Hjem og familieHelligdage

Hvor i Nizhny Novgorod at fejre en fødselsdag: muligheder for børn og voksne

Fødselsdag i Nizhniy Novgorod kan noteres på mange måder. Der er mange faciliteter for rekreation. For eksempel er der restauranter, hvor en rabat på fødselsdagen - en nice bonus. Denne handling giver dig mulighed for at fejre triumfen lidt billigere - ti procent til tredive. For eksempel, en sådan rabat er gældende i institutionen "Omae". Alle menuer på fødselsdagen rabat på 25%.

I institutioner "Afrika" og Davos som sådan handling er gyldig. Fødselsdag gives 10% rabat på hele menuen.

Bowling Strike Zone

Men stadig - hvor i Nizhny Novgorod at fejre en fødselsdag? For eksempel, i Strike Zone. En stor mulighed for at tilbringe en fest - slog strejken og blive en vinder i teamet begivenhed. I denne institution er garanteret spænding og sjov.

På dette tidspunkt, kan du holde både voksne og børns fest. Hvis du planlægger en fest for et barn, når du bestiller animator - en time af spillet som en gave. Alle numre har en børns bowling kofangere. Farve-lys musik i en institution vil glæde yngre spillere.

Omkostningerne af sporet i løbet af ugen er 190 rubler per time, og i weekenden prisstigningerne betydeligt - 990 rubler.

Quests i ExitGames

Hvor til at fejre et barns fødselsdag billigt? Selvfølgelig, i ExitGames. På dette tidspunkt, vil barnet være med venner på et piratskib, eller i en mystisk hule. Med helten i lejligheden nu fyrene bliver nødt til at løse problemer, der kommer op med lederne af institutionen. På dette tidspunkt, vil festen blive husket i lang tid, som både børn og voksne.

Gæster virksomheder er inddelt i hold (04:58). De er låst i en plads til 56 minutter. For at komme ud af det lukkede rum, er det nødvendigt at udforske fordybningerne, løse gåder, har spor vist sig at bruge og finde nøgler.

Byens centrum har seks værelser, en hyggelig fælles rum og meget venlige personale - alt dette vil gøre en usædvanlig ferie fuld af følelser. Udgifterne til begivenhed for et spil med 900 rubler og flere.

Jagter for børn fra institutionen "The Fifth Corner"

Hvor til at fejre et barns fødselsdag billigt? I stedet kaldet "femte hjørne". Dette er en børns eventyr projekt. Der kan være stor for at fejre en glad begivenhed.

"Vægtløshed"

Et andet godt sted til en fest - det er underholdning center "Vægtløshed". I sådan et sted er det muligt at arrangere en dejlig ferie. Børn som lyse program "Vægtløs". Her kan du tilbringe en munter og støjende fødselsdag. Børn till you drop dåse narezvitsya.

fødselsdag program tager en time. På dette tidspunkt, børnene er professionelle animatorer. I midten er det muligt at blive enige om at tage billeder, og gøre lystig akvagrim.

Programmet omfatter:

 1. Instruktion.
 2. En sjov træning.
 3. Hop på trampoliner.
 4. Konkurrencer.
 5. Relæ.
 6. Hoppe ind i pit (selvfølgelig, skummet).

Der er en trampolin center attraktion "Sumo". Dette er et meget sjovt spil.

Hvis det er en fødselsdagsfest på dette sted, det giver gæsterne et separat rum. Det kan holde en te part forældre.

Laser mærke arena lader dykke ned i en fantastisk virkelighed

Hvor i byen for at fejre en fødselsdag? I "Portal-52." Her efter fejringen vil være en masse behagelige indtryk.

Institutionen er repræsenteret ved den moderne udstyr, der er beregnet til laser kamp. Der er også en fantastisk labyrint. Gæster institutioner kan vælge forskellige spil scenarier. En sjov program er designet til tyve mennesker. Alle fordelene ved den facilitet giver mulighed for en sjov dag ud for voksne født.

Hvad du skal gøre for at organisere en ferie?

 1. Fødselsdag dreng skal vælge en dag og bestemme antallet af gæster.
 2. Så må han kalder "Portal 52" forbeholder os ret tid.
 3. Skal samle på angivne tidspunkt i klubben.

"Laser Paintball" - denne usædvanlige aktivitet. I et sted som "Portal 52", en meget speciel atmosfære. Det skaber en ubeskrivelig følelse af nedsænkning i en fantastisk virkelighed. I det er rigtige mennesker bliver dine fjender. Resultaterne af hver kamp evaluere computer. Efter spillet, vil spillerne være i stand til at se ratingen på en særlig skærm. Desuden kan de give en detaljeret liste over, hvor der er en komplet statistik hits.

Efter at have spillet nok, kan gæsterne dele følelser og lykønske fødselsdag på ferien bordet. Sådan en part vil appellere til alle, både børn og voksne.

Club "Front" - et sted for dem, der elsker friluftsliv

Hvor i Nizhny Novgorod fejre aktivt en fødselsdag? Den "Front" klub. Der foregår et spil, der tiltrækker folk i alle aldre - Airsoft. Og om sommeren og om vinteren i dette spændende spil, du kan spille. Alle, der kommer til fødselsdag klub "Front", venter på stormen af positive følelser. garanteret Hver gæst oplevelse. For ethvert spil registrerer dit scenarie. Spil varighed er i gennemsnit fire timer.

Restaurant "Hos Alexander"

Hvor i Nizhny Novgorod at fejre en fødselsdag? Den restaurant. For eksempel er der en god restaurant kaldet "På Alexander". Restauranten har plads til 180 personer. Der er også en hyggelig VIP-haller med kapacitet fra seks til 25 personer. Institutionen har en anden menu: Baby, georgisk, magert, banket og grill. du kan tilbringe en god fest for venner og familie i denne restaurant. Priserne er rimelige her.

Cafe "koralrev"

Denne hyggelige cafe i Nizhny Novgorod er perfekt til fester. Højeste antal institutioner - tres mennesker. Der er to værelser. Den ene kaldes "Turkis" (tredive pladser), og den anden - "Coral" (60 pladser).

Til ferien, kan du vælge begge muligheder. Også institutionen har et dansegulv.

Sport landsby for aktiv fest

Sport Village "Nyheder" - dette er et godt sted for en fødselsdag. Dette kompleks ligger syv kilometer fra byen. Der er mulighed for at tilbringe en fest på alle tider af året. Gæsterne på komplekse giver to muligheder for boliger: to hytter og elleve værelser på hotellet.

Sport Village "Nyheder" byder på fødselsdagen af en hyggelig café, der er designet til tres pladser. Der er også en grillplads, sauna, swimmingpool og sikker parkering.

For dem, der ønsker at tilbringe en aktiv fest, har følgende underholdning:

 • ATV'er;
 • heste;
 • cykler;
 • sportsudstyr og områder til forskellige spil (fx tennis, badminton og andre);
 • Dæk.

Club "Drive"

Hvor i Nizhny Novgorod at fejre en fødselsdag? I "Drive" klub. Dette er et andet godt sted for aktive fester. Beliggende i centrum af det naturskønne område, i en granskov. Club gæster tilbydes en bred vifte af underholdning:

 • koltsebros;
 • klatrevæg;
 • quad cykling;
 • pneumatiske og bueskydning skydebaner (ubegrænset antal skud)
 • Bueskydning kamp;
 • giant Jenga;
 • crazy-fodbold;
 • frisbee;
 • limbo;
 • snigskytte fodbold;
 • dart;
 • kasteknive;
 • street basketball;
 • Kommando labyrint;
 • badminton;
 • bordtennis;
 • børn bowling;
 • volleyball;
 • reb til at trække;
 • bungee.

I klubben er der en mulighed for at have en picnic og grill. Selvfølgelig er du nødt til at holde kødet selv. Det er også nødvendigt at tænke grundigt over menuen til en picnic fødselsdag. For eksempel, hvis du planlægger en fest i sommer, skal du sørge for at gøre to eller tre salat med forskellige grøntsager og grill. Du kan også lave et par forskellige former for kanapéer, snacks. Vær sikker på også at kræve saft og drikkevarer. Om alkohol er nødvendigt at tænke på forhånd, afhængig af hvem der drikker.

Sauna "Aqua-On"

Hvor at tilbringe din fødselsdag? I saunaen "Aqua-On". I en institution for fejringen, samt opholdsrummene fås i forskellige størrelser, som er udstyret med:

 • puljer filtrering system;
 • Finsk dampbad;
 • hammam.

Der er også en billard (russiske og amerikanske), bordfodbold, lounge områder med karaoke eller TV.

I baren kan gæsterne købe steder som koste (birk og eg) samt snacks og læskedrikke.

Du kan forudbestille værelser, omkostningerne ved denne service er fem hundrede rubler.

Sauna "Sakura"

Det passer denne restaurant at fejre en fødselsdag. Der er to værelser i saunaen. Først nazyvaetsch "Hammam", den anden - "japansk værelse SPA". Sidstnævnte mulighed er især vil kunne lide piger. Der er furako (cedertræ tønder) med systemer antenne og spabad. Der er også et træ karbad med opvarmede hav småsten. Til afslapning er der et separat rum, indrettet i japansk stil, og stue. Herudover er der en swimmingpool og en finsk sauna.

Endelig en lille

Nu hvor du ved, hvor du kan fejre som en børnefødselsdag, og voksen. Som du kan se, steder meget. Og vi kiggede på, selvfølgelig, ikke alle steder, der er i Nizhny Novgorod. Men vi har beskrevet indkøbscentre, cafeer og saunaer er perfekt til fester. Vælg et sted, du kan lide. Når du vælger et kig til specificiteten af hver enkelt institution. Held og lykke!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.