ComputereComputerspil

Playing "En af os": Snyder, Snyder, bevarelse tip

Der er næppe en person i dag, der ikke har hørt om spillet, "En af os". Dette er et sandt mesterværk, som er en interaktiv handling. I projektet "En af os" passage vil være meget lang, men du vil opdage, at ikke træt af det for en anden. For det første, årsagen er utrolig spændende historie, der konstant gør skarpe sving og ikke bliver træt til at overraske dig. For det andet, er grafikken - det er simpelthen umopomrachitelna, og alt hvad der sker begynder at virke rigtigt. Og, selvfølgelig, er indstillingen.

Nu meget populære film, bøger og spil om zombier, men projektet tema er stadig en smule anderledes. Den nederste linje er, i princippet, én og samme - folk er begyndt at blive inficeret med virus, som er utrolig aggressiv og forsøge at dræbe alle dem, der vil være i stand til at nå. Naturligvis, i dette tilfælde de er ekstremt smitsom, og selv den mindste ridse, anvendt til dig af en af de inficerede, sikre, at du også gå gal.

Historien begynder med, at hovedpersonen Joel og hans bror Tommy og hans datter Sarah er i centrum af epidemien. De forsøger at komme ud af byen, men her er de mødt af grænsen patrulje, der beordrede ikke at lade nogen ud og ødelægge alle, der ville nærme sig. De åbnede ild, og kuglen rammer Sarah - hun dør i hænderne på sin far. Dette afslutter intro "En af os" spil - passerer lige begyndt.

karantæne

I spillet "En af os", passagen begynder ikke fra det tidspunkt, hvor sluttede introduktionsvideo. Faktisk har det været tyve år - Joel ser meget ældre, hans ansigt tilgroet skæg, og han blev stærkere og mere alvorlig. Hvad angår situationen i verden, er det afgørende. Det faktum, at alle de mennesker, der ikke var smittet lever i områder med karantæne, som kun optaget med en aflevering, og det er frigivet. Dette gøres for at redde liv og forhindre yderligere spredning af infektionen. Selvfølgelig, det er ikke så nemt - der er også deres passion, og deres sammenstød. Spillet returnerer spillerne til Joel, der går om deres virksomhed, når det passede Tess, hans partner. Hun fortæller, at en Robert, der konstant forhindrer dem til at fungere, igen noget gjort, så du skal stille og roligt forlade området og finde ham.

Møde med Robert

Gå efter Tess på markedet, hvor du finder informanten, han rapporterede, at Robert på havnen. Det er tid til at betale ham et besøg. Selvfølgelig, før der vil vi nødt til at rydde vejen fra hans lejesoldater. Efter at have nået Robert, arrangerer for ham at afhøring. Det viser sig, at de våben, der skulle passere ind i området af Joel og Tess, befandt sig på den mystiske organisation - cikader. Som et resultat, får dig til at møde med lederen af organisationen - Marlin. Hun spørger dig om tjenesten i bytte for din pistol - du er nødt til at smugle kontrabande. Gå til Marlene, indtil du kommer til pigen Ellie - at hun er genstand for smugling. Sammen med Tess begynde at udføre opgaven i løbet, vil du lære at Ellie blev bidt tre uger siden, men det er stadig i god stand, selv om ingen kan modstå mere end to dage. Det er derfor, det er så vigtigt cikader, er det en chance for at skabe en vaccine, som vil kurere verden. Selvfølgelig, som du kender, i spillet "En af os", passagen vil ikke være så korte og enkle.

møde

Hvis du er fascineret af spillet "en af os", der passerer med Carnot kan du også være interessant, da denne video blogger skabt en stor video skære med maksimal præcision og fuldstændig passage af alle dele og, naturligvis, med vittige kommentarer. Men det er tid til at gå tilbage til arbejdet. Mens du flytter til det sted, har du fundet soldaterne, og nu efter du jage. Men det er ikke nok - du også angrebet smittet, og Tess blev bidt, så det blev overladt til at holde militæret, og blev dræbt i skyderiet. Men denne forsinkelse giver dig mulighed for at komme til det sted - kun for at opdage, at din kontaktliste, du måtte passere pigen er død.

Sti til Tommy

På grund af Cicada Joel er ikke, så det eneste, han kan gøre er at gå til sin bror Tommy, der engang var medlem af cikader. Men Tommy bor i en anden by, og vandretur vil være en meget lang og særdeles usikre. Derfor, sammen med Joel Elijah sendes til en gammel ven Billy håb om at låne en bil. I dette tilfælde er du nødt til at gå igennem en masse, da Joel falde i fælden og næsten dør. Når Bill, du opdager, at bilen det ikke sker, men han kan samle det til dig, hvis du sætter ham de nødvendige reservedele. Heldigvis skolen for nylig styrtede ned i nærheden af en militær lastbil - det er op til ham og gå til at fortsætte i spillet, "En af os" passage. Del 1 nærmer sig sin logiske konklusion.

Machine banditter

Hvis du har problemer med spillet, "En af os", bør videregive den russiske hjælpe dig i vanskelige situationer. For eksempel, når du kommer til lastbil og tager et batteri, men du bliver angrebet af den inficerede. At flygte fra dem, vil du være i stand til at finde ly tidligere partner Bill, der er blevet bidt så hængt op lige der. Den hemmelige tilflugt sektion står uskadt bil, så at hente en ny bil er ikke nødvendig. Joel og Elia ramte vejen, vendte på en anden vej på grund af de barrierer på de vigtigste - og falde i fælden. Frastødt af banditter, Joel indser, at maskinen er brudt. De behøver ikke at gøre, men for at komme på base og banditter til at rense det, at tage en pause og gå til fods. Undervejs finder de en karantæne zone, men der er ingen soldat, men det faktum, at de lokale oprør og tog magten - og her er der banditter i denne verden. Følg banditter til hotellet, hvor du bliver nødt til stille og roligt samle de nødvendige ting til at gå videre. Men i elevatorskakten tilfælde af problemer - et kabelbrud, og Joel falder ned. Hvad vil der ske næste i spillet, "En af os" pass? Del 3 er allerede begyndt.

Det første mord, og nye bekendtskaber

Som du ved, time efter time det flyver forbi dig Bortførelsen mere og mere ind i verden af spil, "En af os" passage. Del 2 gik hurtigt, og nu kommer tidspunktet for den tredje del. Hvad skete der med Joel, falder ned i elevatorskakten? Der han bliver angrebet smittet men podospevaet Ellie og dræber en mand for første gang i mit liv. Efter de forsøger at komme til en militær off-road bil, men først gemmer sig i lejligheden, hvor de finder to fyre, der ønsker at komme ud af byen, også, og for at mødes med sin gruppe. Sammen gå i gang med et forsøg på at undslippe, men Joel bryder og forbliver i zonen - fyrene kører væk, og Ellie tilbage til ham, og sammen når vandet og hoppe der. Så de mødes med deres gamle venner, finde ud af forholdet og fortsætte den vej.

ingen beslutning

Forud for de tegn, har en lang vej, hvorefter de stadig komme til cikaderne, men der er Joel erfarer, at en vaccine skal fjerne svampen fra lederen af Ally, og det kan kun gøres i forbindelse med hjernen. Joel Marlin dræber og skjule med Ellie, til at fortsætte rejsen og til at tilbyde spillerne en fortsættelse af spillet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.