SundhedMedicin

Taktil kontakt - det hemmelige våben for et harmonisk forhold

Taktil kontakt - et hemmeligt våben, som vi er nødt til at skabe en succesfuld og varige relationer. Dette er vores sprog, givet til os fra fødslen. Men over tid, er vi tilbøjelige til at glemme sin betydning. Hvordan får vi tilbage til den naturlige kommunikation?

Psykologer anbefale at huske , at dette taktile kontakt til at forbinde din fantasi og forestil dig selv på en bus overfyldt. Passagerer, bliver halvt søvn ved inerti fortsætte med at spille deres tanker og følelser gennem taktile fornemmelser. Et elskende par holde hænder, et lille barn søger støtte fra sin mor - trækker sine arme og falder til ro.

typer af kommunikation

Det faktum, at vi er i stand til at kommunikere verbalt og non-verbalt, de ved alt. Men det faktum, at med hjælp af bevægelser og udtryk kan formidle ganske komplekse følelser og begær, de kender ikke mange. Vi er forsigtige med at dens konsekvenser, men vi kan modtage og sende signaler gennem dem. Det vil sige, vi har evnen til at fortolke taktil kontakt. Når vi rører den anden person, vores hjerne afspejler en objektiv vurdering.

Den mest nøjagtige og ikke en simpel måde at kommunikere

Forskerne konkluderede, at brugen af ansigtsudtryk og stemme, vil vi være i stand til at identificere en eller to positivt signal - i godt humør og glæde. undersøgelser viser dog, at røre ved (taktile) - det er mere præcis og subtil måde at kommunikere end lyden af stemmen og ansigtsudtryk.

Hertil kommer, ved berøring, kan du øge hastigheden på kommunikation, det vil sige, touch - det er den nemmeste måde at sende et signal om noget. Taktil kontakt med en mand hjælper pigerne til at skabe en dybere følelse af forbindelse. Hånd er også vigtigt i forholdet mellem mor og barn samt taktile fornemmelser , vi er begyndt at få endnu før fødslen. Når moderen kommer til sit barn, hun giver ham en følelse af sikkerhed.

Betydningen af trit

Varm berøring fremmer frigivelsen af hormonet oxytocin, hvilket øger følelsen af kærlighed og tillid mellem mennesker. Dette kan forklares med vores vane med at røre sig selv: gnider hænderne, strøg hendes pande, hendes hår. Taktil kontakt hjælper os til at opleve alle de samme positive følelser, som oplever og den type person, som vi rører. Undersøgelsen fandt, at omfavne, vi får så meget gavn som den person, som vi omfavne. Udover at røre den person, vil vi få oplysninger om hans følelsesmæssige tilstand. Lær, hvordan det er konfigureret: venligt eller fjendtligt. Han er afslappet eller anspændt. Disse oplysninger vil hjælpe os til at vælge den rigtige taktik i kommunikation. Derfor kan vi sige, at taktile fornemmelser - er den nemmeste måde at øge intimitet i romantiske relationer.

taktil hukommelse

Taktil hukommelse kaldet minderne om fornemmelser opleves af os på tidspunktet for kontakt med nogen genstand. Lad os sige, du engang strøg slangen i zoologisk have, og nu hver gang en slange (på fjernsynet, for eksempel), kan du huske, hvad hendes kolde hud.

Taktil hukommelse er ikke forbundet med organerne for synet, det indebærer taktile organer. Ellers kan vi tale om at arbejde sammen visuel og taktil hukommelse. Hvis i udenadslære involveret syn, så som regel, taktile kontakt ikke husket.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.