Nyheder og SamfundKultur

Hvad er symboliseret af Venezuelas flag og landets våbenskjold

Venezuela, det er den bolivarianske republik, ligger i den nordlige del af det sydamerikanske kontinent. Den herlige, heroiske historie i denne stat er et klart eksempel på, hvordan folk kan skabe deres lands historie og gøre deres lykke. Republikkens emblem og flag kan fortælle om de mest interessante og dramatiske begivenheder i sin fortid.

Frihedens Ånd

5. juli fejrer venezuelanerne deres vigtigste nationalferie - Independence Day fra den spanske koloniale regel. Der var en begivenhed i 1811, og ekko af den dannede grundlaget for statssymboler. Venezuelas flag er et farverigt skuespil. Denne tricolor er rektangulær, bestående af strimler af samme størrelse: gul, blå, rød. I midten af det stiger en bue med 8 hvide femkantede stjerner. Hver af de elementer, der udgør Venezuelas flag, er strengt gennemtænkt og er af stor betydning.

Ser tilbage til fortiden

Panelets farveskala blev bestemt af deltagernes etniske sammensætning i landets indbyggeres populære opstand mod spansk regel. I 1797 fandt den første store opsving i den nationale befrielsesbevægelse sted. Venezuelas daværende flag, i skyggen, som sammensætterne talte om, indeholdt også fire farver og var fire-stribet. Hvid symboliserede de hvide tilhængere af kampen, blå-sorte, rød-røde indianere og gul-mulatto. Således blev ideen om folkets enhed i ansigtet af en fælles fjendtlig koloniser realiseret.

Forresten blev dette banner grundlaget for de senere versioner af de nationale flag i Ecuador og Colombia. Flag Venezuela kom op med Francisco Miranda, en af de fremragende ledere af modstand fra de sydamerikanske folkeslag. Hans symbolik var rummelig og informativ. Den gule strimmel var forbundet med Sydamerika selv, hvis dybder var rige på guld og andre fossiler, som tiltrak spændte spanier til kontinentet. Rød som blodfarve personificerede Spanien selv - en hadet grusom undertrykker. Og blå - dette er den bundløse glatte overflade af havet, der adskiller det slaverede land fra slaveriet. Hvad Miranda ønskede at sige til alt dette: Sydamerika vil være uafhængigt, velstående væk fra sine erobrere, når det smider af slaveriet. Tre gange frihedens banner steg over de frygtløse mennesker i sine revolutionære forsøg på at smide det spanske åg. Under ham blev Bolivars hær, der endelig befriede landet, angrebet. Det skete i 1816-1822.

Stjernens opstigning

Forklaringen af, hvad Venezuelas flag betyder, vil være ufuldstændig, hvis ikke at afsløre symbolikken for sine stjerner. I starten var der kun 7. Hver udpeger en af provinserne - de administrative enheder, som landet blev delt på. De var placeret i centrum, en figur fra en seks-stjernet cirkel, og den syvende var i midten. I 2006, på flaget "shined" er en anden, den ottende stjerne - "Bolivarstjernen." De tilføjede det på initiativ af den sene præsident for landet Chavez - til minde om den nationale helt i hele Sydamerika. Denne stjerne peger også på landene i Guyana-Essequibo.

National våbenskjold

Ikke kun flag - Venezuelas våbenskjold har også gennemgået nogle ændringer over tid. Den første mulighed blev vedtaget i 1836, den anden - i 1954, den tredje, den nuværende - i 2006. Hovedelementet er et skjold opdelt i nationale farver. På det røde felt - et rugskov, der repræsenterer landbrugets velstand og nationens enhed. I skoven af 20 ører - efter antallet af stater. Det gule felt er militært, det viser våben og nationale flag bundet med laurbærgrene. Dette er en påmindelse om storheden af fortidernes heltemoder.

Nedenfor er en snehvide smuk hest, et symbol på Venezuelas vilje og uafhængighed, hoppet på en blå baggrund. Krydsede horn af overflod over skjoldet - dette er rigdom af sydamerikansk land. Omkring skjoldet er en gren af et palme og et oliventræ. De er sammenvævet med et trefarvet bånd, hvor du kan læse en mindeværdig indskrift. Ifølge Chávez-reformen blev våbenskjoldet slået våbenskjoldet i modsat retning, og elementer som en machete og en bue med pile, der pegede mod de oprindelige folk i venezuelanske territorier og deres enhed i kampen mod den fælles fjende blev tilføjet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.