BilerBiler

ZAZ 968 - billig og munter

Biler produceret af Zaporozhye fabrik "Kommunar", indkaldt et særligt forhold, i hvert fald, hver af dem havde sit øgenavn. Det hele startede med "Brokeback", derefter kom "eared", og historien endte "sæbe box". Det var så kaldt af folk ZAZ 968. Ikke desto mindre er alle indbyggerne i USSR holdning var tvetydig. Alle af dem spøgte, fortalte en masse vittigheder, men næsten alle, så snart muligheden opstår, være klar til at købe bilen.

Hvis du går lidt tilbage, historien "Cossacks", da det blev kendt, disse biler begynder med tø. Det var dengang Sovjetunionen Ministerråd besluttet at udstede små-bil billigere Moskvich. "Godfathers" af den nye maskine kan betragtes som designere Moskvich. Den italienske Fiat 600 blev valgt som en prototype. Men produktionsfaciliteter og arealer til produktion af en sådan maskine på Moskvich var ikke, og hun gik til Zaporozhye, på fabrikken af landbrugsmaskiner "Kommunar". Således blev født "pukkelryggede" - ZAZ 965.

Nu kan du så at sige, flytte fra 1960, hvor der var en Porsche 965, den første i 1980, når vejen gik ZAZ 968 - "Zaporozhets" den seneste modernisering Det var den mest overkommelige bil for det sovjetiske folk. Dens pris er 3.500 sovjetiske rubler, Moskvich pris var 5.500 rubler, og Zhiguli - 7500. I mangel af nogen trøst, dens rent utilitaristisk funktion - at komme til haven, tage lasten, ofte større af ham selv vægt, komme til det rigtige sted - det klaret sig bedre end andre biler. Hertil kommer, cross-country grusveje var kun overgået UAZ.

Opgraderet "Cossack" udadtil set temmelig godt - en kompakt, alle størrelser er proportionale, ydre finish har intet overflødigt. Borte er de luftindtag, vedhæfte forgængere "eared" look, blev de erstattet af gitteret. Interiør efterbehandling, især fra synspunkt moderne vaner, som svarer til kravene i bilen kan genkende kun betinget. På trods af spartansk enkelhed af situationen, at køretøjet med succes opfyldt sin primære opgave - det flyttet. For personlig bekvemmelighed ZAZ 968 tuning hver gjort bedst af hans forståelse og evner.

Drivaggregatet tjente luftkølet motor på 1,2 liter, der udvikler strøm 40-50 hk Den har en V-formet fire, placeret på bagsiden. Teoretisk ZAZ 968 præstation var helt acceptabelt, selv om det er i teorien. Problemer i bilen var en masse - lav pålidelighed, motor overophedning, hurtig slitage af løbeværket og transmission. Men alle opvejes af en forbløffende udholdenhed og "altædende" motor. Han arbejdede på en benzin og olie op til brugen af "tilbagevenden", selv når alle andre ville have længe ophørt.

Men den største fordel Porsche 968 var prisen. At hun mirila folk med sine mangler. Og forsøg på at en eller anden måde at forbedre bilen, oversætte det til et højere niveau, men de blev stoppet på vinstokken, fordi der i dette tilfælde, "Kosak" mistet sin største fordel, og nogle nye fordele været nogenlunde tvivlsom.

Det var overkommelige og billige folkets bil. Det handler om den måde, det skal forholde sig til karakteren af mange vittigheder. ZAZ 968 gav dengang de sovjetiske folk mulighed for at røre bilen til personlig brug, lagde grunden til privat transport kultur og viste den måde, hvorpå du skal komme videre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.