemiske sammensætning. Disse planeter består af gas og deres kemiske sammensætning er tæt på sollys (brint og helium).

Forskere har aftalt at overveje planeten himmellegemer kredser stjernerne, solen, har en stærk tyngdepåvirkning, den sfæriske form og indtager en separat bane.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.