Intellektuelle udviklingKristendommen

Hvem er Ioann Krestitel, og hvorfor det kaldes Døberen?

Alle kristne kender den verdenskendte par Ioanna Krestitelya og Jesus Kristus. Navnene på disse to tal hænger uløseligt sammen. I dette tilfælde, hvis historien om Jesu liv kender næsten alle fromme mand, de ting på jorden den måde Ioanna Krestitelya vides ikke for alle.

Historiske oplysninger om Døberen

Hvem er Ioann Krestitel, og hvad er dens rolle i den kristne religion? Desværre, dokumentation (undtagen evangeliet) og et par af biografier næsten ikke overleve gerninger denne mand. På trods af dette, Ioann Krestitel - en virkelig person, hvis eksistens ingen nogensinde anfægtede. Dette storslåede om vigtigheden personen blev "forløberen" om Jesus Kristus. Mange mennesker forstår ikke, hvad ordet betyder. Betydning af ordet "Døberen" i forskellige kilder behandles forskelligt. Det er forgænger, den person, der beredte vejen af sin virksomhed mod noget eller nogen, begivenhed eller fænomen, banede vejen for andre handlinger. Ioann Krestitel var søn af den gamle ypperstepræst Zakarias, desperat efter at få en arving, og hans retfærdige kone Elizabeth. I bibelske skrifter står der, at han blev født seks måneder før Jesus. Om hans fødsel og tjenestegerning Herrens annonceret til englen Gabriel. Også talte om hans fødsel Esajas og Malakias. Baptist kaldte ham, fordi han udførte den rituelle afvaskning (dåb) i farvandene i det menneskelige s. Jordan som sit åndelige fornyelse.

Det nøjagtige sted, hvor Johannes blev født, er ikke angivet i nogen af kilden. Det menes, at han blev født i Ein Karem, en forstad Ierasulima. I dag er dette sted står det franciskanske kloster dedikeret til denne helgen. Mange teologer mener, at Johns far Zakarias blev dræbt i templet af kong Herodes 'ordrer efter han nægtede at angive placeringen af hans nyfødte søn. Baptist mor reddede ham fra mordet i massakren på Bethlehem babyer, gemmer sig i ørkenen. Ifølge legenden, hun hørte om eftersøgningen af John, gik med ham til bjerget. En høj røst, Elizabeth beordrede bjerget for at skjule hende og hendes søn, og derefter åbnet en klippe og lad hende. Mens de konstant er bevogtet af en Herrens engel.

Oplysninger om John

Alle omstændighederne ved fødslen og livet Ioanna Predtechi beskrevet i detaljer i bogen af Lukas. Hans ungdom blev tilbragt i ørkenen. The Life of Ioanna Krestitelya indtil det påvirker folk var barsk. Han var iført tøj lavet af grove kamel hår, og bælte med en læder bælte. Ioann Krestitel spiste græshopper tørret (insekter slags græshopper) og vild Honning. Efter at have nået en alder af tredive, begyndte han at prædike for folk i Judæas ørken. Ioann Krestitel Baptist kaldte folk til at omvende sig fra deres synder og overholdelse af retskaffen levevis. Hans ord var lakoniske, men gjorde et stærkt indtryk. En af hans foretrukne sætninger er: "! Omvend, for Guds rige kommer" Det er takket være John et udtryk for "den en, der råber i ørkenen", fordi han på denne måde udtrykte sin protest til ortodoks jødedom.

Som en rutinemæssig betegnelse "Døberen"

For første gang Ioanna Krestitelya kaldes "Døberen" gnostiske Heraklion, som boede i II århundrede. I fremtiden, blev denne betegnelse gjort Christian lærde Clemens af Alexandria. I den ortodokse kirke, der både tilnavnet "Døberen" og "Døberen" brugt lige så ofte, som i den katolske andet bruges oftere. John, i Rusland, har længe været dedikeret til to store ferie æres af folket: Ivan Kupala og Ivan halshugning af Johannes Døberen (halshugning af hovedet).

Indflydelsen af Ioanna Krestitelya på mennesker

Døberen begyndte at prædike ca. 28 e.Kr. Han irettesatte folket for deres stolthed udvalgte og krævede restaurering af de gamle patriarkalske normer for etik. Styrken af Døberen prædikede var så stor, at befolkningen i Jerusalem, og alle de jødiske kvarterer kommer til sin dåb. Initiering John vand produceret i s. Jordan. sagde dog han, at under vask af mand, Gud lod synder ham. Dyk ned i vandet, og han kaldte omvendelse forberedelse til at modtage Messias, som var snart at dukke op i disse dele. På bredden af Iordana Ioann fortsatte med at prædike, indsamling omkring ham et stigende antal tilhængere. Der er tegn på, at under indflydelse af taler Døberen for at blive døbt, selv farisæerne kom (Religiøse grupper, til nøje at overholde af loven) og saddukæerne (de højere gejstlige og aristokrater), men John kørte dem uden dåb.

Essensen af læren af Ioanna Krestitelya

I begyndelsen af hans prædiken Baptist kombineret kald til omvendelse med en dukkert i det hellige vand i Jordan. Denne procedure repræsenterede udrensning af menneskelige synder og forberede den kommende Messias.

John prædiken til de soldater, toldere og andre

Ud over at kommunikere med almindelige mennesker, blev meget tid afsat til Døberen prædiker for soldaterne. Han opfordrede dem til ikke at bagtale, ikke at fornærme nogen, og være tilfreds med din løn. Forerunner spørger Toldere kræver ikke mere end det, de er fastlagt ved lov. Alle mennesker, uanset deres status og rigdom, kaldte han til at dele både mad og tøj. Abonnenter af Døberen skabte et samfund kaldet "disciple Johannes." Blandt hans egen slags er kendetegnet ved en yderst streng askese.

messianske profeti

St. Ioann Krestitel på spørgsmålet om Guds sendebud sagde Jerusalem farisæerne: "Jeg døber i vand, men blandt jer står, hvem du ikke kender. Han kommer efter mig, men hvem står foran mig. " Disse ord han bekræfter ankomsten af jorden Messias.

Bekendtskab Ioanna Krestitelya med Jesus

Iisus Hristos, blandt andre, kom israelitterne til bredden af Jordanfloden for at høre John prædike. Næsten med det samme, han bad om dåb i hænderne på Døberen, "at opfylde al retfærdighed." På trods af dens sværhedsgrad, profeten Ioann Krestitel pegede folk til Kristus som Guds Lam. Evangelisterne, Matthæus, Markus og Lukas skrev om et møde i Døberen og Jesus. Samtidig, apostelen Johannes skriver om de to aspekter af kommunikation af disse personer. Så for første gang foran Døber sig en fremmed, hvor Ånden som en hvid due pegede på Guds Lam. Næste dag Jesus og Døberen mødtes igen. Det var dengang, at Ioann Krestitel proklamerede Jesus som Messias, og det var i overensstemmelse med de teologer, hans vigtigste resultat.

Jesu dåb

På det tidspunkt, hvor Ioann Predtecha var i Bethabara ved Jordanfloden, Jesus kom til ham, som ønsker at blive døbt. Siden dag den nøjagtige placering af dette forlig ikke er muligt at fastslå stedet for afvaskning af Kristus fra det XVI århundrede, er det område på bredden af floden, hvor klosteret St. John. Det ligger en kilometer fra byen Beit ulykke, at den østlige del af Jeriko på 10 km.

På tidspunktet for Jesu dåb, 'himlene blev åbnet, og Helligånden ned over ham som en due, og en stemme fra himlen af verbet:'. Du er min elskede søn, i hvem min fordel " Således blev takket være John vidne til i offentlig messianske mission Guds Søn. Dåben har haft en stærk indflydelse på Jesus, så det betragtes som den allerførste evangelister vigtig begivenhed Messias sociale aktiviteter. Efter mødet med Kristus, Johannes døbte folk i Ænon nær Salim, der er.

Efter sin dåb, Jesus blev efterfølgeren John. Han begyndte selv sin tale som Døberen, med en opfordring til omvendelse og proklamationen af tilgangen i Himmeriget. Teologer mener, at uden Kristus, Johannes prædiken ville have været ineffektiv. På samme tid, uden Døberen som Messias, at gøde jorden for Jesu prædikener, læse det ville ikke have fundet et svar fra folket.

Betydning Ioanna Predtechi kristendom

For alle sin berettigelse, Døberen i religiøse traditioner er ikke lig med Kristus. Selv om han var ældre og var den første til at prædike omvendelse og det kommer af Guds rige, han stadig placeret lavere end Jesus. Ioanna Krestitelya bliver ofte sammenlignet med Det Gamle Testamente profeten Elias, som også var den nidkære enkelt Almægtige HERREN og kæmpet med falske guder.

Way Ioanna Krestitelya til døden

Ligesom Jesus Kristus, i Døberen var deres måde at leve i døden. Det er forbundet med Døberen fordømmer palæstinensiske Fjerdingfyrstens (en person, der har arvet en del af sin fars rige) Iroda Antipy. Han opgav en universel moralske principper og mange af de religiøse regler. Herodes Antipas giftede sig med sin brors hustru Herodias, dermed overtræder jødiske skikke. Ioann Krestitel åbent opsagt lineal. På foranledning af den onde Herodias Irod Antipa om BC i '30 Han konkluderede Døberen i fængsel, men af frygt for folkets vrede, men alligevel sparet hans liv.

Halshugning af Ioanna Krestitelya

Herodias kunne ikke tilgive den fornærmelse mod Johannes Døberen, så hun ventede på det rette øjeblik til at udføre sin onde plan om hævn. På den dag, hvor Herodes Antipas fejrede sin fødsel og gav en storslået fest til de ældste og adelige, ønskede han dansen af Salome, datter af Herodias. Det behagede guvernøren og hans gæster så meget, at han fortalte hende, at hun bad ham om noget. På anmodning af Irodiady Salomeya krævede Døberens hoved på et fad. På trods af deres frygt for folkelig vrede, Herodes holdt sit løfte. På hans ordrer, i fængslet huggede hovedet Ioanna Predtechi og Salome indgivet, hvilket gav det til sin mors lumsk. Nøjagtigheden af denne kendsgerning er bekræftet, "Antiquities af jøderne", skrevet af Josefus.

Billedet af Ioanna Krestitelya i kunstens verden

St. Ioann Krestitel tiltrak deres vej til ikke blot at malere og billedhuggere, men også komponister. I renæssancen, mange genier af fine kunst og anvendes på billedet episoder biografier Baptist. Desuden kunstnerne malede og Salome danse eller holde en bakke med lederen af Døberen. Deres værker han dedikerede mestre som Giotto, Donatello, Leonardo da Vinci, Tintoretto, Caravaggio, Roden, El Greco. Den verdensberømte maleri af Alexander Ivanov "The Udseende Kristi til folket" er afsat til at møde Døberen med Jesus. I middelalderen var meget populære bronze og terracotta figurer Døberen.

Værdien af Døberen i verdens religioner

Ioann Krestitel æres som den sidste af profeterne, forløberne for Messias er ikke kun i kristendommen. I islam og religiøse bevægelser som bahaierne, og Mandaeans, han tilbedt under navnet Yalya (Yahya). I nogle arabiske kristne kirker er det kendt som Johanna.

Gravplads af Døberen

Ifølge legenden, et par dage Herodias snerrede over hovedet Døberen. Så fortalte hun mig at begrave det i en losseplads. Ifølge andre kilder, hovedet begravet i en ler kande på Oliebjerget. Det menes, at den hovedløse krop begravet i Sebasteia Precursor (samarium) om grav Elisa profet. Selv apostlen Lukas ønskede at tage sin krop til Antiokia, men lokale kristne gav ham kun den højre hånd (højre hånd) St. I 362 e.Kr. Ioanna Krestitelya grav blev ødelagt frafaldne. Hans jordiske rester blev brændt og asken spredt. På trods af dette, tror mange, at det uforgængelige krop af Døberen blev reddet og transporteret til Alexandria. De relikvier af Ioanna Krestitelya, præsenterede sin højre hånd og hans hoved, betragtes mirakuløs. De er højt berømmet helligdomme. Ioanna Krestitelya hoved, ifølge en kilde, der er gemt i den romerske kirke San Silvestro i Capite, på den anden side - i Umayyad moskeen, beliggende i Damaskus. Godt klar over sådanne helligdomme i Amiens (Frankrig), Antiokia (Tyrkiet), Armenien. Ifølge den ortodokse tradition, blev lederen af Døberens nået 3 gange. Hvor i virkeligheden er der en reel levn, er det svært at sige, men menighederne på forskellige kirker mener, at deres "hoved" er sandt.

Right Hand of St. John er i Cetinje kloster, som er beliggende i Montenegro. Tyrkerne hævder, at det holdes i museet af Palace of Sultanens Topkapi. Der er tegn på den højre hånd i den koptiske kloster. Selv den tomme grav Døberen indtil nu besøgt af pilgrimme, der tror på sin mirakuløse.

Celebrations Baptist

Den ortodokse kirke har oprettet følgende helligdage dedikeret til Johannes Døberen:

  • Undfangelse af Døberen - 6. oktober.
  • John Christmas - 7. juli.
  • Halshugning hoved - 11. september.
  • Døberens Katedral - 20 af januar.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.