TravelingRejsetips

Pension "Giselle Dere" i Tuapse regionen: fotos, anmeldelser og indkvartering

Drømmer om en afsondret, rolig og billig ferie væk fra den støvede storby? I Krasnodar-regionen, tæt på centrum af byen Tuapse, er der et sted under det poetiske navn Gisel Dere, fordybet i grøn frodighed. Dette er en lille resort område med et behageligt klima og uspoleret kystlinje.

Næsten hver anden beboer i landsbyen (befolkning det ikke overstiger 400 personer) beskæftiget med turisme: værelse udlejer og sælger frugt og grønt. Attraktiv landsby særligt mikroklima, privatlivets fred og tyndt befolket. Med en overflod af subtropiske træer og tilstedeværelsen af bjerget øhav, den udvej er altid frisk. Selv i de varmeste måneder, er varme næppe mærkes. Og i dette område er der fuldstændig fred og ro.

Uspoleret natur, kombineret med det azurblå vand i Sortehavet, bizarre højderygge og lunde af relikt vegetation - alt dette skaber en vidunderlig miljø for en afslappet ferie paradis. Men på samme tid kun 10 km fra epicentret for underholdning med mange vand parker, attraktioner og restauranter. På trods af lidt privatliv gård, hvor du kan tilbringe en ferie sjov og aktiv.

At bo på resort komfortable bygget hoteller, hoteller og rekreative faciliteter. For budgettet rejsende og tilbyder prisvenlige værelser i den private sektor nær kysten. Den ældste og mest populære sted for ferie betragtes som en pensionat "Giselle Dere", opkaldt til ære for landsbyen.

oversigt

Turist kompleks har mere end 80 år. Det er beliggende i et enestående skovområde på 12,5 hektar. I nærheden er der banegården og busstoppestedet, så at komme til Tuapse, Sochi og andre resorts i kælderen.

Pension "Giselle Dere" er bygget på et bjerg bakke med en panoramisk udsigt over hele kysten og byzone. Ved den smukke kystlinje brolagte stræder med sjov palmer og duftende magnolier. Man får det indtryk, at du er i et fredet område.

I de varmeste alt dette vegetationen beskytter boligkomplekser fra den brændende solen. Højdepunktet i området under overvejelse, er tilstedeværelsen af mærkelige dyr og krybdyr, der lever i skoven sikkert, uden at forårsage skade på person.

placering

Hotellet "Giselle Dere", er foto præsenteres i artiklen, at bygge fem bygninger med en række faciliteter, alle af dem er nummereret 3, 5, 24, 25 og 26. Værelser i alt - 554 Alle værelser har rummelige altaner.

Blokkene er værelser med fælles faciliteter. De fleste af værelserne er udstyret med tv og køleskab. vaske gulve på daglig basis, som i alle områder af generelle formål. Sengelinned skiftes en gang om ugen, men på anmodning det sker oftere.

forsyningssystemet

I "Giselle Dere" sanatorium for voksne giver 3 måltider om dagen, for børn Borde tjente fire gange om dagen. Alt dette er inkluderet i prisen. Til disse formål, er der en rummelig spisestue i en separat bygning, også nedsænket i grønne områder. kvaliteten af maden er givet stor opmærksomhed, så tabellerne er altid kun friske råvarer og urter serveret i overflod.

Beach-området

Bare et hundrede meter fra beboelsesbygninger kystlinje strækninger. Coast overstrøet med småsten. Pension "Giselle Dere" opretholde renheden af sin egen private strand og rengøres regelmæssigt. For underholdning på kysten, vil du finde en "banan", Jet ski, "tablet", katamaraner og volleyballbane. For et gebyr, leje strand faciliteter.

Hav adskiller krystalklare takket være høfderne. Hvis du mener de vurderinger af turister, selv under en voldsom storm i vandet ikke kastet mudder og store sten. Her er skabt ideelle betingelser for snorkling. På kysten, der er en konkret mole strækker sig ud til havet.

Kulturelle og rekreative aktiviteter

Bare bemærke, at hotellet er rettet mere mod et voksent publikum, og par med børn, så der er ingen larmende diskoteker og forlystelsessteder. Men området jævnligt vært interessante sport og underholdning konkurrencer, hvor alle kan udtrykke sig. Også arrangerer koncerter og dans parter.

Sjov og provokerende gennemført en række arrangementer for voksne og børn. teaterforestillinger afholdes i koncertsalen. For kognitiv hvile gennemføres ture af attraktioner Krasnodar (gebyr). Hotellet "Giselle Dere" Der er pladser med vandrette bjælker, samt en tennisbane og en legeplads for børn. Funktion bibliotek, en sauna, et lagerrum, et cafeteria og souvenirbutikker.

Hotel "Giselle Dere": anmeldelser af turister

Efter at have studeret en lang række udtalelser fra gæster, kan vi konkludere, at denne restaurant er meget populær blandt vore landsmænd. Sanatorium for sin afslappede atmosfære og arkitekturen lidt ligesom sommerlejr. Behagelig indtryk venlig service. Mange siger overkommelig pris af tilladelsen.

På en positiv måde, folk talte om den forskelligartede og rigelig mad. Selvfølgelig, lækre retter og delikatesser på tabeller der, men menuen er fyldt med friske hjemmelavede produkter. Virkelig nød udgifter sommerferien for børn - perfekte forhold skabt til dem, organiseret spændende aktiviteter.

Positiv stemning og behagelig nostalgi om barndom afventer turister i Tuapse. "Giselle Dere" - et stykke af paradis, hvor tiden stoppet. Hvis du vil have privatliv, stræbe efter harmoni og følelsesmæssig balance - velkommen til gæstehuset!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.