ForretningIndustri

Impellerpumpe: enhed. Impellerpumpe med deres egne hænder

Impellerpumpe - en enhed, der er udstyret med en fleksibel arbejdselement. Påfør modellen til at injicere væsken med høj viskositet. Også pumperne ofte anvendes til pumpning. Til dato er forskellige modeller er meget udbredt i farmaceutiske, parfume, mejeri, konserves og andre områder.

Med tætte væsker enheder kan også arbejde, men i denne situation, meget afhænger af motorens kapacitet. Hvis vi betragter fordelene ved impeller specifikke modifikationer, er det primært den brede vifte af anvendelser. Også værd at bemærke er, at pumperne kan bruges som foderautomater. De er ideelle til pumpning emulsioner. I dette tilfælde kan væsken indeholde forskellige fine partikler.

pumpeindretning

Skovlhjul uden pumpemotoren er et skovlhjul. Den er forbundet til adapteren aksel. I slutningen er det en særlig hoved. Kompressor har brugt forskellige typer af pumper. For absorptionsvæsken billede separat åbning. Føringsindretningen installeret i hovedkammeret. Direkte diffusor har normalt en flad type. I nogle tilfælde er kroppen færdig med skjorte.

Sådan laver dine egne hænder?

Lav et løbehjul pumpe med hænderne er ganske vanskeligt. I dette tilfælde, du har brug for en stor kamera til pumpning væske. Straks skal vælges under udløbet skovlhjulet størrelse. Val for standard model har en diameter på mindst 2,5 cm. Supercharger i denne situation er bedre at bruge stål. Flydende sugerør er påkrævet. Diffusorer anvendes hovedsagelig flad.

De er installeret over løberen. I dette tilfælde skal løbehjulet være nær kompressoren i pumpekammeret. Det nominelle flow af denne type enheder skal kunne modstå på 3 cc. meter i timen. Direkte motorer er som regel kun 15 kW. Pressure-system skal kunne modstå 10 meter.

Pumpetype "NSO-3 / 0,35"

Denne pumpe skovlhjul (12 volt) er udstyret med et cylindrisk kammer type. I dette tilfælde er der en skjorte til at beskytte kroppen. Direkte overgang fra akslen model har en 2,7 cm. Kompressoren anvendes i stål. Hovedet fra skaftet har en savtakket. Hvis vi taler om de parametre, modellen vejer specificerede præcis 13 kg. Nominel strømningshastighed er på et niveau på 3 kubikmeter. meter i timen. Det er også vigtigt at nævne, at parameteren udbuddet er 12 meter. Motoren i pumpen anvendes asynkron type og dens kapacitet er 18 kW.

Enheder "NSO-3 / 0,75"

På parfume området bruges aktivt af impellerpumpe. Et apparat svarende til det modifikation kraftigt NSO-3 / 0,35. Med væskepumper kan fungere forskellige viskositeter. Kameraet er monteret i modellen af en cylindrisk type. Blæseren i dette tilfælde er placeret bag pumpehjulet. Direkte anvendt på løbehjulet er ikke stor hjælpelinjer. Overgang skaftdiameter er nøjagtigt 2,5 cm. Hovedet er fremstillet med sine tænder, og er i stand til at modstå tunge belastninger. Motoren, modellen har en asynkron, og dens kapacitet er 20 kW. Spænding aktiv impellerpumpe "NSO" kan modstå 220 V ved en driftsfrekvens på 45 Hz.

Modeller for mejeriprodukter

Pumper til mejeriprodukter er som regel lavet med aflange kamre. Motorerne er de ofte installeret solfanger type. Kompressor, til gengæld er stål. Umiddelbart overgangsperiode aksel med lille diameter. Mejeriprodukter kræver modeller med højhastigheds-indstilling. Hvis vi taler om magt, så i gennemsnit er det omkring 20 kW. Nominelle flow samtidig er 4 kubikmeter. meter i timen. Den kinematiske viskositet af apparat af denne type er holdt til 210 cSt.

Anordninger til olie- og fedtprodukter

høj effekt pumper anvendes til olie- og fedtprodukter. Kameraer med kun de skjorter, der anvendes til dem. Støjniveauet i dette tilfælde bør ikke overstige 65 dB. Hvis vi taler om design af modellerne, bemærkelsesværdige løbehjul. Løbere har brugt kort længde, men de kan modstå tunge belastninger.

Løbehjulet monteres direkte på kameraet. Overgangsbestemmelser aksler i modeller diameter er helt anderledes. Motorer finder du det meste af den asynkrone type med en kapacitet på 15 watt. indikatororgan tryk når 11 m. Parameter nominelle flow på sin side er mindre end 6 kubikmeter. meter i timen.

Funktioner modeller for konfekture produktion

Konfekture fremstilling pumper er matchet med et stort parameter for kinetisk viskositet. I dette tilfælde skal overførsel temperatur være tilvejebragt mindst 80 grader. Hvis du er opmærksom på design af enhedens funktioner, er det nødvendigt at nævne magt motorer. I gennemsnit nævnte parameter varierer i området 22 kW. Straks kamre er cylindriske i form.

Overgangsordninger aksler anvendes med en diameter på 2,1 cm. Trykladere ofte er installeret nedstrøms for diffusoren. Lederne af de modeller fås med tænder. Løbere tendens til at blive fundet en kort længde. Nominelt flow pumpe er ved 4 cu. meter i timen. I dette tilfælde indstilling trykket ikke er mere end 13 meter. Forbindelser for sugning af forskellige diametre anvendes.

Pumper til frugt og grøntsager

Til frugt og grønsager impellerpumpe er påkrævet med en stor sugedyse. Skal det anvendes ved en temperatur på ikke mindre end 70 grader. Motorer til modeller, normalt installeret solfanger type med en kapacitet på 15 kW. de opererer på et netværk med en spænding på 220 V og med en driftsfrekvens på omkring 55 Hz.

Forbigående korte aksler har anvendt. Således er den nominelle strømningshastighed på de ubetydelige enheder. Indstillingen presset i gennemsnit er dog 12 meter. Det er også vigtigt at bemærke, at rotorerne er monteret direkte på kameraet. Til dato, markedet tilbyder en række ændringer af skjorter. Støjniveauet i gennemsnit de lig 60 dB.

Pumper i det kosmetiske område

Et løbehjul pumpe til fremstilling af salver er kompakt. Den kraftfulde motor i dette tilfælde er ikke påkrævet. Overgangsbestemmelser aksel modeller har etableret en lille diameter. Kompressor er mest almindeligt anvendte stål. Direkte pumpehjul er hovedsageligt fundet flad. Skovlhjulene i pumper, der anvendes med styrene. Hvis vi taler om parametrene for enhederne, er det vigtigt at nævne den magt, nogle modeller ikke engang nå 12 kW. trykindikator, til gengæld er lig med ikke mere end 8 meter.

Model til fremstilling af parfumer

Til fremstilling af parfumer impellerpumpe, er normalt af lille kapacitet anvendes. I dette tilfælde bør motorerne være opkøber type. de opererer på et netværk med en spænding på 220 V, og driftsfrekvensen har lig 53 Hz. Direkte overgangs- aksler anvendes med en diameter på ca. 2,5 cm. Størrelsen af indsugningsdyserne modeller varierer ganske kraftigt. I denne situation, meget afhænger af mængden af de vigtigste kammer. Kompressor er ofte lavet af stål. Guides til sådanne indretninger egnede kun flad.

Armaturet er placeret ved rattet i mange modeller. Hvis vi taler om parametrene for pumpen, er det vigtigt at nævne det nominelle flow. Nævnte gennemsnit på mindre end 3 cm. meter i timen. Men der er mere kraftfulde modeller. I dette tilfælde er parameteren tryk er inden for 12 meter. Temperaturen ved pumpen pumper den maksimalt tilladte 70 grader. Kinetisk viskositet må ikke være mindre end 230 cSt.

Pumper i lægemidler

Til farmaceutiske produkter er meget vigtig form for løberen. I dette tilfælde skal guide have en tykkelse på mindst 1,2 cm. Alt dette vil bidrage til at pumpe fluidet med små partikler uden problemer. Parameteren for den kinematiske viskositet bør ligge i størrelsesordenen 210 cSt. I dette tilfælde er det nominelle flow hilste ikke mindre end 4 kubikmeter. meter i timen. Desuden tager hensyn til tryk indikator. I gennemsnit er det, 12 meter. Men hvis vi betragter ændringen med kommutatormotorer 10 kW, i denne situation, at pumpen parameter vil nå op til 14 meter.

Pumper til produktion af husholdningskemikalier

Til fremstilling af husholdningskemikalier stor impellerpumpe med en kommutatormotor. Grænsefrekvens i dette tilfælde bør ikke overstige 50 Hz. Hvis vi taler om design af modellen er det vigtigt at bemærke, at de overgangsbestemmelser aksler er tilladt med en diameter på mindst 2,6 m. Dette sikrer god pres. Også bemærkelsesværdigt er det kompressoren. I disse tilfælde er det monteret nedstrøms for diffusoren.

Direkte på diameteren af vingerne kan variere. I gennemsnit er den nominelle strømningshastighed er 4 kubikmeter. meter i timen. Motorer i dette tilfælde har en kapacitet på mindst 12 kW. For maksimal væske temperatur kan være 75 grader. Mange producenter gør modeller med skjorter.

Modeller til brug med olieprodukter

Til pumpning af oliepumper kan opfylde de mest forskelligartede. Først og fremmest er det vigtigt at nævne de kompakte modeller, som ikke overstiger 10 kW. I dette tilfælde er akslerne er overgangsperiode diameter på mindre end 2,2 cm. Umiddelbart kamera anvender kort. Shirt for dem er sat ret sjældne.

De gennemsnitlige nominelle afgivelsesindretninger på det niveau på 4,5 kubikmeter. meter i timen. indikator pres ikke overstiger 11 meter. Guiderne er tilgængelige i disse korte pumper. Således kan grænsefrekvens parameter være så høj som 60 Hz.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.