Intellektuelle udviklingKristendommen

Church of the Assumption i Putinki adresse, helligdomme, tidsplan

I centrum af Moskva på den antagelse Lane er et tempel for den antagelse af Guds Moder. Folk kommer her for at bede, ikke kun til Gud og den hellige Jomfru Maria, men også St. Peter og Fevronia. Sognebørn, lokal vide, hvor helligdommen. Du skal blot spørge: "Sig mig, i Church of the Assumption i Putinki gerne gå" Nedenfor er de korrekte oplysninger for dem, der gerne vil bede, og ikke kun.

Hvordan finder et tempel?

Hvis du rejser i metroen, så gå ud på en af følgende kontorer:

 • "Pushkinskaya".
 • "Chekhov".
 • "Tverskaya".

Den nærmeste ting, i udtalelsen af dem, der ofte er i disse dele, er stationen "Pushkinskaya" ( "lilla grene"). Kommer ud af metroen, drej til venstre. Og så er du nødt til at slå længere til venstre. Så du vil runde bygningen. Der er en post i forlaget "Izvestia" foran dig. Pass af ham. På tværs af gaden for at se en biograf "Pusjkin". Men du bliver nødt til at krydse vejen kun én gang - ved en skillevej med trafiklys. Se til venstre, foran dig vil være en Malaya Dmitrovka. Gå igennem det, så længe du passerer biografen "Lenk". Fortsæt til en skillevej, hvor er skæringspunktet mellem Malaya Dmitrovka med Mariæ vognbane, drej til højre. Gå omkring 100 meter foran dig og hans herlighed vil blive vist i templet i himlen i Putinki. Hans adresse - Uspensky Pereulok 4.

Sådan opfører

I alle ortodokse kirker og klostre er meningen at gå alene i et lukket tøj:

 • kvinder: nederdele under knæet, bluser eller kjoler lukket, sjaler / tørklæder og ingen makeup;
 • mænd: bukser, skjorter, T-shirts, sko;
 • ikke lov til at besøge templet i Usømmelige tøj, hjemmesko.

Alle disse kommentarer fokuseret på udseende. Og nu til den åndelige side af problemet:

 • ikke taler højt om andre ting;
 • forsøge at bede til Herren, og ikke at tænke på noget banalt;
 • placere et lys, skal du sørge for at bede.

Church of the Assumption i Putinki er åbent for alle, der er på udkig efter en bøn for Guds hjælp, hans mor, og de hellige. Stille gå op til hver ikonochke læse, hvem der er repræsenteret mentalt bede for sundhed og frelse.

helligdomme

I kirken er der flere beundrede ikoner med partikler af relikvier af de hellige:

 • Alexis, den Guds Mand.
 • Lukas Voyno-Yasenetsky.
 • Saint Panteleimon.
 • Peter og prinser Fevronia.

I de sidste tre ikoner akathist regelmæssigt læser, lave en bøn. Alle kan deltage i tilbedere. Kirken of the Assumption i Putinki tider bragt ind fra andre byer og lande, der arbejder ikoner og sat på et fremtrædende sted, så alle bemærket og var i stand til at komme, bede og venerate.

tidsplan for serviceydelser

På hverdage og lørdag kan du komme til liturgien 7.30. Det er tilrådeligt at tidligt at stille indsende noter, sætte et lys, for at finde ledig plads til bøn.

På søndag liturgi begynder ved 8:30.

All-nat vagt, bønner og Akathist næsten altid begynde på 17.00 på en given dag.

Lad os dvæle ved gudstjenester:

 • St. Prins Peter og Fevronia - om søndagen;
 • Fredage - til St. Luke;
 • på tirsdage og torsdage - andre helgener.

God forretning - om aftenen på hverdage efter arbejde eller skole for at besøge kirken i den antagelse i Putinki. Tidsplan for Divine Services består således, at tjenesten ikke endte for sent. Og i morgen - at have tid til at arbejde på andre sager.

Bøn service til Peter og Fevronia

Hvis mandag er ikke en stor kirke ferie, så på søndag kl 17.00 er bønner Peterskirken og Fevronia læsning Akathist. På dette tidspunkt, Church of the Assumption i Putinki normalt overfyldt med sognebørn - unge, der ønsker at starte en familie.

Hvis du er på udkig efter en soulmate, du ønsker at skabe en stærk familie, du ønsker at bede om beskyttelse af de hellige for din familie, kommer nødvendigvis til bøn. I forhallen på forsiden skrive et notat om sundhed og mærket "Bøn og akathist Sts. Peter og Fevronia "(Hellig -. Accepteret forkortelse, når omtale af to eller flere af de hellige). Vær opmærksom på at svechnitse. Bøn tjeneste koster 50 rubler.

Generelt venlig og fungerer som en bøn klog far Fr.Alexy (Gomonov). I slutningen siger han en lang, men meget interessant prædiken især for dem, der søger en partner og par. Det er meget nyttigt at lytte til alle.

Tea party efter bønnen

Efter gudstjenesten ofte arrangeret te parter med koncerter, performances, tillykke. På grund af den høje aktivitet af præsidenten Ekateriny Gromovoy klub for gennemførelsen af aktiviteter, mange sognebørn finde en mage og med succes skabt en familie.

Søndag aften, Church of the Assumption i Putinki bliver et mødested for de fremtidige ægtefæller, venner, interesser, assistenter. Efter alt, er hver person opfordret til ikke kun at drikke te, men også for at starte fælles arbejde, der vil hjælpe til at kende hinanden bedre.

Her har vi studeret Church of the Assumption af Jomfru i Putinki: tidsplan, beliggenhed, begivenhed, helligdom. Vær sikker på at komme til denne velsignede sted til bøn!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.