Af teknologiLink

MegafonPro hvordan du deaktiverer? Sådan deaktiveres abonnementet MegafonPro

MegafonPro - en nyttig service, der tillader dig at bruge betalte og gratis abonnement. Kun nogle kunder til tider hurtigt vil slippe af med det hele. Gennemføre ideer er ikke så enkel. Nu vil vi forsøge at give op MegafonPro. Sådan deaktiveres alle abonnementer her? Kan de gøre det? Lad os prøve at besvare dette spørgsmål.

kan jeg

Selvfølgelig, hvis mobiloperatøren kan forbinde noget, så slå en eller anden mulighed er også til stede. Ikke altid gøre det nemt, men det er muligt. Bemærk, at du ikke kan deaktivere sig selv MegafonPro. Denne mulighed er installeret som en applikation på mobiltelefonen, og det er gratis. Men de tjenester og abonnementer, kan du slippe af med.

Desværre er det ikke alle klar sekvens af handlinger. Efter alt, bare ringe til operatøren og sagde, at han ønskede at MegafonPro deaktivere tjenesten vil ikke fungere. For at gøre dette, bruge forskellige teknikker. Hvilke? Nu ved vi om dem alle.

Internet Hjælp

Du bør starte med en sådan mulighed, som brugen af "Personlig konto" på den officielle hjemmeside for virksomheden "Megafon". Samtidig simpelt nok til at få tilladelse - og du er klar til handling.

Hvad er den algoritme af handlinger for fiasko ved MegafonPro? Sådan deaktiveres alle tjenester, der var forbundet? Gå til "Min konto", ser derude, "Abonnementer" og derefter klikke på den relevante række og tryk på "Disable". Du vil modtage en meddelelse med en bekræftelseskode handling. Det er nødvendigt at skrive i det relevante felt på skærmen, og klik derefter på "OK". At alle problemer er løst. Ligesom alt kompleks. Men vi er nødt til at være, og sådan tjeneste som WAP.MegafonPro. Med det også muligt at realisere den opgave, som ligger foran os.

via WAP

Nogle gange er det nemmere at bruge "Vap" -Service. Det er nyttigt, når der arbejdes med en mobilenhed. Så kom nu WAP.MegafonPro. Sådan deaktiveres en bestemt tjeneste?

For at gøre dette, skal du vælge "Mine abonnementer". Du vil blive ført til en side, der viser alle de tjenester, der er forbundet ved hjælp af MegafonPro. Find det, du har brug for, og klik på de relevante inskriptioner. vælge "Indstillinger" i menuen, der vises. Næste "Deaktiver tjenesten". Og dog, intet mere.

Men nogle gange de telefoner kommer SMS-besked med en bekræftelseskode. Hvis dette sker, så vil du blive vist på marken skærmen i hvilken kombinationen. Gør alt, som det er skrevet, og glemme alt om alle problemerne. Denne indstilling er ikke meget bekvemt. Efter alt, vil alle abonnementer skal fjernes separat fra hinanden. Og så processen kan blive forsinket.

Java-baseret program

Nå, til det sted, være, og brugen af Java-baserede applikationer kaldet MegafonPro. Sådan deaktiveres abonnementet på det? Ikke så svært at gøre dette, da det kan synes ved første øjekast.

Det første skridt, at åbne den relevante app på din telefon. Gå nu til afsnittet "Mine abonnementer". Du er nødt til at åbne en menu, hvor du vælger navnet på tjenesten. Bemærk, at i dette afsnit viser kun aktive abonnementer. Klik på "Indstillinger" - "Deaktiver tjenesten".

Dette er den mere populære version af begivenhederne. Men han er stadig ikke alle abonnenter glade. Efter behandlingen af anmodningen ved anvendelse er ikke altid en succes. Og resultaterne er nødt til at vente en ganske lang tid. Derfor er der flere tilgange til gennemførelsen af nutidens ideer. De er mere populære og let at lære.

SMS forespørgsel

Det er ingen hemmelighed, at nutidens mobiloperatører enorme succes nydes af SMS anmodninger. De tillader dig at forbinde uden hjælpe dig selv nogen tjeneste eller deaktivere dem. Og denne mulighed er velegnet til MegafonPro. Hvordan deaktiverer jeg tjenester, der engang blev aktiveret i denne ansøgning?

Meget simpelt. Du er nødt til at finde en unik abonnement kode, og derefter generere en besked og sende den til nummer 5051. Den SMS skriver "Stop YY", hvor YY - dette er den kode tolkning. Denne indstilling er virkelig meget godt, men kun hvis du kender de rigtige tal, som skal skrives i slutningen af meddelelsen. Få de nødvendige data på det officielle site af "Megafon" eller ved at ringe til operatøren.

Også, i stedet for "Stop" er det også muligt at bruge ordene:

  • nej;
  • TNA.;
  • unddragelse;
  • nej;
  • stoppe.

Efter at have sendt, vil du modtage et svar på resultatet af forespørgslen. Hvis det gøres korrekt, du giver op denne eller hin tjeneste. Ellers vil du blive informeret om, at udfald ikke har fundet sted. Sommetider SMS anmodninger skal sendes flere gange for at lykkes.

kommandoer

Så bruger vi programmet MegafonPro. Sådan deaktivere abonnementer, der ikke længere behov for? Du kan ty til brugen af USSD-anmodning. Dette er måske den mest populære metode, som kun kan tilbydes abonnenterne.

Hvordan man gennemfører det? På en mobiltelefon opkald * 505 # 0 # ZZ # og tryk på knappen "Ring". Bemærk her ZZ - et unikt nummer på en tjeneste. På samme måde som i det foregående tilfælde, er det nødvendigt at kende denne kombination. Ellers implementere ideer vil ikke fungere. Bedst af alt, som det allerede er sagt på den officielle hjemmeside for virksomheden "Megafon" lære koderne fra alle dine abonnementer. Dette ville fjerne problemet.

Mobil abonnementer

Ikke desto mindre er der også en anden ganske interessant mulighed at løse vores problem i dag. Vi bruger MegafonPro. Sådan deaktiveres "Mobil Abonnement"? For at gøre dette, kan du sende en anmodning om at indhente oplysninger om tilsluttede tjenester. Smartphone ringer * 505 # og tryk på "Call".

Som svar, modtager du en besked, som vil omfatte alle de tjenester, der er forbundet til SIM-kortet. Derudover vil der også blive givet en kort beskrivelse og omkostningerne ved at bruge moms. Bemærk - ved slutningen af hver tjeneste, vil du få vist den SMS-anmodning, som er egnet til at afvise en bestemt pakke er tilsluttet.

Som du kan se, intet kompliceret i denne tilgang er der. Det hjælper på samme tid, og se alle tilsluttede abonnement på telefonen og finde ud af deres unikke kode og læse beskrivelsen til omkostningerne. Denne metode er meget populær blandt abonnenter. Nu ved vi, hvordan man opgive MegafonPro. Hvordan deaktiverer jeg tjenester, som du har underskrevet? Vælg en af de foreslåede metoder, og derefter gå videre til handling. De fleste abonnenter råder til at bruge den sidstnævnte metode. Men du kan vælge en hvilken som helst anden, hvis det ønskes.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.