ComputereSoftware

Optagelse program

Du kan optage alt hvad hjertet begærer: lyden af din (eller en andens) stemme, sange, vittigheder, nyheder til fjerne lande, fødselsdagshilsener, og så videre. Jaloux ægtemænd endda optage telefonopkald. Men mere om det senere. Et andet spørgsmål - hvordan og bruge hvad du skal skrive.

Og hvis tidligere det kunne gøres på den håndværksmæssige niveau, moderne teknologi giver en fremragende kvalitet rekord i stemmen eller enhver anden lyd, bare brug for at kende de rigtige teknikker. Og så kommer til hjælp af programmet rekord. Deres software på markedet en hel del, men vi anser det grundlæggende, den mest populære, for at finde ud af deres funktioner, fordele og ulemper.

"Optagelse"

Denne optagelse software til PC er helt ligetil navn giver dig mulighed for at nøjagtig de samme simple funktioner. Som en indbygget i Microsoft Windows slags base for nybegyndere amatør rekord, det har følgende funktioner:

 • Det giver mulighed for lydoptagelse af en mikrofon eller andre enheder tilsluttet til computerens lydkort, og gem filen (i WMA-format i Windows 7 og .wav-format i alle andre spørgsmål) det resulterende produkt.
 • I tidligere versioner af Windows, dette program indfanger optage et lydklip længde på 60 sekunder. efter dette tidspunkt trykker på knappen "Record", gjorde det muligt at fortsætte processen i yderligere 60 sekunder, og så videre. Ikke meget bekvemt, er enige.

"Adobe Audition"

Denne optagelse program, tidligere kendt som Cool Edit Pro, er produktionen af den verdensberømte selskab Adobe. Det giver dig mulighed for at hæve niveauet for arbejdet med lyd mere professionelt. Samtidig selvfølgelig bliver nødt til at beskæftige sig mere indgående med sine egenskaber og funktioner. Blandt de sidstnævnte er de mest typiske:

 • støtte til næsten alle kendte formater af lydfiler;
 • muligheden for lydbehandling. Dette refererer til blanding og redigering af lydfiler med hjælp fra professionelle værktøjer;
 • evnen til at skabe video efterfulgt af indførelsen på ham af en række lyd;
 • Tilgængeligheden af oprettelsen af cd-rom-drev;
 • mulighed for at redigere lyden ved at fjerne vokal eller nogle af de værktøjer af lyd;
 • tilgængeligheden af værktøjer til at skabe karaoke, da Programmet giver dig mulighed for at spare en stereo effekt, når du fjerner stemmer.

Audio Record Wizard 6.6

Et program, der gør det muligt at afspille og optage filer i MP3-format. Dens funktioner:

 • Høj hastighed og optagekvalitet;
 • en unik teknologi, der optager pauser, når en stilhed, og aktiveres automatisk, når en lyd;
 • mulige start og slutningen af optagelsen tidsplan, der er konfigureret af brugeren;
 • Stereo og Mono support tilstande, og et stort område af frekvenser;
 • interface.

Dette program, ligesom den foregående, er en gratis prøveperiode, som giver dig mulighed for at bruge det i et stykke tid "prøve".

Skil dig ud specifikke programmer for lydoptagelse, blandt dem - programmet for registrering af telefonsamtaler.

Omgåelse af etiske øjeblik, se på de mest populære sorter i dag.

CallRecorder

Optagelse af et program med en helt gennemsigtig navn, kan du optage samtaler på telefoner med Android-systemet. Du kan konfigurere programmet, så posten var gennem kernen API eller telefon. Samtalen er optaget ved hjælp af mikrofonen, men nogle modeller understøtter også direkte optagelse med en samtale linje. Hvad er mere praktisk. Programmet er shareware.

Optage samtalen så populære i dag Iphone synes umuligt, fordi producenten er rimeligt at tro, at optagelsen af interviewet krænker retten samtalepartner. Men der er på udkig efter, han sikkert vil.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.