Hjem og familieTilbehør

Tandpasta Eared Nian

Sunde tænder i et barn - det er den første faktor, at alder spiller en stor rolle i barnets liv. Derfor, fra en tidlig alder, du har brug for at holde øje med dit barns tænder og tid til at træffe de nødvendige foranstaltninger, hvis tænderne begynder at forringes. Især for børn fabrikanter har skabt tandpasta "Eared Nian", som blidt renser babyens første tænder og styrker emaljen.

Tandpasta "Eared Nian" indeholder i sin struktur en slibende, som ikke tillader at ødelægge emaljen. På grund af sådanne komponenter som phosphor og calcium, tandpasta styrker emalje danner små børn nelliker. Du kan finde ud af, hvilken komponent indeholder Tandpasta Eared Nian på www.dochkisinochki.ru. Køb tandpasta "Eared sygeplejersker" kan være her til en god pris og friskhed. I denne online butik, som en lang række af børns produkter. Du kan se her tandpasta for forskellige år med forskellige komponenter. Du kan bestille mere end et rør, og en hel kasse. I dette tilfælde, du helt sikkert vil modtage en rabat på produktet.

Mange børn synes allergisk over for nogle ingredienser, så hvis dit barn har irritation for enhver komponent, bør du vælge en tandpasta uden allergen.

Ny Tandpasta "eared Nyan" i sin sammensætning har Aloe vera, som bærer den fuldstændig forebyggelse af betændelse i tænder og tandkød. Børn, der lige er begyndt at bryde ud tænder, er læger rådes til at bruge, at tandpasta "Eared Nian" med Aloe Vera. Det reducerer smerte og beroliger tandkødet.

Produkter "Eared barnepiger" har længe været rost blandt brugerne af dette produkt. Senest i butikken og apotek hylder dukkede tandpasta nye "første tand". Denne type pasta er egnet til børn fra seks måneder op til 4-5 år.

Forældre til børn, der har prøvet tandpasta "Eared barnepiger" af statistik tilfreds. Kun positive kommentarer og reaktioner modtages til adressen på dette produkt. Som lovet producent, pastaen er meget blidt renser tænderne, mens ikke at beskadige emaljen. Det er værd at være opmærksom på, at børn er konstant at tage noget i munden eller blot sluges. Det faktum, at pastaen er helt sikkert. Selv hvis et barn sluger tandpasta, så fortvivl ikke, det vil ikke bringe nogen skade på barnet, som er fremstillet af naturlige ingredienser. Pastaen "eared sygeplejersker" offline fluor sukker, natriumlaurylsulfat, samt den ikke indeholder farvestoffer og armotizatorov.

Bare en masse vigtige er manglen på lugt, fordi den lille baby kan være ubehagelige skarpe lugt af tandpasta, men heldigvis producenterne har tænkt, at også. Tandpasta "Eared Nian" blev lavet til børn, og det helt opfyldt vores forventninger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.