Kunst og underholdningLitteratur

Iosif Flavy: biografi, personlige liv, fotos

I '37, når i Rom for nylig besteg tronen Gay Kaligula, der blev født i Judea Iosif Flavy. Dette navn - den romerske version, som han tog meget senere. Ved fødslen blev barnet opkaldt Yosef ben Matityahu.

oprindelse

Han tilhørte en adelig familie. Hans far var en kendt præst, og hans mor var af den kongelige blod af den jødiske Maccabean dynasti. Her skal det bemærkes, at titlen passeret ned gennem den mandlige linje, og hører til familien tradition for denne nation - den kvindelige. Derfor har i modsætning til nogle kilder ikke tro, at Iosif Flavy kongeligt blod.

Og alligevel han stadig førte livet for en ædel ung mand. Bare se på dannelsen af Flavia. Han vidste det græske sprog, som i fremtiden vil skrive sine berømte værker.

Uddannelse og karriere

I disse år, i Juda var populære utallige sekter og religiøse lære. For eksempel fører Christian nok. Iosif Flavy også i de 16 år, først sluttede essenes og tilbragte tre år som eneboer.

Ved slutningen af den anden ti år gamle dreng blev han medlem af de religiøse og sociale tendenser farisæerne, der havde en stor indflydelse på den interne liv i den romerske provins.

Iosif Flavy kraft af sin oprindelse og Vid hyret en række indflydelsesrige forbindelser. Når 64, han besøgte Rom, var han i stand til at frigive et par jøder, dømt på falske anklager. Han gjorde det på grund af bekendtskab med Poppaea - hustru til kejser Nero, der døde kort sandsynligvis ved forgiftning.

jødisk krig

Men den fredelige liv sluttede i Empire. Nationale modsætninger endelig faldt ud af jøderne og storbyen. Kejser Nero udnævnt til guvernør i provinsen Hessen Flora. Det var en grådig mand, der undertrykte den lokale befolkning.

Det land, Israel kunne ikke stå denne holdning og gjorde oprør. Drivkraften bag dette fænomen er blevet en fraktion af tilhængerne. Det var en social og politisk bevægelse blandt jøderne, der ønskede at befri landet fra indflydelse af det romerske imperium og Hellenic kultur.

krigsherre

Nu hver borger måtte beslutte, på hvis side han var på. Først Iosif Flavy sluttede dem, der ønskede at løse konflikten fredeligt. Men i 66 den romerske guvernør i Syrien, Cestius Gallus, allerede angrebet Israel. Derfor Joseph, er der intet tilbage, bortset fra at forsvare. På grund af sin popularitet og oprindelse, blev han leder af beskyttelsen af den nordlige halvdel af landet - Galilæa.

Den unge krigsherre stand til at hente 10 tusind velbevæbnede soldater og styrke byer i denne provins. Men succesen var midlertidig, og det endte da landet kom Vespasian tropper. Fæstninger overgav sig uden kamp, én efter én, indtil kun én by Iotopaty. Der har også ført Iosif Flavy. Jødisk krig tog en dårlig tur, og det blev besluttet ikke at give fjenden befæstning.

Overgangen til romerne

By varede 47 dage. Inkluderet romerske soldater har dræbt 40.000 jøder. Joseph formåede at flygte med en lille styrke i en hule, indgangen til som blev blokeret. Vespasian foreslog detachement at overgive sig, modtog han et afslag. Samtidig Joseph rådede sine kammerater til at acceptere tilbuddet. Endelig lykkedes det ham at overtale publikum til at dræbe én person hver dag, hver udgang stadig blokeret. For at gøre dette, de trækker lod. I slutningen det forblev i live kun to - mig selv og kaptajn på en anden Jøde.

De to af dem overgav sig til vinderen, og Joseph tog navnet Flavius Vespasian til ære. Når en Jøde bragt til lejren af romerne, forudsagde han undertrykkere oprør kejserlige titel. Først Vespasian besluttede han, at Joseph simpelthen snyd på ham og forsøger at vinde tillid med bedrag. Men snart kom fra hovedstaden nyheden om, at Nero var død, og blandt ansøgere er hård skænderi.

Vespasian besluttede ikke at spilde tid og gik straks til Europa, hvor faktisk vandt tronen. Leaving fra Judæa, blev han udnævnt til der som en efterfølger til sin søn Titus, og Joseph forlod retten som tolk og en våbenhvile.

Krigen er ikke slut endnu, og romerne gik op til Jerusalem. Når belejringen begyndte, Joseph forsøgte at overbevise sine stammefolk at overgive sig til romerne, hvad har konsekvent blevet nægtet. I sidste ende, byen faldt og blev fyret. Joseph formået at overtale Titus til at frigive to hundrede mennesker, lukket inde i det hellige tempel. Desuden havde han fået talrige bøger gemt der.

litterære aktiviteter

Med udbruddet af verden, Joseph begyndte at leve i det kejserlige hof. Da han var en ældre mand, begyndte han at skrive og skrev mange værker. Det var de værker, der afspejler ikke kun kunsten, men også militær erfaring, der ejes af Iosif Flavy. "Den jødiske krig" - hans mest berømte bog. Den består af flere bind. Historien dækker perioden af krigen, som blev overværet af Joseph selv. Historien slutter med Jerusalems fald. Denne beskrivelse indledes med historien om baggrunden og tidligere begivenheder i denne provins.

Iosifa Flaviya bog "Den jødiske krig" er ofte kombineret med "Antiquities af jøderne" - en storstilet undersøgelse af jødisk historie siden tidspunktet for bibelske scener. Værket er skrevet som en bevis på, at dette folk har en enorm arv. I dag er det synes indlysende, men i den antikke romerske æra og udlændinge ofte mente, at jøderne kom ud af Ægypten, og har deres rødder.

En anden vigtig bog - en "Selvbiografi". Forfatteren forsøgte at besvare spørgsmålet selv, der er Iosif Flavy. I det giver han en analyse af alle deres handlinger under den jødiske krig, når forfatteren flyttet til siden af romerne.

Et andet værk "Mod Apion" blev skrevet i den ånd, debat og rettet den velkendte grammatik. Det var en alexandrinske lærd, der havde skrevet en bog om jøderne og ofte kritiseret dem. Iosif Flavy eksemplet med Moses og hans love hævdede, at Apion forkert.

Alle ovenstående forfatterens bøger har nået os i sikkerhed, hvad der er deres vigtigste værdi. Skrifter af mange gamle forfattere døde og blev glemt i de dage af den mørke middelalder. Under renæssancen i det XVI århundrede var der udgivelse af bøger på græsk, at Iosif Flavy skrev. Foto af hans buste pryder mange lærebøger.

Forholdet til kristendommen

Som historikeren levede i anden halvdel af det jeg århundrede, var han i stand til at dokumentere mange af de begivenheder, der er beskrevet i evangelierne. Især taler han om Jesus og hans død på korset, død Ioanna Predtechi, og så videre. D.

Men i moderne historieskrivning om dette emne gennemført talrige tvister. Nogle eksperter mener, at disse emner med vilje blev indsat i værkerne efter ophavsmandens død. Dette vises ved forskellige fakta, såsom det faktum, at Jesus Kristus kaldes i bøgerne, selvom kronikør ikke var kristen. Men uanset hvor skrev Iosif Flavy, denne mands liv stadig fortsætter med at vække interesse specialister.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.