HjemlighedIndretning

Sådan arrangere belysning i gangen. Smal korridor af lejligheden. designer tip

Det er ingen hemmelighed, at korridor design ofte får mindre opmærksomhed og tid, end der kræves af en kompleks rum. Vanskeligheden ved sit design er, at rummet ikke er beregnet til langvarig tilstedeværelse i det, så du skal ikke forveksle ejerne af små og dæmpede korridor lys.

Men vi må ikke glemme, at korridoren i lejligheden - det er den første forudsætning, hvorfra man kan begynde bekendtskab gæster med dit hjem, og som regel, på hans første indtryk af ham. I dag, vil vi ikke komme med anbefalinger om registrering hal. Formålet med denne artikel - at forstå, hvad der bør være belysning i gangen af lejligheden. Du vil lære om nogle af de hemmeligheder, der vil gøre selv den mindste plads til en mere rummelig og komfortabel.

Funktioner entre belysning

Tænk på belysning i gangen skal være før starten af byggeri og afsluttende arbejde. I dette tilfælde, vil du være i stand til at placere de nødvendige afbrydere og stikkontakter og ledninger korrekt til inventar.

Hvor længe skal jeg lamper til korridoren?

For at vælge den ønskede indstilling er for din plads fra et stort udvalg af produkter, præsenteres i dag i handelen, er det nødvendigt at tage hensyn til konfigurationen af hallen og dens dimensioner. Selv en lang og smal korridor kan arrangeres og placere ikke værre end en rummelig hall.

I de senere år er det blevet meget populære projektører i loftet. Med en ensartet fordeling af lyskilden, vil selv en smal korridor være rart og hyggeligt. Derudover vil de hjælpe med at redde en masse penge, når du betaler elregningen.

Belysningen på gangen bør ikke være begrænset til et loft lysekrone. Til det indre af rummet det så naturligt, er det tilrådeligt at kombinere mindst to slags lyskilder. For eksempel, sammen med den plet belyst loft i dette rum ville være passende væglamper, der kan fokusere på input område eller en hylde til nøgler.

Korridor i en lejlighed større område kan suppleres med en standerlampe. Det er godt at tænde bordet til aviser. Selv den lille sal er komplet uden et spejl. Dette væsentlige del af interiøret tjene til at belyse den smalle korridor. Hvis ved siden af ham og indstille baggrundslyset til at lede en lysstråle på spejlet overflade, kan du få en visuel stigning i området på grund af refleksion i spejlet.

Hvordan vælger en lampe?

Det er vigtigt at vælge høj kvalitet inventar. Korridoren kan være egnet til væg, gulv og loft lys. For en rummelig entré efter eget valg er enorme. Men de skal være i rummet en lille, uregelmæssig eller smal?

Alle lyskilder er opdelt i generelle og lokale. Begge er rettet mod at dække over manglerne i rummet. Lys i korridoren vælges i overensstemmelse med dimensionerne i rummet. Kunstigt lys i korridoren er særlig vigtig på grund af det faktum, at som regel, især i ældre bygninger, korridorer er meget mørk, de sjældent får (eller ikke falder overhovedet) naturligt lys. Der er ingen vinduer, så den eneste måde at skabe et moderne og hyggeligt værelse - det er det rigtige valg af belysning.

Disse omfatter:

 • gulv lamper og Sconces;
 • lysekroner;
 • væg lys;
 • projektører;
 • pletter;
 • LED-baggrundsbelysning.

originale løsninger

 1. Desværre, i gangene af de gamle bygninger huse ofte adskiller sig ikke blot i et lille område, men også et meget lavt loft. For at skabe belysning i gangen, for eksempel i Khrushchev, er det muligt at bruge en lys, tætsiddende til loftet.
 2. Original gesims ser på omkredsen af korridoren, der er skjult LED strip.
 3. For klædeskabe egnede belysning pletter. Denne lille halogen lamper, som er fremstillet med forskellige former. Placering af spots i skabene, kan du i høj grad forenkle din søgning efter de rigtige ting.
 4. Meget imponerende udseende på gangen belysning sokkel.

Hvordan til at lyse op i spejlet?

Den øverste del af korridoren er let at fremhæve at bruge en korrekt installeret spejl. Men for at opnå den ønskede effekt, kan du kun under forudsætning af, at spejlet overflade vil være i en højde, der ikke overstiger højden på en mand.

På væggen på spejlet eller kan du indstille lampen til at fastsætte den mest hensigtsmæssige enhed til spejlet overflade - denne enkle receptionen vil gøre det muligt at afspejle de lysstråler, der visuelt forstørre rummet.

I gangen spejlet er nødvendig (fortrinsvis fuldlængde), men lysstrålerne afspejlede sin overflade, bør tages komfortabelt. Derfor er det tilrådeligt at fastsætte lysene i toppen af rammen.

Lamper, som er valgt til at dække spejlene skal være funktionelle og praktiske. Den bedste løsning er belysning med en enkel form, der giver blødt spreder lys.

Ganske ofte, et spejl i gangen placeret på skabsdøren. I dette tilfælde passer de indbyggede lys design, eller dreje lys på tagudhæng. Komfortable og lyskilder med fleksible mobile konsoller. Vi må ikke glemme, at spejlet belysning er et supplement til den primære lyskilde.

Belysningen på gangen: Designer Tips

 • Oprettelse belysning i lejligheden (især små), skal det erindres, at lysstyrken skal være den samme på alle områder. Hvis du foretrækker et veloplyst rum, og på gangen bør ikke være en undtagelse.
 • I alt for smal korridor bør opgive de massive lysekroner og lamper. Ikke altid den klassiske belysning muligheder giver det ønskede resultat. Uanset hvad du vælger belysning i gangen, bør det bidrage til at øge det visuelle rum.
 • Ønsker at fokusere på et bestemt element af design, bedre udnyttelse af vertikal belysning. De effektivt understrege de nødvendige elementer i interiøret, skabe en følelse af plads, pripodnimut loft.

væglamper

For dem, der er alt for irriterende genskin, så det passer til lampen i korridoren væggen. Det helt fremhæve bestemte elementer i interiøret: malerier, hylder, et spejl, et bord til korrespondance. De fleste eksperter mener, at gangen er mest rigtigt for sådanne lamper. De er lige så godt lys og høj og lav bygning.

Når du vælger en sådan belysning er nødvendig enhed til at vide, at jo tættere lyset er på væggen, bør den mere forsigtige være overfladefinish. Det forhold, at sidelyset er visuelt løfte fakturaen, og resultatet vil blive vist de mindste fejl.

Mere elegant og gør en lille korridor malerier og grafiske belyste miniaturer hang med jævne mellemrum. I dette tilfælde er det vigtigt, som det er tilfældet med et spejl, vælge det rette niveau af deres placering, så de ikke lyste i hans øjne.

lys zone

Lang og smalt rum bør opdeles i flere lys zoner. For eksempel kan fordøren belyses af LED bånd i midten af belysning i gangen kan være et punkt, en bra egnet til væggen længst. Denne kombination af forskellige lyskilder vil bidrage til at undgå at give indtryk af en lang tunnel. Hertil kommer, at installationen af flere lamper i gangen, giver dig mulighed for at inkludere kun en del af systemet.

Følgelig skal afbryderne monteres forskellige steder i korridoren. I gangen lys må ikke være for lyse. Rheostat switch vil hjælpe dig til at styre lysstyrken. For endnu mere komfort, kan du sætte den automatiske - hvis du ikke har til stadighed kommer til switchen. De gik ind i lokalet - lyset kom ind, gik - belysning slukket i fyrre sekunder.

Oprettelse belysning i gangen, brug glødepærer eller halogen - de er den mest naturlige og sjovt at læse, og loftslamper giver interiøret måtten blødhed og komfort.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.