SundhedSygdomme og betingelser

Hepatitis C: Hvordan får man? Svaret på det egentlige spørgsmål

Mange mennesker er meget bekymrede og bange for hepatitis C. Hvordan får man - en af de vigtigste spørgsmål, men først er du nødt til at forstå, hvad der er denne virus manifester. Interessant nok blev det opdaget så sent som 1989, de amerikanske forskere, før det blev kaldt "hepatitis hverken A eller B". Hepatitis C - en meget almindelig sygdom, det lider nogle 500 millioner mennesker over hele verden. Med den afhængighed vokser, og antallet af mennesker smittet med denne type af hepatitis. Normalt er dette en sygdom af unge mennesker, men det gradvist "aldring" som hepatitis C - den vigtigste grund til, at folk har brug for en levertransplantation. Vedligeholdelse af statistikker om sygdommen begyndte langt senere, i sammenligning med andre hepatitis. Den virus ind i cellerne i leveren, hvor han begyndte at formere sig.

Hvordan og hvor der kan forekomme forurening

Nu da vi har dækket mere detaljeret hepatitis C, hvordan får du - det bliver endnu mere presserende problem. Lad os betragte det nærmere. Smitte sker ved kontakt med inficeret blod, kan en sådan kontakt forekommer i mange steder. De vigtigste risikogrupper - narkomaner, der bruger en sprøjte, sundhedsarbejdere og mennesker i fængsler. Infektion på hospitaler opstår, når blodtransfusion, kirurgi, under et besøg hos tandlægen. Men denne risiko er større i udviklingslandene, hvor mindre opmærksomhed til sterilitet og sanitet. Ikke mindre risikable tatovering og piercing malkestalde. Infektion under sex, og derhjemme er muligt, men sker ikke så tit.

Infektion i familien

Overvej et andet aspekt - familien, som også påvirker hepatitis C. Hvordan får man i familien? Muligheden for infektion under sex er ganske lille, kun 3-5%, men det er, hvis du har en fast partner. Med et stort antal partnere og promiskuitet øger risikoen for infektion. For at beskytte dig selv, skal du bruge et kondom. Fra sin mor, en patient med hepatitis C, kan en virus overføres til barnet kun ved fødslen, og kun 5% af tilfældene. Sådanne mødre rådes til at annullere amning. Hvis en familie har en syg person, kan du ikke bruge delte håndklæder, barbermaskiner, tandbørster, manicure sæt og så videre. D. Hvis en sådan person er såret, bør bandagen ske med handsker, det sted, hvor blodet kom, bør være grundigt desinficeres. Virus dør kogning 2 minutter eller 30 minutter ved 60 grader.

konsekvenser af infektion

Det er blevet klart, hvorfor skal være bange for ikke at få hepatitis C. Hvordan får man, har vi allerede lært, men hvad sker der, hvis en mand ikke vil spare? Symptomerne kan være fra 10 til 40 år, hvilket er grunden til hepatitis C kaldes en blød eller blid, snigmorder. Så de fleste mennesker udvikler kronisk hepatitis, og de lider af skrumpelever eller leverkræft. Det eneste, der kan føle sig syg med hepatitis C - en kronisk træthed, men der er også andre symptomer. Nogle mennesker er bare bærere af infektion. Der er også en lille chance for at komme hepatitis, og i overensstemmelse hermed - at komme sig. Men det giver dig ikke absolut ingen immunitet. Du er nødt til at være meget forsigtig, fordi de fleste mennesker stadig lider er kronisk hepatitis C.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.