Mad og drikkeOpskrifter

Kål stuvet

Nu ved alle, hvor vigtigt det er at regelmæssigt spise et sådant produkt som kål. Den indeholder mange mineralske stoffer: calcium, kalium, fosfor. Også produktet er rig på vitaminerne A og B. Derudover anses kål for at være et kalorieindhold, fordi det er ideelt for dem, der kommer til lidt at nedsætte vægten. Det har også nogle medicinske indikationer, for eksempel når det regelmæssigt indtages, er mavesaft tildelt i overflod , og det kan derfor hjælpe folk, der lider af forstoppelse.

Kål, som regel, bruges i mange retter som en bestanddel af produktet, i salat eller borsch, men kan sjældent bruges som hovedret. En af de vigtigste er kål gryderet. Du kan endda forberede denne skål på mange måder.

Hver husmor har sin egen madlavningsopskrift, elsket af hendes hjemmelavede. Hvis den stewede kål ikke kan henvises til noget raffineret og ikke kan serveres til festbordet, så vil det være i stand til at få familien sammen til søndagens hjemmelavede middag. Det tjener også som en ideel tærtefyldning. I denne artikel beskrives flere madlavningsmuligheder, som helt differentierer hverdagens menu.

Til middag er f.eks. Kål gryderet med et æg eller med kød og pølser egnet. Til kogning af kål med kød er der brug for to kilo kål, pølser og kød, en løg samt peber og salt. Det er nødvendigt at høste fint løg, hugge kål, jo tyndere, jo bedre, at skære pølser og kød. Herefter steges løgene med kødprodukter, og der tilsættes kål. Efter stegning skal produkterne stuves under låget. For fuld forberedelse tager det cirka to timer. Til denne skål er surkål ganske passende. Nogle i slutningen tilføjer lidt svesker, skålen gennem den køber en pikant skygge.

Kål gryderet er godt med svampe. For at forberede denne skål har du brug for champignon, også en løg, gulerod, en lille tomatpuré, 150 gram creme, krydderier og vegetabilsk olie. Løg skal finhakket, læg på forvarmet og olieret stegepande. Efter en kort stegning tilsættes svampe, forkogt, skrællet og skåret. Efter et par minutter steges blandingen, ristet gulerod tilsættes, og efter fem minutter tomatpastaen. Kål, finhakket, tilsættes til den næsten klar tomatforbinding. Alt er blandet, en lille temperatur er indstillet, låget er lukket og alt er kogt i ca. to timer ca. Skålen koges en halv time før klar, samtidig med at alle nødvendige krydderier, peber og creme er tilsat. Et vigtigt punkt - hvis laurbærbladet blev tilsat, skal det efter kogning fjernes fra skålen, ellers får den en bitter smag. Du kan tjene denne kål, både varm og kold.

Frisk stuvet kål i puljen betragtes som en af de mest lækre retter, og det kan forresten serveres på festbordet. Rødderne på denne skål kommer fra Frankrig, det er derfor, det hedder "kål stuvet på fransk". Til at begynde med er det nødvendigt at stege bacon i vegetabilsk olie, forskåret i små stykker. Forberedelse er nødvendig i det omfang fedt er fuldstændigt smeltet. Til bacon kan du tilføje lidt skinke og også stege. Derefter skal kødet fjernes og på den resterende olie stege løgene i antallet af to hoveder. Alle grøntsager, der vil være en del af opskålen, finskåres eller gnides og stuves næsten til fulde. Al den tilberedte blanding sammen med den tilsatte kål skal lægges i potter, tilsæt krydderierne og sæt den bage. Denne ret er også velegnet til et festligt bord.

Tilsyneladende er alle madlavningsopskrifter meget forskellige, så begræns ikke dig selv til en slukningsløsning. Selv med kål kan du eksperimentere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.