HjemlighedSkadedyrsbekæmpelse

Forsigtigt, snegle! Kampen mod dem er obligatorisk!

Nøgne snegle - en slags amfibie bløddyr, der normalt bor om sommeren i de kolonihaver, og om vinteren - i kældre og lagre. Kampen mod snegle skal være kontinuerlig, i virkeligheden, yngel, disse bløddyr er i stand til at ødelægge hele afgrøden. Venligt, ikke meget behageligt, selv ved første øjekast, skaldyr, ligesom sneglen, der har mistet vasken, langsomt og meget forsigtigt dække planten tæt lag af tykke slim, tårer væk fra væv, der forårsager fosteret i fuldstændig forfald. I Rusland, er det særligt fremherskende mesh snegle. Fighting dem er et must: en maske-dækket hud bløddyr ødelægge gemt i kældre rødderne, ikke kun administrere at spise kål blade, men nå endnu for hovedet. Og clam - er ikke den eneste trussel. Der er sorter af meloner, ødelægger meloner og vandmeloner, glat fodring af vinteren, gule snegle. Kampen mod dem er særlig vanskeligt: de store, mere end 10 cm prøver fortære blomster, grøntsager og alt andet, der kun har i kælderen, har en god modstandsdygtighed over for negative påvirkninger. I drivhuse og kældre Rusland er også fundet en tyk, klodset, langsomme, men godt camoufleret europæisk mollusk. Det kan leve i årevis i det samme sted. Det kan kun slippe af kulden. Der er andre snegle. Bekæmpelse dem indebærer anvendelse af flere metoder. Erfaring med at bekæmpe dette skadedyr viser, at det er bedst at bruge mere end én metode, et sæt af forebyggende og "militant" handling ad gangen. Overvej nogle af dem.

Snegle: kampen mod dem, og forsigtighedsregler

  1. Snegle angribe det tidlige forår. Glubende bløddyr glad for at spise alt, hvad der er til venstre i haven i efteråret. Derfor ønsker at slippe af med uønsket spisere, du bør stadig grundigt rent i vinterhaven (haven). Anlægget er stadig - det er ikke kun mad til sneglene, men også det sted, hvor de bor: det er nemt at gemme sig for dårligt vejr.
  2. Snegle elsker fugtige steder, så i områder med meget høj luftfugtighed er det tilrådeligt at grave rillen og fylde dem med tørt sand.
  3. Sengene kan omslutte en plast (for eksempel ringe "poltorashek"), gravet i jorden. Gør snegle plast bange? Fighting med dem viser, at overvindelse sine skaldyr ikke kan. Det er tilrådeligt at plante de planter så hurtigt som muligt, før foråret invasion af snegle. Godt rodfæstede planter sikrere og mere stabile bære angreb af skadedyr.
  4. Det kan behandles med herbicid site. Egnede midler "Hurricane", "Glifos" osv Dog skal de bruges i henhold til vejledningen og i de angivne vilkår: disse stoffer er farlige.

Metaldehyd: en bevist måde

Mere end hundrede år er gået siden det tidspunkt, hvor biologer ved udførelse af mange eksperimenter har fundet, at de bedste stoffer, der dræber snegle - metaldehyd. Når i jord, blå granulat nedbrydes til formularen kuldioxid og vand. Deres farve, de skræmme fuglene: de ikke hakke dem. For orme og andre fauna piller er sikre, men snigende på dem snegle får alvorlige forbrændinger og døde. På grundlag af metaldehyd skabes i dag en masse medicin, perfekt beskytte området fra snegle. Dyrke jorden bedre med solnedgang, når skadedyrene gennemgå og begynde at ødelægge planten.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.