Hjem og familieTilbehør

Sådan bruger pasta GOI? Som polerpasta GOI?

GOI pasta kan anvendes til polering overfladerne af produkterne fra en række forskellige materialer. flere af sine sorter er tilgængelig til dato. For hver enkelt materiale bør vælge en bestemt type pasta. Desuden skal hun og polering procedure udføres korrekt. Om hvordan man bruger pasta GOI, og diskuteret nedenfor.

History of pasta

Udviklet af polering det betyder, at vi har haft i landet og i lang tid - i 30'erne i XX århundrede. Vi opfandt sine eksperter i staten Optical Institute. Deraf navnet på pasta (de første bogstaver) - GOI. I næsten hundrede år, er dette værktøj anvendes til polering stål, andre metaller, keramik, plast, sten og selv glas. Sådan bruger pasta GOI, selv vores bedsteforældre vidste. Oprindeligt var lavet af krom oxid, og hjælpestoffer og havde en grøn farve. I dag kan en sådan løsning også findes i butikker og på markedet. Men produktion af grøn pasta i øjeblikket forbudt og udfaset. Den omstændighed, at chromoxid er giftig kræftfremkaldende. Moderne GOI pasta har en hvid eller rød farve, og er lavet af aluminiumoxid. Brug af anden variant polering kører hurtigere. Med brugen af den hvide pasta kan blive bedre og glat overflade.

Sorter af grøn pasta

Om hvordan man bruger pasta GOI ret, lad os tale lidt lavere. Lad os nu se, hvilke slags materiale der. Når det fremstiller tre typer af grøn pasta GOI. Og i dag, selv i butikken eller på internettet betyder, at du kan købe en anden størrelse af de slibende partikler:

  • №4 - bestemt til indledende grove polering af overflader;
  • №3 - det giver overfladen en mat finish, berører det, når det ikke er synligt;
  • Og №2 №1 - anvendes til farvning og giver en skinnende finish.

Arter produceret grønne bjælker i både fast og flydende i form af en pastaagtig masse (i feltet). Populariteten af begge typer er forårsaget ikke kun af den høje kvalitet af polering, men også mere end rimelig pris.

Hvad skal der gøres, før polering

Så lad os starte at beskæftige sig med, hvordan man bruger den indiske regering pasta. De fine partikler til stede deri, ved at gnide overfladen af det tynde lag fjernes sammen med ridser og mikrorevner. Polering fremstilles generelt med en blød klud gennemvædet i benzin (tilgængelig fra lightere). Det påføres et lille lag af pastaen og tørre det lidt om en unødvendig stykke metal. Dette er nødvendigt for at bryde de alt for store klumper i pastaen. Hvis de bliver, kan overfladen ikke være poleret, men tværtimod til bunden. Klud skal være virkelig blødt. Du kan tage, for eksempel, flannel. Nogle gange pastaen påføres på polering skødet. Direkte på overfladen af emnet kan ikke smøre det. Produktet er lidt pre-coat med flydende industrielle olie ( "Veretenko").

Indsæt GOI: hvordan man bruger

Således kluden med pastaen koges. Nu kan du gå direkte til polering. Til dette skal du blot gnide overfladen. Vi må ikke trykke ned på produktet for meget. Ellers kan det forekomme flere ridser. Af samme grund bør du undgå alt for hurtige håndbevægelser. Bør fortsætte polering for at opnå en perfekt glat overflade. Fra tid til anden, som det er nødvendigt, at produktet bør anvendes en lille "Veretenko".

Som polerpasta GOI poster med masser af dybe defekter? Normalt i sådanne tilfælde overfladen forbehandles udførelsesform №4. Derefter gå videre til nummer 3. Komplet behandling №2, og den endelige glans foreslå midler №1.

Når operationen er afsluttet, skal du skylle produktet i petroleum. Sidstnævnte kan købes på apoteket. Hvis det ikke lykkes, er tilladt at vaske poleret objekt i strømmende vand. I nogle tilfælde overfladen af produktet efter forarbejdning, skylning og tørring, yderligere overtrækkes tsaponlakom. Dette tillader høj grad forsinke processen med oxidation. Knive poleres bruger baren med stram hud på det.

Sådan bruges den indiske regering pasta på glas og plast

Meget ofte, er dette værktøj bruges til at drive de "guddommelige form" mobiltelefoner. I dette tilfælde skal du være poleret, for det første, kroppen selv, og for det andet, display glas. Eftersom plast - materialet er helt bløde til at håndtere det skal bruges blid pasta krukker №2. Ellers kan du ridse huset endnu mere. Svaret på spørgsmålet om, hvordan man bruger den indiske regering pasta på plast, er enkel: på samme måde som i behandlingen af andet materiale.

Glas først poleret særlige gummi cirkler. Dernæst ved hjælp faktiske indiske regering pasta. Fremgangsmåden i dette tilfælde udføres så godt, det vil sige med en klud. Olie og gas behandling på telefonen ikke finder anvendelse.

Som anvendt GOI pasta til rengøring sølvgenstande

Som allerede nævnt, betyder det både grøn og rød eller hvid, kan anvendes til at håndtere absolut alle metaller. Med hensyn til dette, og sølv. Du kan trygt bruge den indiske regering pasta at lysne deres skeer, kopper og gafler.

Sådan bruges den indiske regering pasta til rengøring af sølv? Før du fortsætter med polering produktet skal først renses grundigt tandbørsten belagt med en tand pulver.

Derefter, i et glas vand, hæld lidt ammoniak, høvlet sæbe og Drys lidt pulver. Alt dette skal være blandes grundigt indtil den er helt opløst. Dernæst væske hældes i enhver emaljeret gryde. Efter dette, det sænkede sølvbestik. Derefter satte ild til gryde og bringes i kog væske. Derefter skal sølv fjernes og skylles i koldt vand. Endvidere er det muligt at begynde at behandle GOI indsæt ifølge den ovenfor beskrevne fremgangsmåde.

Det kan ikke være poleret

Næste, lad os se i hvilke tilfælde ikke kan anvendes pasta GOI. Hvordan man bruger det, nu ved du. Men i intet tilfælde kan ikke bruge dette værktøj til at behandle guldbelagte elementer. Ellers vil den øverste værdifulde lag meget hurtigt slettes for at sænke metallet. Stål (undtagen knive) og behandlet med nikkel generelt ikke manuelt, men ved anvendelse af en speciel maskine. Polering metal ur også produceret klud. Men de har brug for til at pre-parse og træk mekanisme. Du kan ikke starte polering for svært at ridse overfladen med mulighed №2 eller 1. I dette tilfælde vil fejlene blive endnu mere mærkbar. Safirglas GOI vil ikke være i stand til at se polsk pasta. Hun simpelthen ikke tage dem.

Hvor at bruge værktøjet

Med den måde, polering indsæt indiske regering, vi forstår. Lad os nu se, hvor det er ved hjælp af dette værktøj. GOI pasta bruges ikke kun hjemme til polering sølv timer, farlige klinge og barbermaskiner og t. D, men også i fremstillingsindustrien. I sidstnævnte tilfælde anvendes det oftest i galvanisering anlæg til forarbejdning af produkter fra jernholdige og ikke-jernholdige metaller. Polering sker ved hjælp af specielle polermaskiner med filt cirkler.

udenlandske kolleger

I dag kan markedet finde og importere indstillinger sådanne pastaer. En meget populær mulighed er den franske Dialux. Sidstnævnte har en fastere konsistens og værre påføres på huden af linjen, når slibning knive end indsæt GOI. Dialux anses for at være mere bekvemt at bruge. Poleret metal overflade kan det være hurtigere og bedre. Disse er imidlertid dyre pastaer. Dialux sorter meget mere end typer GOI. Tilgængelige er et værktøj i pinde, pakket ind i papir med forskellige farver. De kan bruges til at navigere i form af Dialux bruge til et bestemt metal.

Anvend denne pasta er omtrent det samme som den indiske regering, dvs blød flydende bevægelser. Imidlertid til sin polerlag af knive eller andre ståldele være tyndere. I dette tilfælde vil pastaen arbejde sammen med huden. Som et resultat, vil polering effektivitet stige betydeligt.

Nå, forhåbentlig vi er tilstrækkeligt detaljeret svar på spørgsmålet om, hvordan man korrekt brug den indiske regering pasta. polering behandling med dette værktøj er simpelt nok. Vigtigst er det, vaske hænderne grundigt efter polering.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.