Nyheder og SamfundBerømtheder

Alisa Gessenskaya, storfyrstinde: biografi, historien om livet og kærligheden

Hvem er Alisa Gessenskaya? Hvad er denne kvinde berømt i historien? Hvordan har hendes liv? Alle disse spørgsmål vil du finde svar i denne artikel.

oprindelse

Alisa Gessenskaya modtaget ved fødslen navnet Victoria Helena Louise Beatrice Alice af Hessen-Darmstadt. Født 6 juni 1872 i Tyskland. Den kommende kejserinde af Rusland fik sin navngivning af de fire repræsentanter for den kongelige familie af afledte navne: mor, også, Alice, og fire søstre af Moder. Hendes far var den eminente Duke Ludwig IV, moderen - Hertuginde Alice. Pigen var den fjerde, den yngste datter af den berømte familie.

Barndommen og ungdommen

Prinsesse Alisa Gessenskaya arvet hæmofili gen. Sygdommen overføres fra mor til barn i deres familie er ikke den første generation. Overraskende blev det vist i sine stærke udtrykkeligt mænd, kvinder var kun modersmål. I denne sygdom reduceret blodstørkning, hvilket kan føre til alvorlig blødning, hvor både internt og eksternt. På sundhedsmæssige piger sygdom ikke havde nogen effekt.

Native Hesse i 1878 har gennemgået en difteri-epidemi. Jeg rørte hende og Alices familie. Dying hendes mor og søster Mei. Efter at den enke Louis IV beslutter at sende Alice til opdragelsen til sin bedstemor, vel vidende, at han ikke vil være i stand til at erstatte moderen. Det meste af tiden arving til tronen tilbringer i Storbritannien, Isle of Wight. Således blev hendes barndom tilbragt på slottet Balmoral, hvor hendes bedstemor altid forkælet - Dronning Victoria af England. Historikere har bemærket en særlig ømhed og kærlighed Victoria til hendes barnebarn, som hun kaldte "min solskin".

Fremtiden Duchess Alisa Gessenskaya afveg beskedenhed og flid i deres studier. En stor indflydelse på hendes barndom havde alle religiøse dynasti.

Første besøg i Rusland

I en alder af 12 år, storhertuginden af Hessen og Rhinen Alice besøgte Rusland for første gang. I 1884, hendes storesøster Ella blev gift med den russiske Duke Sergei Alexandrovich. Det var ved brylluppet ceremoni unge dame så Nikolaj II - prins, søn af kejser Alexander III. Det er værd at bemærke, at han straks kunne lide Alice. Så var Nikolai allerede 16, og hun kiggede på ham i ærefrygt, tænker på fremtiden kejser mere moden og uddannet person. 12-årige hertuginde af beskeden vovede atter at tale med Nicholas og efterlod Rusland med en let kærlighed i hjertet.

uddannelse

En vigtig rolle i at undervise et barn at spille Alice religion. Hun hædret alle hellige traditioner og var helt andægtig. Måske var det hendes beskedenhed indpodet efterfølgende slog Nikolaj II. Hun viste god iver og humaniora, var interesseret i politik, offentlige anliggender og internationale forbindelser. Hendes passion for religion grænsede til mystik. Hun var glad for studiet af teologi og teosofi, hvilket i høj grad lykkedes, og senere fik en doktorgrad i filosofi ved Cambridge University.

Forholdet til fremtidige mand Nikolaj II og Bryllup

I 1889 Storhertuginden Alice af Hessen revisited Petersborg. Her blev hun inviteret søster Ella og hendes mand. Efter en langvarig tilknytning til Nikolaj II i løbet af 6 uger i den storslåede Palace Apartments Sergius lykkedes hende at vinde hjertet af den ældste søn af kejseren af Rusland. I sine notater, så tidligt som 1916, vil Nikolaj II fortælle dig, at hans hjerte nåede ud til den ydmyge og søde pige med første kærlighed, og allerede på det andet møde, han vidste, at han ville tage hende som kun hans kone.

Men hans valg var ikke oprindeligt godkendte fremtrædende forældre. Han forudsagde et bryllup med Helen Luizoy Genriettoy, arving Paris graf. Dette ægteskab var meget gavnligt for kejseren. Hertil kommer, at mor var en indfødt af Nicholas Dane og kunne ikke lide tyskerne. Den selvsamme Alice, vendte tilbage til slottet mormor, hun begyndte at aktivt at udforske historien om det russiske sprog, kommunikeret med den ortodokse biskop. Koroleva Viktoriya, der tilbad barnebarn, straks godkendt hendes valg og på alle måder at hjælpe hende til at lære en ny kultur. Ældre søster Ella, tog tid og navnet på ortodoksi Elizabeth Feodorovna, ligesom sin mand, hjalp korrespondance elskere. Selvfølgelig, for den slags Duke Sergei Alexandrovich, mandens søster Alice, relateret til den kongelige familie bringer en masse fordele.

En anden negativ kendsgerning for Romanov familien var velkendt lidelse Hertugen af Hessen dynasti. Frygt for fremtidige sygdom arvinger spørgsmålstegn ved visdommen i det valg.

Nikolaj II var stejlt og vedholdende, han ikke accepterer bønner af sin mor Maria Feodorovna. Det hjalp forelsket i en temmelig tragisk begivenhed. Alexander III i 1893, alvorligt syg, og der var et spørgsmål om den umiddelbare indgreb af den første arving til tronen. Spørg efter hånden Alisy Nikolay gik meget 2. april 1894 og den 6. april, blev det meddelt forlovelsen. Efter døden af kejser Alexander III tog Alisa Gessenskaya den ortodokse tro, og fik navnet Alexandra Feodorovna. Af den måde, hendes mand i en tidlig alder pige ved navn kun som Alix - navngivet ved at kombinere 2 - Alice og Alexander. Brylluppet måtte holde så hurtigt som muligt, ellers ægteskabet ville være ulovligt, og Alice kunne ikke overveje sin kone en ny kejser, så i mindre end en uge efter begravelsen af sin far, Nikolaj II gift med sin elskede hustru. Historikere bemærke, at selv deres bryllupsrejse fandt sted i sorg og sorg, som om profetere situationen for Romanov dynastiet.

Statslige opgaver og politiske aktiviteter

Alice Gessenskaya Aleksandra Fédorovna måtte meget hurtigt vænne sig til et nyt land, at vænne sig til en ny kultur. Forskerne siger, at det måske var en brat ændring i situationen så stærkt påvirket af personlighed Alexandra Feodorovna. Modest og reserveret, hun brat blev stolt, hypokondri og dominerende person. Kejserinden var leder af flere militære regimenter, også uden for riget.

Hun er også aktivt involveret i velgørenhedsarbejde. Under hendes ledelse, organisationen blomstrede, såsom læskure, hospitaler, pleje i hjemmet og lokale organisationer. Hun lærte medicinsk sag og personligt bistås i operationen.

Indstilling Alexandra

Den første ubehagelige hændelse med bedrageri i livet i Alice af Hessen, hustru til Nikolaj II, den var på grund af det faktum, at hun ikke kunne føde en søn elskede mand. Da hun blev hævet fra fødslen som den kommende kone af guvernøren, den pågrebet en anden datter, der blev født som en forbandelse for de synder og ændre tro. Dens mystik og forårsagede udseendet af slottet af Philip. Det var en charlatan oprindeligt fra Frankrig, som det lykkedes at overbevise kejserinde, at han er i stand til magisk hjælpe med at give sin mand en arving. Philip endda formået at overbevise Alexandra, at hun var gravid, og inden for et par måneder til at bo i paladset. Gennem dronningen, han var meget påvirket, og selv kejseren. Pres det var først efter dommen fra lægerne om "falsk graviditet".

Venner i livet i Alexandra Feodorovna var retten i ære. Blandt dem understreger Prinsesse Baryatinsky, baronesse og grevinde Buxhowden Gendrikov, som blev kaldt kærligt Nastenka. Luk venskab kejserinde lang tid ført til irritere Vyrubovoy. Det var med denne dame Alisa Gessenskaya - hustru til Nikolaj II, den mødtes med Grigoriem Rasputinym, senere stærkt påvirket skæbne imperiet.

Blandt emnerne for den tyske Duchess formåede ikke at opnå kærlighed og hengivenhed. Alexandra behandlet nedsættende om andre, sjældent fra det kunne man høre ros, eller et venligt ord.

Den længe ventede arving til tronen

Efter fødslen af fire døtre - Olga, Tatiana, Maria og Anastasia - den kejserlige parret er desperate efter at få en efterfølger til tronen. Men der skete et mirakel, og i 1904 kom den længe ventede søn, opkaldt Alexei. Heldigvis var der ingen grænse, bortset fra at hæmofili gen stadig er afspejlet i drengens helbred. Indført på et tidspunkt ved retten i Rasputin hjalp ham håndtere sygdommen, som den konventionelle medicin ikke gav positive resultater. Denne kendsgerning gjorde Gregory er tæt på den kongelige familie.

De sidste år af sit liv

Hans sidste år var tragisk og svært for Alexandra. Hun var en vidunderlig mor, hendes datter med hendes bidraget til at udføre operationen på hospitalet og tilbragte meget tid med sårede soldater, medlemmer af Første Verdenskrig.

Efter Februarrevolutionen, blev rækkefølgen af den nye regering af Romanov familien sat i husarrest og senere sendt til alle fra St. Petersborg til Tobolsk. I april 1918 bolsjevikkerne flyttede fangerne til Ekaterinburg, som er blevet den sidste tilflugtssted af den kongelige familie. Nikolaj II indtil for nylig forsvarede sin familie, men om natten den 17. juli, 1918 alle medlemmer af Romanov familien gik til kælderen og skudt. Øjenvidner af begivenhederne fortalt, at, ned til den visse død, Alexandra gik med hovedet holdt højt. Denne sommer aften afsluttet regeringstid Romanov dynastiet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.