FinanserPersonal Finance

Lagring familiens budget: Tips og Secrets

Nylige undersøgelser har vist, at i de foregående 10 år, udgifter til at opdrage børn steg med 2 gange. Selv hvis barnet vil være fri behandling, deltage statslige uddannelsesinstitutioner, vil være tilgængelig på budgettet afdeling af universitetet, at dyrke det, vil forældre har brug for et gennemsnit på 3 millioner rubler. I en sådan situation i første omgang er der økonomien i familiens budget. Tips præsenteret i denne artikel vil hjælpe med at planlægge og afsætte midler med omtanke.

uddannelse

I dag, mad, medicin, tøj og uddannelse nødt til at bruge enorme summer. Mange familier er knap korte af lønnen. Secrets at spare familiens budget er at revidere den livsform, kontrol af udgifter til underholdning og fritid. På den anden side, forældre er ikke klar til at spare på deres børn. Derfor skal vi lære, hvordan man korrekt distribuere midler uden radikale restriktioner for familiemedlemmer.

Lagring familiens budget: Tips

For bedre at leve, skal du enten tjene mere eller bruge mindre. ikke alle vil være i stand til at klare den løsning på det første problem. Det andet mål er opnåeligt. Overvej de grundlæggende måder at redde familiens budget.

ser

Før du reducere omkostningerne, er det nødvendigt at forstå, hvor det tilbragte det meste af midlerne og om hvad der kan spares. For at gøre dette i en måned til at registrere hver øre. Allerede på resultaterne af den første uge af dagbogen kan identificere udgiftsposter, som er bogstaveligt talt "udviske" pengene fra hendes pung.

For at kunne distribuere familiens budget, er det meget vigtigt at ordne alt, selv de mindste udgifter, så glem ikke at angive tyggegummi, cigaretter, chokolade og slik i udgifter.

analyse af

de første resultater kan fodres efter måneders forskning. For at forstå, hvordan man kan spare på budgettet næste måned, er det nødvendigt at fordele omkostningerne ved grupperne:

 • hvor mange penge blev brugt på boliger og kommunale tjenester;
 • hvor mange penge blev brugt på betaling af lån;
 • Hvor meget omkostninger til at gøre den nødvendige mad;
 • hvor mange penge blev brugt på tøj, hygiejne;
 • ofte enten begået uplanlagte udgifter til gaver, underholdning, taxa.

Reducer omkostninger

Hold styr på udgifter og indtægter skal nu permanent. Korrekt planlægning af budgettet er tildelingen til prioritering og fremtidige udgifter. Optagelse af køb, kan vejes for at beregne forbrugeren kurv og give op unødvendige ting.

Obligatoriske betalinger for at reducere ikke. Men nogle af artiklerne kan reduceres. De fleste af fødevarer er købt for sjov, snarere end at opretholde organismens liv. Gem i første omgang er på disse køb, uden hvilke det er muligt at gøre. Afslag på chokolade mellemmåltider på arbejdet vil kun gavne sundheden. Af overarbejde er at nægte hvis det er nødvendigt for at komme hjem om aftenen med taxi. Og hvis du ikke kan leve uden din favorit magasin, i stedet for papirudgaven af det elektroniske køb.

Hvordan at spare på produkter?

For en familie på et budget spontan middag i en offentlig institution, kan smerteligt ramt lommen. Selvfølgelig, de lejlighedsvise besøg cateringvirksomheder tilladt. Men hvis du er nødt til at ændre den daglige hjemmelavet måltid koste 150 rubler for servering pizza, disse kampagner har brug for at planlægge. Det er tilrådeligt at lave en madplan for ugen. Særlige online-tjenester giver dig mulighed for at forberede en ugentlig menu, afhængigt af beskæftigelse, arbejdsvilkår, livsstil.

Hvordan at spare på strømmen?

En af de dyreste elementer fra listen over forsyningsvirksomheder - el-omkostninger. Moderne apparater lette menneskeliv. Men hvis de arbejder alle på samme tid, det bruger en masse energi. Reducer omkostninger til at hjælpe disse enkle tips.

Brug sparepærer

Disse lamper er dobbelt så stor som normalt, men også holder længere. De næsten ikke varme op, al energien går til belysning. Gennemsnitlig levetid - tre år, den årlige besparelse på 600 rubler. Støv kan "spise" til 20% af lyset. Derfor er det nødvendigt fra tid til anden at tørre lampeskærme og pærer.

Før du forlader, slukke lyset. For ikke at glemme denne simple regel, kan du skrive påmindelser og hænge det på hoveddøren.

Køb husholdningsapparater klasse A + og bruge det i henhold til vejledningen

Moderne klasse A-udstyr + eller A ++ bruger meget mindre energi, men kun på betingelse at den kan fungere korrekt. Hvis køkkenet køleskab at sætte ved siden af komfuret, så det vil fungere i nøddrift for at opretholde den ønskede temperatur. En lignende situation opstår, når du forsøger at køle varm mad. Rettidig afrimning forhindre isdannelse på væggene i kammeret og reducere strømforbruget med gennemsnitligt 15%.

Computere og tv er meget udbredt kun et par timer om dagen. Andre gange de er i standby-tilstand, aktivt at absorbere energi. Det er ikke nok bare slukke for apparatet knappen på strømforsyningen. Det er nødvendigt at tage den ud af stikkontakten.

Periodisk reparation

Lyse tapet og hvidt loft kan refundere op til 80% af solens stråler. Til sammenligning er den lysudbytte af den sorte farve er kun 9%. Men før montering din værd at tjekke kvaliteten ledninger. Nogle gange er der en øget strømforbrug på grund af slid ledninger.

Installere varme-reflekterende skærme

Varmeapparater i efterår-vinter periode til at absorbere en masse strøm. Hvis du installerer batteriet folie eller skum, er det muligt at forøge stuetemperatur ved 2-3 grader. For yderligere at isolere rummet, skal udskiftes træramme på metal og plast, eller i det mindste tætne mellemrummet.

Planlægning og booking

Tildeling af midler til den kommende måned skal udføres på forhånd. Dette er økonomien i familiens budget. Tips finansielle guruer siger, at der ophobes midler til langsigtede mål er ikke så svært. Det er tilstrækkeligt at forsinke hver betaler 5-10% i statskassen. Denne reservefond kan bruges på dyre indkøb såsom en bil eller en lejlighed.

bevidste køb

Shop kun under handlinger - ikke den bedste måde at redde familiens budget. Tværtimod. Hyppige indkøbsture tendens til at koste mere. Det er bedst at shoppe en gang om ugen, for eksempel, output, og på forhånd lave en liste over nødvendige varer. Hvis det er muligt, gå til shopping uden børn. Dette vil reducere uplanlagte udgifter. Hvad er da økonomien i familiens budget? Tips:

 • Engangsprodukter spare tid på rengøring, men tage en masse penge. Udskift papirhåndklæder i vævet, men i stedet købe flaskevand filter hanen.
 • Deltag i aktionerne nødvendige, hvis du ved med sikkerhed, at du vil nyde alle de varer. Køb skyllemiddel med 50% rabat, bare fordi det er en gave til pulveret pakke, der indtil da ikke havde brugt, er det ikke nødvendigt. Men pas på sæsonbetonede rabatter skal være på tide at købe tøj til salg.
 • Hvis det er muligt, købe mad i de samme butikker. I dag er alle supermarkeder tilbyder en rabat eller besparelser kort til faste kunder.
 • Shopping i butikkerne skal gøre efter at have spist og i godt humør.

Tid til shopping

Nogle bruges til at erhverve alle de nødvendige varer i livet umiddelbart efter at have modtaget løn, mens andre fordele disse omkostninger i flere dele. Hver beslutter, hvordan at spare på budgettet. På den ene side, en engangs- betaling af regninger, købe varer fra husholdningskemikalier og mad giver dig mulighed for straks at bestanden op på varerne. Risikoen for uretmæssig tilegnelse af den nødvendige mængde til et minimum og fritid. På den anden side bør langtidsopbevaring af varer ikke købe så meget som muligt, og engroshandel, lave priser.

brug konvolutter

Hvis udgifter betales i rater, så det giver mening at reservere til dem midlerne til modtagelse af løn. Til dette formål kan du bruge farvede kuverter. For eksempel, der er udtaget af hver betale en del af pengene til at betale for offentlige ydelser i en rød kuvert, forsikringen betaling - grøn, rekreation og underholdning - i gul. I dette tilfælde, selv i tilfælde af uforudsete udgifter, du vil altid være i stand til at tilbagebetale gælden på obligatoriske betalinger og der er afsat en del af midlerne til de langsigtede mål.

organisering af fritids-

Ikke alle har råd til en dyr tur. Og det er ikke altid hensigtsmæssigt at udskyde i seks måneder ved hendes penge. Oftest rejsens formål, især familie, er at sikre, at en ændring af natur og en god tid. Og dette behov ikke flyve til den anden ende af verden. Du kan gå på en udflugt til den nærliggende by, for at besøge de historiske museer, udstillinger eller bare gå ind i skoven. Bowling, vandland og legepladser uden forlystelser også er ikke blevet annulleret. Familier med børn skal tænke på hjemmeunderholdning. Slap af og tilbringe tid med fordele til at hjælpe brætspil.

Køb b / a varer

På auktioner og online sites kan du finde et stort antal af brugte varer af god kvalitet og til en overkommelig pris. Selvfølgelig skal familiens opsparing ikke være begrænset til kun en brugt. Men nogle gange er det fornuftigt at købe en cykel eller scooter gennem auktionen.

sammenligne priser

Telemarkedet er en enorm konkurrence. Derfor deler selskabet med jævne mellemrum. Med jævne mellemrum skal du gennemse virksomhedens tariffer, de tjenester, du bruger, og konkurrencen i tide til at flytte til en mere lukrativ pakke.

Benytte sig af banken

Tips til i krisen at redde familiens budget omfatter ofte anbefalingen at forsinke midler til bankindskud eller gemme dem på kortet. Begge muligheder har en ret til at eksistere, men kun en fornuftig tilgang.

Bankindskud er blot for at spare penge i stedet formere sig. Den sats leveres på sådanne indskud, som regel ikke overstiger inflationstakten. Men hvis du forsøger at hæve penge fra kontoen forud for udløbet af kontrakten, er det muligt at tabe nogle investeringer. Endvidere kriseperioden, frygtede kapital udstrømning centralbanker pålægge tidsbegrænsninger på den tidlige brud på indlån. I institutioner med en meget vanskelig økonomisk situation og gør indføre en midlertidig administration. Det vil sige, er den periode investeringsafkast i deponering af midler konstant forsinket. Men det betyder ikke, at midlerne tabt for evigt.

Hvis den økonomiske nyheder ikke varsle dramatiske ændringer i de næste par måneder, kan du nemt gøre ud et indskud i nogen form for kommerciel bank. og ikke bekymre sig om sikkerheden af midlerne. I andre tilfælde skal du:

 • at udstede et indskud i staten pengeinstitut, for eksempel, sparekassen;
 • omhyggeligt læse kontrakten med banken;
 • åbne den deponere, i stedet for at købe besparelser certifikat ;
 • at åbne en kortsigtet depositum med mulighed for forlængelse.

Betaling for køb med kreditkort fjerner muligheden for at tabe penge. Men de seneste undersøgelser har vist, at en person psykisk nemmere at skille sig af med de usynlige tal end med de faktiske stykker papir. Derfor kan den konstante brug af plast føre til tab af kontrol med udgifterne. For at undgå dette problem, skal du tilslutte SMS-meddelelse tjeneste eller downloade den mobile applikation til din telefon account management. Kun på denne måde kan være visuelt spore hver øre. Banken giver ikke en detaljeret referat af hver betaling? Få for vane at lære hvert nummer på checken.

Som konklusion

Indsendelse Tips til at redde familiens budget i krisen, bør ikke tages som en direkte guide til handling. Dette er kun en anbefaling til at reducere omkostningerne. At vænne sig til selv de mest simple manipulationer, vil det tage tid. Men resultatet er det værd.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.