ComputereNotebooks

Hvordan til at fremskynde en bærbar computer til at arbejde? Hvordan at overclocke en bærbar computer?

I dag taler vi om, hvordan man kan fremskynde en bærbar computer til at arbejde. På grund af nogle af funktionerne i disse enheder kan ofte køre en smule langsommere end de stationære computere. Dette gælder især, når den bærbare computer kører i øjeblikket fra batteriet. Denne situation kan skabe yderligere gener for brugere, der kræver hurtig ansøgning lastning, og enheden bliver brugt særligt aktive. For at fremskynde den bærbare computer til arbejde, er det ikke nødvendigt at købe ekstra RAM. Behøver kun at korrekt tune arbejdsprogrammerne og opstart.


Hvordan til at fremskynde en bærbar computer til at arbejde med hjælp af optimering af grænsefladen

Nu mange bærbare modeller opererer på Windows 7 eller «Vista» operativsystemer. Disse to platforme anvendes «Aero» interface til vinduer og skrivebord. For driften af interfacet kræver betydelige ressourcer fra computeren. Af denne grund er det nogle gange klogere at deaktivere. For at gøre dette, skal du højreklikke et tomt sted på skrivebordet.

Særlige vises foran os genvejsmenuen. Det vælger derefter 'Personlige indstillinger'. Den højre vindue viser de tilgængelige til at vælge et emne. I dette tilfælde bør listen vælges "forenklet" eller "klassiske". Klik derefter på "Gem".

Sådan overclocke bærbare computer ved hjælp af opstart

Yderligere diskutere en anden måde at fremskynde den bærbare computer - startup justering programmer. Ofte på din bærbare computer i en baggrund mode kan køre en række programmer, som du selv ved, du ikke vil. Lignende programmer er kørt sammen på samme tid med Windows uden yderligere tilladelse fra computerens ejer.

Disse applikationer er fyldt selv RAM og reducere hastigheden på din bærbare computer. For at sikre opstart kontrol, brug programmet «Ccleaner».

Arbejde med Ccleaner

Dette program giver flere svar på spørgsmålet om, hvordan til at fremskynde arbejdet bærbare computer. På internettet er der mange gratis, men begrænset funktionalitet versioner af programmet. Vi vil henvende sig til enhver. Kør «Ccleaner». Åbn fanen "Funktioner" og derefter vælge punktet "Start".

Efter dette et nyt vindue vises en liste over alle de programmer, der kører med Windows. Fjern fluebenet i programmer, der ikke er nødvendige. Forlader kun de mest populære programmer. For eksempel, e-mail-klient eller et antivirusprogram.

processor

Dernæst diskuterer vi, hvordan til at fremskynde driften af processoren. For at gøre dette, skal du installere komplette driver pakke, herunder chipset-driver. Mange brugere ignorere installationen af denne driver, da uden denne software alle funktioner på computeren, ved første øjekast, arbejder optimalt. installationen af driveren vil dog være i stand til at optimere bærbar ydeevne.

Tag disk, der indeholder driverne, bør du have modtaget, når du køber din notesbog. Dernæst skal du indsætte disken i drevet og vent til medierne slappe af. Gå til fanen «driver», vælge en komponent kaldet «Chipset drivere». Installationen begynder. Når du er færdig, vil du blive tilbudt at genstarte computeren. Vi er enige.

Windows registreringsdatabasen

Der er en ting mere for at gøre folk stille spørgsmål om, hvordan til at fremskynde en bærbar computer til at arbejde. Vi taler om at rense registreringsdatabasen Windows. Til dette formål hente og installere et program kaldet «TuneUp Utilities».

Senere i programmenuen for at vælge komponenter, som kaldes "Optimer System", og derefter - betyder "Rengøring af registreringsdatabasen." Som et resultat, kan programmet fjerne alle unødvendige, overflødige komponenter, der indtil da sinker hastigheden på din bærbare computer.

Vi forbedrer grafikkort

Nu forsøger vi at forstå , hvordan man kan overclocke grafikkortet på den bærbare computer. Der er to typer af skærmkort, der er installeret i notesbøger. Det kan integreres eller eksterne grafikkort.

Hvis vi taler om den første type skærmkort, det i sit arbejde anvender ressourcerne i computerens hukommelse, på grund af sådanne grafik kort har lavere ydelse end eksternt. Fra tid til anden video ressourcer kan ikke være nok til at sikre stabil drift af et bestemt program eller spil. Hvad skal man gøre ved det, diskuteret nedenfor.

Maksimal video produktivitet

Under acceleration video på bærbare generelt forstået skiftende enhedens parametre at forbedre ydeevnen under arbejdet med eller i nærheden af det angivne program deraf. I dette tilfælde den integrerede grafik alene tage nødvendig del af driften bærbar hukommelse og dermed bidrage til dens ressourcer.

Til gengæld er de eksterne grafikkort har deres egen RAM, hvilket giver disse enheder ikke forbruge de basale systemressourcer og ikke sinke hendes arbejde. For at sprede en bestemt grafikkort, skal du slukke de muligheder, der kan bremse en lang række applikationer.

Disse omfatter: lodret synkronisering (Vertical Sync), anisotropisk filtrering-og 3D-buffering. I tilfældet, hvis du ikke har nogen af disse parametre for en bestemt særlige værdi applikationer, frakoble det. Lad os åbne vores skærmkortets kontrolpanel. Når det kommer til grafikkortet «Radeon», vi nødt til at arbejde i en særlig ATI-applikation.

Fortsæt til fanen "Spil", derefter til underpunktet, som er ansvarlig for at sætte 3D-applikationer. Nogle gange er det nyttigt at slukke lodret synkronisering, da det stort set reducerer billedbehandling hastighed i løbet af spillet. Anisotrop filtrering er relativt let indlæser grafikkortet.

Buffering når man arbejder med 3D-intensive applikationer skal være slukket, hvis den obligatoriske tilstedeværelse er det ikke givet spillet eller programmet. Vi håber, at disse tips hjælper dig til at forstå, hvordan man overclocke Asus laptop eller andre bærbare computermodel, ejeren eller brugeren, hvem du er.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.