Hjem og familieTilbehør

Vibrerende Foot: typer, operative principper, regler udvælgelse

I dag problemet med benet sundhed er vigtig, ikke kun for midaldrende mennesker - ganske ofte med hende ansigt til den unge generation. Mangel på motion, dårligt miljø, dårlig kost - er ikke den bedste måde påvirker tilstanden af bevægeapparatet. Måske hver af os mere end én gang måtte lide de ubehagelige ting såsom hævelse, tyngde og smerter i leddene. Disse symptomer ikke blot give ubehag, men også kan indikere udviklingen af farlige sygdomme. Problemer med ben fratage en person mulighed for fuldt ud at nyde livet og ofte tvinge ham til at føre et stillesiddende liv, låsning i væggene i deres eget hjem.

Heldigvis er situationen helt løses. Vibrerende kan hjælpe her for fødderne, hvorigennem massage kan gøres derhjemme uden at besøge behandlingsrum og uden at tiltrække specialister.

virkemåde

I den menneskelige fod, som det er kendt, er det omkring 60 akupunkter. Deres rigtige stimulering ikke kun hjælper med at reducere smerter i benene, øge blodcirkulationen og genoprette fælles mobilitet, men også til at organisere arbejdet i de forskellige biologiske systemer. I medicin, har vibrerende Foot længe været brugt i behandlingen af gigt og slidgigt, som et godt alternativ til de faglige hænderne på massør.

Høj effekt af massagebehandlinger direkte forbundet med driften af massageapparatet. Hvordan denne enhed?

Handling massager har to retninger samtidig: på den ene side, varmer han op kalven område og fødder, øge blodgennemstrømningen og genoprette stofskiftet i de nedre ekstremiteter, på den anden side - giver massere det behandlede område, startende fra tæerne og slutter med knæene, hvilket resulterer i afslapning og lethed fødder.

regler for udvælgelse

Før du foretager et køb massageapparater til benene, er det vigtigt at overveje nogle punkter.

For det første skal vi definere det instrument der skal anvendes for visse dele af benene. Det kan være udelukkende fødder, led eller hele benet helt. Desuden er fabrikanterne tilbyde flere betydelige køretøjer, som er designet til at massere dine fødder, kalve og lår på samme tid. De, der arbejder i stående stilling, egnet vibrerende Foot udfører akupressur på de vigtigste finger virkninger på alle dele af lemmerne. Hvis målet er terapeutisk massage, er det bedre at vælge Hydro.

For det andet, du har brug for at finde den rigtige form for massage. Det kan være forfriskende, afslappende, refleks og kompression. Følgelig den valgte variant og en massage enhed. Dyrere modeller er udstyret med en varm-up funktion, normal vibration, strøg og gnide fødderne. Uden at fejle der bør være mulighed for valg af massage intensitet og varighed.

Baseret på princippet om handling, isoleret, mekanisk, pneumatisk, infrarød, vibrationer og Hydro. Nogle modeller kan kombinere flere principper for drift. Overvej de mest populære sorter.

mekaniske massageapparater

Sådanne indretninger kaldes tamme. De er overkommelige, nemt at designe og sikker drift, behøver ikke en strømforsyning eller brug batteri. Også egnet til børn.

Mekaniske massageapparater til ben, sædvanligvis præsenteres som nålelejer kugler eller kørestole fremstillet af træ, plast eller gummi. Akupressur udføres ved valsning enhedens fødder og tæer.

Som mekanisk massage også bruge specielle massage hjemmesko, hvori sålerne er polymerperler. Iført sådanne sko er et godt alternativ til at gå på havet sandet. Det anbefales til de ældre med henblik på at forbedre blodcirkulationen, samt behandling og forebyggelse af sygdomme i leddene.

Pneumatisk massager

Anordningen er baseret på styrken af kompression. Pneumatisk massager er en slags støvler, der består af flere airbags. Ved fyldning deres fødder luften komprimeres, aktiverer metaboliske processer. Effekten af proceduren og dens retning afhænger af antallet af puder - jo flere af dem, jo større areal af benene kan udarbejdes.

elektromassazhery

Den mest populære af alle er eksisterende Vibrerende el. Normalt er det udformet som en platform med en flerhed af dele. Når dele af instrumentet vibrere, udøve en gavnlig effekt på benene. Vibrerende elektrisk velegnet som et yderligere terapeutisk middel i sygdomme i bevægeapparatet. Mulighed for at ændre dysen, justere driftsform og arbejde på forskellige dele af benene gør det muligt at få virkelig høj kvalitet hjem massage.

Vibrerende massageapparat til fødder med infrarød stråling, ud over virkningerne af akupunktur, giver-varmeeffekt og således forbedre blodcirkulationen og fælles mobilitet.

Også i salget er en vibrerende manual, som du kan massere ikke kun foden, men også andre dele af kroppen. Og tilstedeværelsen af infrarød opvarmning funktion gør det muligt at anvende apparatet til behandling af virale og forkølelse.

Hydro

Whirlpool er mini-badekar. De hjælper stimulere biologisk aktive punkter i foden og opnå en afslappende effekt. Hydro og handlingen er rettet ikke kun på benene, men også på de nervesystemet og immunsystemet.

For maksimal effekt, hvormed vand ekstrakter af forskellige urter eller havsalt. Gode resultater kan opnås fra hydromassage ved skiftevis varmt og koldt vand. Denne teknik vil fjerne træthed og forbedre huden betingelser.

Den positive effekt, som er i stand til at levere Vibrating Foot, samt klassisk massage udført af en professionel, ingen tvivl. Dens største fordel er, at proceduren ikke behøver at bruge tid på besøg på specialiserede institutioner og betale til massage. At blive ejer af en massør, kan medicinsk behandling opnås uden at forlade hjemmet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.