HjemlighedKonstruktion

Opvarmning af et privat hus en el-kedel: anmeldelser, omkostninger og kredsløb

På grund af den hurtige udvikling af moderne teknologier vises hver dag i salg af nye og mere avancerede enheder, der gør vores liv komfortable. Dette refererer til den række af produkter af enhver gren. Omfanget af varmeanlæg er ingen undtagelse.

I dag har mange producenter begyndt at massivt producere kedler. Dette udstyr er karakteriseret ved en mangfoldighed af fordele.

funktionen virker

Alt det er kendt fra fysik lektioner, som ingen energi ikke kan opstå ud af ingenting og forsvinder ind i ingenting. Termisk energi omdannes fra elektrisk og tjener til at opvarme rummet.

Mange mennesker i dag foretrækker en privat boligopvarmning el-kedel. Omkostningerne ved dette udstyr er i området fra 5800 til 77 000 rubler. Det afhænger ikke kun af det nye ved udstyret, men også på dens ydeevne. Til dato er der flere muligheder for opvarmning el-kedler til private hjem.

Typer af el-kedler

Alle elpatroner kan inddeles i tre typer:

 • TENovye.
 • Induktion.
 • Elektrode.

De adskiller sig fra hinanden primært en måde at opvarme kølemidlet.

Desuden er alle elektriske kedler til hjemmet, afhængigt af den vedhæftede fil opdelt i:

 • Wall.
 • Floor.

Afhængigt af spændingen, kan udstyret være:

 • To-fase.
 • Trefaset.

Disse kedler kan også være:

 • Single-kredsløb.
 • Turbofan.

Udgifterne til opvarmning er el-kedel, afhænger af typen af det valgte udstyr.

TENovye kedler

Denne el-kedel fungerer efter samme princip som en elkedel. Særlige opvarmningsindretninger anbragt inde i kedlen. This rørformede varmeelementer. I sådanne kedler som kølemiddel vand virker fra undfangelsen. Dens opvarmning sker i en strømning, og der er således en naturlig cirkulation af varmt vand i systemet.

Fordele TENovyh kedler

Du har besluttet at foretage opvarmning af private huse el -kedel? Anmeldelser netop om denne form for udstyr er mere detaljeret. Dette udstyr er lille, er det let at montere på væggen. Det bør også tages i betragtning, og dens attraktivt udseende. Montering af de elektriske varmeapparater i kedlen er ganske enkel. Enheden er udstyret med en temperaturkontrol apparat, der kan styre alle processer uden ejerens opmærksomhed. Sådant udstyr er ofte karakteriseret ved tilstedeværelsen af to sensorer.

Som et privat hus organiseret opvarmning el-kedel, anmeldelser, pris - alle disse er spørgsmål, som du kan angive i salgsstedet udstyr. Prisen på el-varmeovne el-kedel varierer i midten rækkevidde. Dette udstyr kan betjenes med forskellige typer af varmeoverførsel fra vandet til frostvæske. En boligejer kan selv at regulere strømmen udstyr, deaktivere eller aktivere alle rørformede varmeelementer. Således er det muligt fra tid til anden for at spare elforbrug.

Ulemper TENovyh kedler

Desværre ofte på overfladen af varmeelementerne, som i tilfældet med den kedel, dannes udskud. Dette forringer kvaliteten af varmeoverførsel, hvilket fører til en stigning i udgifter til energi.

Induktion el-kedler

Boligopvarmning el-kedel er baseret på princippet om elektromagnetisk induktion. Visuelt det ligner en transformer beliggende i det svejste metal. Induktoren er placeret i en forseglet kammer, hvorigennem fjerner muligheden for dens kontakt med kølevæsken. Ved opvarmning, kølemidlet afgiver varme for spolens kerne, som er i konstant bevægelse omkring det.

Dimensionerne af udstyret er ret store, men producenterne hvert år vil forbedre modellen ved at reducere dens størrelse.

Fordele ved induktion udstyr

 • Denne el-kedler ikke har et varmeelement, som eliminerer risikoen for brud.
 • Kalk er praktisk taget ikke dannes.
 • Som kølemiddel kan anvendes som frostvæske, eller vand.
 • Kendetegnet ved en høj grad af sikkerhed.

Ulemper induktion kedel

Ikke alle kan udføre opvarmning af private huse elektrisk kedel. induktion udstyr omkostningerne er ganske høj.

Desværre, er det nødvendigt at udarbejde en tilstrækkelig område, fordi størrelsen af udstyret er store nok til at installere dette udstyr.

Elektrode el-kedler

Fra TENovyh electrocoppers elektrode adskiller sig i vejen for opvarmning af kølemiddel. I denne type el-kedel fraværende rørformede varmeelementer. Stedet, de indeholder elektroderne. Elektroden er ikke et varmelegeme, er den i stand til at overføre varme bærestrøm. Vandet, til gengæld opvarmes af deres egen modstand. Dette skyldes interaktionen mellem negativt og positivt ladede molekyler på molekylært niveau under påvirkning af elektroden.

Den mest populære i vores land er et privat hjem opvarmning el-kedel. Anmeldelser bevise det.

Fordele ved elektrodelag kedler

Den væsentligste fordel ved denne indretning er dens lille størrelse, hvilket muliggør installation i alle rum. Omkostningerne er acceptabel for mange mennesker i vores land.

Manglerne ved elektrodeudstyr

Før du begynder på denne kølevæske udstyr, er det nødvendigt at forberede. Normal drift af kedlen er kun muligt i en vis vand resistivitet. Desværre, selv måle disse indikatorer er meget vanskelig, samt at normalisere dem. Derfor bør du benytte sig af specialister.

Den eneste vand kan anvendes som et kølemiddel. Bør regelmæssigt overvåge sin omsætning i systemet.

Regelmæssigt skal udføre udskiftning af elektroder, fordi de til sidst opløses i kølemidlet.

elektriske egenskaber opvarmning

Desværre, den konstante i vores land, som i verden, er der intet. Og hvert år er der en masse debat om emnet: "Vil elvarme billigere?"

I dag mener, at den ufordelagtige opvarmning af private huse el-kedel. Anmeldelser sige, at energiforbruget i flere år på opvarmning af et hus på landet langt overstiger udgifterne til gas opvarmning. Men også elektrisk udstyr til opvarmning flere gange billigere gas. Dette kan let forklares.

Prisen på elektricitet er stigende hvert år. Mange mennesker, der har besluttet at etablere en billig udstyr, risikerer afbrydelse af el, høje priser. Også glem ikke de force-majeure omstændigheder, såsom dårlige vejrforhold. Men elvarme har mange fordele.

Fordele ved opvarmning med el i et land hus

Ejere af private hjem er meget vigtigt at bestemme, hvilken type varmeanlæg. Det er ofte disse huse er kendetegnet ved et stort område, og huset skal være varm.

Brugen af el til opvarmning er gavnligt, fordi:

 • Høj sikkerhed under drift.
 • Små omkostninger og minimal installation tid.
 • Ingen grund til at søge efter brændstof.

Mange forbrugere allerede udfører opvarmning af private huse el-kedel. Anmeldelser fleste af dem siger, at det er bedre at vælge en kombineret varmesystem. Sidstnævnte tillader at bruge både gas og el-varme. Dette er ideelt i tilfælde af force majeure. Elektricitet kan hjælpe i enhver situation, hvor for eksempel ender flaskegas. En gas vil være uundværlig i tilfælde af storme eller tunge sne, når det meste af elektricitet er slukket.

Derfor er en ideel udformning af opvarmning elektricitet i et land hus er tilstedeværelsen af yderligere kilder, der kan hjælpe i en nødsituation.

Installation af el-kedel

Opvarmning Private hjem el -kedel med sine hænder til at organisere muligt! Installation af el-kedel, sammenlignet med en gas, fastbrændselskedler er ganske enkel. Men det bør observeres nøje alle de regler og krav.

fordele:

 • Det er ikke nødvendigt at afsætte et særligt rum til udstyret. På grund af de minimale dimensioner for de fleste elektriske kedler kan installeres overalt. En moderne design af udstyr kan passe perfekt ind i ethvert interiør rum. Hvis det ønskes, kan du skjule i en særlig niche af kedlen.
 • kan ikke anvendes Særlige ventilation eller skorstene. Dette udstyr genererer ikke affald, der truer menneskeliv og behovet for at udfordre.
 • Tilslut udstyret nemt.
 • varmekreds med el-kedel er ganske enkel, så den montering og tilslutning af denne type opvarmning ikke kræver godkendelse samt godkendelse af de relevante myndigheder. Også vil ikke udføre systematisk kontrol i fremtiden, som ofte bringer ubehag og konflikt.

konklusion

Opvarmning Private hjem el-kedel er en nyskabelse, men det vinder i popularitet hvert år. Med en bred vifte af ændringer af udstyr til opvarmning med el, kan du finde en passende løsning for en bestemt struktur. Før du køber udstyr, der er nødvendigt for at drive de elektriske kedel beregninger for en bestemt lokaler hver ejer af huset, under hensyntagen til alle varmetab. Derfor bør du blive advaret på forhånd om isoleringen af bygningen. Dette vil undgå besværet forbundet med varmeanlægget.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.