HjemlighedKonstruktion

Hvordan man vælger en type bygning og gøre beregningen af fundamentet?

Før man går i gang om køb af materialer til opførelsen af hans hus, er det nødvendigt at gøre nogle indledende arbejde. Denne liste omfatter den samlede bindingssted analyse, som vil være et hus, bestemmelse af typen af jord og dybden af savværker. At kende det materiale, som vil blive bygget vægge og tag, der har forud kendskab til området og mængden af nedbør, kan du gå videre til det videre arbejde. beregning fundament er baseret på alle de indsamlede og modtagne data.

Alt dette kan nydes i den indledende fase af design eller byggefirma. Investering i det et vist beløb, du får det færdige projekt, som allerede har en beregning af fundamentet, listen over nødvendige materialer, optioner gulve og endda tage. Du skal bare nødt til at indse det er alle i det virkelige liv på egen hånd eller med hjælp af udefrakommende arbejdskraft.

Hvis du har besluttet at gøre alt arbejdet selv, så er det bedre at begynde med en undersøgelse af stedet og det sted, hvor huset vil blive placeret. Hvis du ikke er i stand til at foretage en grundig analyse af jorden, er det bedst at blive på pælefundering. Han havde ikke kræver en masse jord arbejde. Materialet kan være træ, metal eller beton.

Beregning af pælefundering er lavet på baggrund af en fremtidig plan for huset. Hver bærende væg bør støttes. For at kunne distribuere hele belastningen, skal du bestemme, hvad der vil blive placeret bunker. For eksempel omkredsen af huset og langs de bærende vægge i form af tape. For at styrke leddene i vægge brugt bunker gruppe. Du kan zaburit bunke buske under de mest krævende områder eller område på grundlag af ujævnheder.

På fundamentet af beregning påvirker ikke kun det materiale, som gjorde bunken, men også en metode til fordybelse i jorden. I den industrielle bygning metoden anvendes piling. Til dette formål, installation, hvilket skaber en masse støj. De tilstoppe bruge en dråbe hammer, der vejer flere tons. Men for privat byggeri, denne metode er ikke særlig egnet, da det udstyr er meget dyrt.

Den anden metode indebærer bunken installation i allerede forberedt borehul. Her kan du drage fordel af den færdige beton eller træ bunke. Træ er billigere, men det er bedre at pre-imprægneret med en særlig forbindelse, at det har tjent længere.

Der er en anden måde at fylde det fremstillede hul. Det er muligt at hælde beton. Det er bedre at forberede en ramme af tagmateriale og sætte det i hullet. Betonen hældes i portioner ved hjælp af en bakke. Hver oversvømmede del stampes, og derefter udfylde i det følgende. Til stivhed i pit center kan sætte den metalrammen af søjlerne.

På fundamentet af beregningen kan påvirke brugen af skrue bunker betydeligt. Denne nedsænkning metode er mere enkel, fordi det ikke kræver særligt udstyr. Men udgifterne til sådanne pæle er væsentlig forskellig fra alle andre muligheder.

anvendes pælefundering hvor hældningen er ujævn del er til stede. At nå det niveau af en enkelt, opskåret luv i den ønskede højde nok. Det vigtigste byrde af sådanne stativer er på fast grund. Hvis ikke opnået en solid portion, er det opnåede en såkaldt "hængende" bunke. Lasten er placeret til sidevæggene.

En foreløbig beregning af udgifterne til fundamentet kan være forskellig fra det beløb, du skal betale som følge heraf. Dette vil afhænge direkte på de betingelser, du vil støde på.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.