BilerBiler

Modeller af Hyundai. Tekniske egenskaber ved biler

En af de mest populære asiatiske bekymringer er Hyundai. Og faktisk er modellerne af "Hyundai" nu i stor efterspørgsel. Hvorfor? Hvad tiltrækker de så potentielle købere? Det er værd at reagere på disse spørgsmål og diskutere emnet mere detaljeret, da det virkelig er af interesse.

Opstillingen

For hele sin lange historie har bekymringen Hyundai produceret mange biler. Men nu er nyere modeller Hyundai. Før du stopper med at fokusere på bestemte maskiner, er det værd at nævne dem, der er blevet frigivet for nylig.

Så, hashtbeki og universals. "Hyundai Solaris", model i30, i40, Veloster - disse er de mest populære repræsentanter for disse klasser. Derefter - crossovers og SUV'er. "Toussaint", Santa Fe Premiun, Grand Sant Fe - disse biler er også den mest berømte. Og endelig, minivans. Eller rettere sagt, en minivan - N1. Og selvfølgelig sedans. "Elantra", "Solaris", Equus, i40 og Genesis - også nyde berømmelse som ovenstående maskiner.

Alt dette - de nyeste modeller af "Hyundai", som blev udgivet. Nå, nu skal vi snakke mere om dem.

Hyundai Accent: Nøglefordele

Så start med denne bil. "Hyundai Accent" er en repræsentant for subcompact biler. Harmonisk kombinerer det oprindelige udseende med komforten af kabinen og den lette ledelse. Plus, alt glæder sig over en bred vifte af muligheder. Men den største fordel er det økonomiske brændstofforbrug. "Hyundai Accent" er blevet meget populært over hele verden, og denne kendsgerning viser tydeligt det høje salgsniveau. Forresten fik den første generation af disse maskiner status som familiebiler.

Særligt kendt for tredje generation. Maskinerne var udstyret med to motorer - en 1,3 liter benzin (84 hk) og en 1,5 liter diesel (udstyret med et direkte brændstofindsprøjtningssystem). Han kunne producere 82 liter. a. Motorer opererer under kontrol af enten en 5-bånds "mekanik" eller en 4-trins "automatisk". Hvis modellen er på manuel gearkasse, er forbruget ca. fem liter brændstof pr. 100 km. Acceleration til hundrede opnås i 11,5 sekunder, og det maksimale, som denne bil kan producere, er 173 km / t.

Den fjerde generation af Hyundai Accent

De nyeste modeller kommer ud fra 2011 til nutiden. Under emhætten har disse versioner langt mere kraftfulde motorer end deres forgængere. Dette er en 1,4-liters 107-hk enhed og en 123-liters motor. Med et volumen på 1,6 liter. Der er også to versioner af gearkassen - en 4-trins "automatisk" og en 5-speed "mekanik".

Denne bil er kendt over hele verden som "Accent", men i Rusland fik det et andet navn. Den, der faktisk er iboende i en anden maskine, med forskellige egenskaber. "Solaris" - det er hvilket navn denne bil blev berømt i Rusland. Det er interessant, at modellen blev specielt tilpasset forholdene på russiske veje. Måske af denne grund besluttede mange at købe den.

Hyundai Solaris: første modeller

Nu et par ord om denne meget populære bil. Så blev forelagt for offentligheden, var hun i 2010 den 21. september. "Hyundai Solaris" adskiller ganske kraftige 1,4- og 1,6-liters 4-cylindrede enheder (16 ventiler i alt), som aggregeres enten med en 5-bånd manuel gearkasse eller ved en 4-trins "automatisk". Har en uafhængig frontophæng "McPherson", som er udstyret med stabilisator med lateral stabilitet. Bagenden har støddæmpere (fjeder og afhængige). De grundlæggende versioner var ikke noget særligt, men den sidste generation var tilfreds med opdateringerne.

De nyeste versioner af "Solaris" er modeller udgivet i 2014. Forbedret udseende, forbedret interiør, nye gearkasser, en udvidet liste over ekstraudstyr er kun en lille del af de ændringer, der har påvirket nyheden. Potentielle købere tilbydes modellen i tre trim niveauer. Dette er Elegance, Comfort og Active. Det dyreste udstyr er den første, der er anført. Ca. 761.000 rubler. - Det er hvor meget denne Hyundai Solaris koster. Prisen på den billigeste version er ca. 566.000 rubler, og dette er Active 1.4 MT.

Hyundai getz

Så denne bil er subcompact, og den blev udgivet fra 2002 til 2011. Modifikationer af denne maskine er der meget. Den svageste er "Hyundai Getz 1.1" med en 63-hestekræfter motor, produceret fra 2002 til 2005. Det var en tre-dørs hatchback. Den mest kraftfulde og hurtigste er den 110-stærke "Hyundai Goetz 1.5 CRDi". Udgivelsen af denne version blev lanceret i 2005. Hovedvægten i udviklingen af denne model ingeniører lavet til komfort og økonomi. Det viste sig ganske godt, men for elskere at erobre vejene vil denne bil ikke fungere.

I 2005 gennemførte virksomheden restyling af denne "Hyundai" model. Derefter blev hun kendt som Getz II. Ændret ydre (konverteret optik, radiatorgitter og bumpers med motorens underramme og udstødningssystem) og interiør (rattet blev mere behageligt og instrumentbrættet - mere praktisk). Der var bageste skivebremser, samt en ny motor - 1,4 16V (97 hk).

Hyundai Tucson: Kort om modellen

Denne kompakte crossover, som første gang optrådte foran offentligheden i 2004. "Hyundai Tussan" blev bygget på en platform, der blev delt med Hyundai Elantra og den berygtede Kia Sportage.

I 2006 blev bilen ændret - der var automatisk klimakontrol, samt et lydsystem med øget produktivitet. I 2007 besluttede designerne at forandre udseendet af bilen (forresten var det ikke kun "Tussana"). Og i 2009 blev de færdige detaljer lavet med hensyn til interiøret med ydersiden, hvorefter efter et par måneder blev salget afsluttet (undtagen for Ukraine, hvor de fortsatte i Cheboksary).

Interessant nok er der i modelområdet en såkaldt Tuscon FCEV. Dette er en hydrogenbrændselscelleversion . Den blev udgivet tre år - fra 2005 til 2008. Det var ret kraftfuldt - udviklet maksimalt 150 km / t.

Den mest luksuriøse bil

Taler om modellerne fremstillet af Hyundai, man kan ikke andet end sige et par ord om den dyreste bil, der er tilgængelig i Den Russiske Føderation. Og dette er Equus sedan. Producenter, der udviklede denne model, ønskede at skabe en fuldvundig konkurrent til verdensledere - Mercedes S-klasse og Audi A8.

Denne bil i længden er 5160 mm, men endnu mere overraskende er dens motor. V8, 4,6 liter, der producerer 373 hestekræfter og styres af en 6-bånds "automatisk". Komplet sæt solid. Pneumatisk suspension, udstyret med elektronisk kontrol, god frihøjde og selvfølgelig en luksus salon. Overalt af høj kvalitet læder, komfortable stole med elektrisk justering, adgangssystem uden nøgle, en knap for at stoppe og starte motoren, klimakontrol med to zoner og endda opvarmet ratt med køleskab. Virkelig imponerende.

Og hvad med prisen? I Rusland er startprisen 3 300 000 rubler. Bilen leveres i det eneste komplette sæt - Royal. Og det er den dyreste model af Hyundai, som er tilgængelig på det russiske marked.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.