SundhedMedicin

Oprensning leveren. Hvordan til at rense leveren

I dag er der ingen absolut raske mennesker. Og mange af os lider af en leversygdom. Årsagerne til disse sygdomme kan være anderledes. En af de vigtigste er, hvad der sker stagnation af galde, hvorfra med tiden danner sten. De slår sig ned i kanalerne og provokere forskellige inflammatoriske processer. For at undgå dette, er du nødt til periodisk at rense leveren fra toksiner, fedt, toksiner, vira og bakterier. Der er mange måder lever vask. En af de mest populære i vores tid er rengøring af Nadezhda Semenova.

Komplet udrensning af kroppen af Semenova positivt påvirker ikke kun leveren, men også på hele kroppen. Før du begynder at vaske, skal du omhyggeligt forberede kroppen. Forberedelse procedure varer syv dage. I løbet af denne tid, skal du gå til en fuld vegetarisk måltid. Hver dag for at gøre et lavement af blandingen af vand og salt. Omtrentlige forhold - 1,5-2 liter kogt vand og en teskefuld salt. Det er også nødvendigt hver aften for at tage et varmt bad.

På dagen hvor leveren er rengjort om morgenen for at gøre et lavement. I løbet af dagen, kan du spise noget. Drik masser af Fréchet sur æblesorter. Senere på eftermiddagen starten leveren udrensning. For at gøre dette, er du nødt 150-200 gram citronsaft og den samme mængde olivenolie, der kan udskiftes og andre olier, såsom solsikke. Accept af disse komponenter kan være anderledes. Drik, som du ønsker. Optimalt sker der, hvis du laver et par mundfulde af olie og zapet den samme mængde saft. Hvert 15. minut, gentages proceduren - og så er der ikke flere komponenter. Du kan også blande olien med saften. Svær kvalme i dette tilfælde vil bidrage til at fjerne lugten af hvidløg. Når du drikker hele løsningen, tillægger den højre side af en varmedunk, ligge på det og bøje sine knæ. Omkring midnat, fjerne varmepuden. Alt rengøring sker. Flere gange i løbet af natten, du går på toilettet og tømme tarmen. Om morgenen og om aftenen skal ske den næste dag for en anden lavement.

Hvis af helbredsmæssige årsager mekanisk tarm udrensning er kontraindiceret du kan befri kroppen af forskellige plantestoffer afførende virkning.

Efter denne rengøring vil tage leveren, og med det - og hele kroppen, vil du føle sig meget bedre. Lad utilpashed, og du vil føle renheden af din krop, ikke kun udefra, men indeni.

Hvor leveren er renset, god opførsel og proceduren ifølge laser rense blodet. På grund af det faktum, at der er tyndere blod, ødelæggelse af blodpropper, blod clearance laser har en række positive effekter på kroppen. Blandt dem, en smertestillende, beroligende, anti-inflammatorisk, anti-allergisk og immunmodulerende effekt. En laser rengøring fjerner også bronkospasme blod, blodkar og galdegange, hvilket er meget vigtigt for en fuldstændig rengøring af leveren. Det sænker kolesterol, fremmer udskillelse af giftige stoffer i blodet.

Ud over disse metoder til at rense kroppen, er der mange forskellige metoder til traditionel medicin. Lad os undersøge nogle af dem.

Rengøring roer lever optimalt egnet til mennesker, der lider af sygdomme i mave-tarmkanalen. For at gøre dette, du har brug for en mellemstor roer, vaske det og sætte det i gryden, bugten tre liter vand. Kog det, så længe gryden vil forblive omkring en liter vand. Så roer skal fjernes, rist og sat tilbage i det samme vand, kog i 15 minutter mere Stamme resulterer bouillon gennem en sigte og drikker hver 3-4 timer. Når du har taget en del, ligge ned i 20 minutter med en varmedunk på sin side.

Saften af sort radise også i stand skyl godt leveren. Sådan rengøring leveren fortsætter i 6 uger. I den første uge drikke 3 gange om dagen i en spiseskefuld saft, i den anden - 2, den tredje - 3 osv

Et godt helbred til dig!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.