SundhedSygdomme og betingelser

Hvordan at slippe af med børneorm: rådgivning, folkemusik metoder

Hvis du bemærker på undertøj eller huden på dit barns små (omkring en centimeter lang), hvide orme, mest af alt, det er ikke noget som børneorm. De er farlige, fordi de forårsager børneorm - en sygdom der oftest forekommer i yngre børn. Sygdommen er forårsaget af immunitet af barnet. Hvordan at slippe af med børneorm, der er beskrevet i artiklen nedenfor.

symptomatologi

Hvordan kan jeg vide ikke, om dit barn lider af børneorm? Bemærk venligst: Hvis han klager over kløe i anale område, især om aftenen og natten (når den kvindelige børneorm kravler ud og lægge æg) - sandsynligvis årsagen til det er børneorm. Hold øje med, hvordan barnet sover, hvis hans smerte, kløe berørt. En anden indikator - hans appetit: tilstedeværelsen af børneorm barn spiser lidt og modstræbende, især efter en nats søvn. En anden slående symptom - smerter i maveregionen og nedenfor.

årsager til

Hvis du er bekymret for, hvordan man kan slippe af børneorm, er det vigtigt at overvåge renligheden. De fleste læger er enige om, at børneorm er forårsaget af dårlig personlig hygiejne. Og behandling af børneorm hos børn hviler primært på strenge hygiejneregler. Ganske enkelt: den hyppige skift af undertøj, vaske væk mindst en gang om dagen, omhyggelig monitorering af renheden af et barns hænder (det sidste punkt er nødvendig for at forhindre indtrængen af parasitter æg i fødevarer). Diagnosticere sygdommen er enkel: vedhæfte et stykke tape til anus og tage det til laboratoriet.

behandling

Først og fremmest skal man huske, at behandlingen skal udføres i cykler, fordi vi ikke kan udelukke muligheden af selv-infektion. Vær sikker på at konsultere en læge, fordi enterobiosis kan være asymptomatisk. Mest sandsynligt, vil dit barn blive ordineret anti-orm medicin, for at slippe af med parasitter, og immunoukreplyayuschie at øge immunitet.

Vi behandles uafhængigt

Hvis du er interesseret i, hvordan man kan slippe af børneorm i hjemmet, da du af en eller anden grund ikke kan se en læge, kan du slå til folkemusik retsmidler. En af de mest effektive måder - som modtager almindelig hvidløg. Hvis dit barn er mere end fem år, bare lad ham spise et par fed om dagen. For børn der ikke har opnået denne alder, fyld den med to eller tre fed halv liter mælk, så kog i ti minutter. Lad os få midlerne til ti dage barnet, en tsk om dagen.

En anden populær løsning - hamp olie. I så fald, når man ikke ved, hvordan man kan slippe af børneorm på andre måder, så prøv at give barnet til at drikke to gange om dagen i en tsk. Derudover fremragende virkning har kamille bouillon: det er muligt at drikke en liter om dagen. Forældre tror ofte, at komme af med børneorm hjælp lavement, men dette er ikke tilfældet, fordi der er parasitter i tyndtarmen, og skylle dem med vand er umuligt. Det er bedst at bruge alle disse metoder omfattende. Hvis dette ikke hjælper, konsultere en specialist.

Glem ikke, at enterobiosis - en smitsom sygdom, og hvis du er bekymret for, hvordan man kan slippe af børneorm, bør du holde dette i tankerne. Parasitæg kan overføres via taktil kontakt og personlige ejendele hos patienten. Ofte ændre sengetøj, vaske tøj, rengøring service.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.