KarriereRekruttering

Arbejde i "Euroset": feedback fra personale, ledige stillinger, mulige udsigter

"Euroset" - det største selskab, der repræsenterer et marked for cellulær detailhandel. De vigtigste retninger af sine aktiviteter er: informationstjenester, detailhandel, kommunikation, små digitale enheder, tilbehør, MP3 og CD-afspillere, samt samarbejde med Moskva og regionale forhandlere. Vil du få et job i "Euroset"? Derefter vil du være nyttigt at gennemgå oplysningerne i denne artikel.

Den personalepolitik i selskabet

Ifølge statistikker, sidste år det samlede antal "Euroset" af medarbejdere oversteg 33.000 mennesker. Selskabets ledelse vil fortsætte med at udvikle forretningen ved at åbne nye butikker i hovedstadsområdet og i provinsen. Kan ikke nå sine mål uden inddragelse af unge, talentfulde og højt motiverede medarbejdere. Virksomheden er villig til at betale for gode billeder. Men er det et godt stykke arbejde i "Euroset"? Anmeldelser af denne arbejdsgiver ikke give et klart svar. Dette vil blive diskuteret nedenfor.

Fordelene ved at arbejde i virksomheden

Hvad er unge mennesker så tiltrukket af at arbejde i "Euroset"? Løn der ligger over gennemsnittet (28 000 rubler). For repræsentanter for hvert link (sælgere, ledere, kurerer, merchandising, og så videre) er der en fast løn + renter fra salg, præmier og bonusser. Hvad er fordelene ved at arbejde i "Euroset"? Anmeldelser nuværende og tidligere medarbejdere afslørede følgende fordele:

 • Gratis uddannelse.
 • Sammentømret hold, der består af unge og ambitiøse mennesker.
 • Anstændige lønninger.
 • Ytringsfriheden.
 • Hurtige fremskridt op ad karrierestigen.
 • Fremme innovation.
 • Præmie til de bedste medarbejdere.
 • Fleksible arbejdstider.

Job og krav til medarbejdere

Ledelsen af virksomheden "Euroset" ønsker at se i deres kontorer, butikker og saloner forbindelse energiske og hårdtarbejdende mennesker, der ikke er bange for ansvar, ved, hvordan man kommunikere med kunder og ønsker at være sikker i fremtiden.

Vigtige krav til potentielle medarbejdere:

1. Motoren i brusebadet. Tja, hvis manden selv tager initiativ i visse situationer. Det er altid velkommen og fremmes.

2. Fokus på resultater, ikke på processen. Pobedogoliki ikke interessant. I "Euroset" har alle betingelser for forfremmelse.

3. Nezakostenely hjerne. Virksomhederne har brug for folk, der er i stand til at lære og forbedre deres færdigheder.

4. kommunikationsevner. I dette tilfælde indsatser er ikke alvidende eksperter, og dem, der vil være i stand til at etablere kontakt med kunder og kolleger.

Ledige stillinger til fagfolk og studerende:

 • merchandiser;
 • kasserer:
 • Regnskab;
 • indretningsarkitekt;
 • Salgschef:
 • kurer;
 • Salg.

Arbejde i "Euroset": staff anmeldelser

Elena Popova (Ekaterinburg): "I sin rolle som salgsassistent arbejdede for næsten 5 år. Holdet var venlige, vi fik regelmæssige bonusser. Nu er jeg på barsel. Efter et år jeg planlægger at vende tilbage til deres tidligere arbejdsplads og komme til livs med fremme af karrierestigen. "

Ilya Khamidullin (Samara): "Tre måneder tjent en kurer i" Euroset". Altid en masse ordrer, og tidspunktet for deres levering er ikke nok. Regelmæssigt modtaget påtaler fra sine overordnede, har prisen aldrig set. Generelt arbejdet i dette selskab, jeg har stadig ikke de bedste minder. "

Tatiana Znagovan (Krasnodar), "Karriere i" Euroset "startede som en kurer. Nu en højtstående butiksassistent. Jeg har ikke tænkt mig at stoppe der. Efter alt, tilbyder virksomheden sådan en stor chance. "

Nu hvor du ved, hvad arbejdet er i "Euroset". Feedback fra personale og andre oplysninger, udtrykt af den artikel vil hjælpe dig med at træffe det rigtige valg. Held og lykke!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.