HobbyHåndarbejde

Russiske dukker i folkedragter med deres egne hænder

Dukkerne er til stede i ethvert hjem. I dag PUPS pæne og comely unge damer kan findes på hylderne i hundreder. De er købt for deres døtre og sønner. Selvfølgelig, drengene har deres egne former for dukker. Disse legetøj har lidt en evolutionær udvikling i historien. For nylig gjort populære dukker, der bærer en vis værdi.

Doll kom til os fra oldtiden. Selv i tider med hulemænd mor forsøger at gøre dit barn et stykke legetøj. Selvfølgelig er fremskridt ikke stå stille, og dukkerne har gennemgået ændringer. De er skabt af menneskehænder, og derfor bliver opkrævet en særlig energi. Før denne proces er næret. Den har sin egen særlige karakter af russisk folkemusik dukke. Hans hænder det kan gøre absolut alle. Men før, at du skal komme i nærkontakt med nuancerne i historien.

Historien om forekomst

Doll optrådte blandt de allerførste regelmæssige legetøj. Det er kendt fra meget gammel tid. Folk dukker har deres egne traditioner og symboler. Næsten alle kvinder gør dukker for deres børn. På det tidspunkt var der ingen butikker, der solgte disse er vigtige for børns legetøj. Historikere hævder, at dukken mere end tusind år. Selvfølgelig er det kommet ned til os er meget få traditionelle produkter af tiden. Dette skyldes det faktum, at dukker blev lavet af træ, halm og stof. Materialet af naturlig oprindelse nedbrydes og ødelægges i løbet af få år. Især hvis den ligger under et lag af jord.

Hver landsby har sin egen teknik til at skabe sammenhængende dukke. Enhver ejer ønsker at sætte i dit produkt en speciel smag. Til dette formål, tøjet gør den karakteristiske broderi, eller brug unik knude udstyr. På det tidspunkt var det umuligt at smide dukkerne og behandle dem henkastet. Russisk folkemusik dukke bevogtet familie og havde sin egen sjæl. Vi respekterede hende og forsigtigt legede med hende. For barnet blev gjort en særlig dukke. Hun blev placeret i en vugge til baby. Man mente, at et sådant produkt er indgivet en sød spædbarn søvn.

Pupper blev foretaget til ferien og alle festlighederne. Men de blev lavet uden ansigter. Folk troede, at denne dukke ikke kan bevæge sig ind i en ond ånd. Hun dekoreret bryllupskager og vægge af huse. Dukker fremstillet ved at investere en speciel betydning for hver af dem. Opmærksomheden blev udbetalt til størrelse, form og detalje. For eksempel de nyligt kone darilas dukke med ti arme. Denne antal hænder indikerede, at datteren skal holde trit med det. Og sager fra bonde var meget.

Folk dukker bære deres værdi. Med nogle kan du spille. Nogle hang over ægtesengen. Og der var dem, der blev båret på alle tidspunkter i lommen.

Dukker spil

Disse dukker lavet sjov for børn. Russisk folkemusik dukke til en vis alder var beregnet til piger og drenge. Legetøj til børn er de samme, så længe de løb rundt i hytten i skjorter. Men så snart pigerne var iført nederdele og drengene havde havnene, de interesser, adskilt.

Den mest populære legetøj for børn tre år var kanin på hendes finger. Det er lavet af et lille stykke væv. Denne kanin blev bundet på en finger, og den anden var en baby. Børnene talte med dem og skattet. Mønster folkemusik dukke var en firkant eller et rektangel. Først forme hoved, og derefter med hjælp fra tråden udpegede faner og håndtag.

Dukker ritual

Hver russiske region afholdt særlige fester og ceremonier. En sådan fest er ledsaget af sange, ditties og danse. Mere om den dag lavet dukker. De bar en særlig betydning. Det anses for den mest berømte dukke i fastelavn.

Fastelavn var lavet af halm og træ base. Hun klædt i tekstil tøj, bandt et lommetørklæde. Vær sikker på at ansigt blev trukket og hans øjne glød. De gør disse dukker i folkedragter. De er lavet i slutningen af vintermånederne. Gennemført en ugelange festligheder. Folk bagt pandekager, resultatet af afbrænding af fejringen blev en stor dukke. Man mente, at det er nødvendigt at forlade alle de negative i denne brand. Faktisk, efter det forventede Tilgivelse søndag, efterfulgt af fremføring fasten.

Dukker, amuletter

Mennesker med deres egne hænder at dukke blev lavet i hver hytte. Det sætter sjæl og en særlig betydning. Gør særlige dukker, amuletter, de bar den gode og lys. For hvert tilfælde producerede vi legetøjet, som hang i huset.

Kuvatka - en dukke, der blev udført som en gave til en gravid kvinde. Det hang foran døren. Man mente, at det beskytter mod det onde øje og beskytter moderen og barnet. Efter fødslen af et stykke legetøj udleveret barnet indtil tre år. Var disse dukker i folkedragter.

Zernushka - et symbol på velvære. Hun gjorde efter kornhøst. Værtinde syet pose, hvilket gør det til broderi. I løbet af denne sang blev sunget og reciterede bønner. Kornet taske udviklet sig, hvorefter den blev syet. Til bunden af hovedet syet og bandt et lommetørklæde. Ansigterne på denne dukke var ikke. Hvis familien sulter, er det tilladt at tage kornet ud af denne taske.

Lykke - blev givet til kvinder på helligdage. Et særligt træk ved køen var. Man troede, end pigerne lang fletning, så det er økonomisk. Lavet folkemusik dukke med sine egne hænder. Cos bugserede lang og tjener som en støtte af hele strukturen.

Dukker om bryllup

Unge darilas dukke Odnoruchnitsa. En mand og en kvinde i et stykke legetøj havde en samlet hånd. De gjorde af lette stof nuancer. det var normalt lavet forældrene til bruden eller gommen. På bryllupskage blev sat Doll "The World Tree". Gæsterne forsøgte at præsentere dukker med mening. At få børn, blev dukker givet til babyer i taljen. De blev lavet med kærlighed og samtidig læste bønner.

På en pind klyngede to dukker i folkedragter. Den ene var mandlig, og den anden - hun. De gjorde fra farvede tøjstykker og tøj i folkedragter. Vi har haft en særlig kærlighed dukker "Horse-brand." De var et symbol på rigdom og velstand i fremtiden familien.

fabrikations feature

Lav en dukke i russiske nationaldragter uden brug af nåle. Stof simpelthen rullet og knyttede tråde. Stykker af iturevne hænder uden brug af skarpe saks. Man mente, at det er nødvendigt at lave en dukke til alle de regler:

  • Du kan ikke bruge nål og saks.
  • Ansigtet er ikke trukket fordi produktet med ansigtet sårbar over for onde ånder.
  • Outfit gør ikke for skønhed, men med mening.
  • Det var umuligt at spænde en krop af en kvindelig dukke. Sundresses nødt til at skjule formen og charme.
  • Hver dukke har sin egen ferie tilbud.

Folk dukker som en forretning

Mange håndværkere gør folkemusik pupper gode penge. Kvinder lavet legetøj i overensstemmelse med reglerne i det gamle Rusland. Pupper sælges på messer af folkekunst. Hvis du ønsker at dekorere dit hus i et sådant produkt, så gør det selv. Måske du nyde processen med at gøre, og du beslutter at tage dette erhverv alvorligt.

Du skal kun nogle få rester af stof og reb. Husk, at du ikke kan bruge en nål. Vælg naturlige stoffer, ingen syntetiske. Som udskrivning kan bruge urter. Normalt sidder fast puppe jord, savsmuld, græs eller rester fra stoffet. Ansigtsmaling er også umuligt. Kun på denne måde vil det være en rigtig talisman for din familie. Tag denne dukke højsædet i nærheden af døren eller sengen.

konklusion

Som du kan se, dukker i folkedragter - dette er ikke et levn fra fortiden. Der er nu en masse håndværkere, der kun accepterer sådanne produkter. Enkle og smukke legetøj harmonisk passer ind i enhver indretning. For at producere sådanne produkter kan være sammen med deres børn. Du behøver ikke at bekymre sig, at barnet vil komme til skade eller kanylestik.

De kan bruges som en gave eller blot til at dekorere sit hus. Pupa vil beskytte din familie og bringe ind i huset trivsel og rigdom. Dukker vil altid være en del af vores liv. Uden dem er det umuligt at barndommen. Og voksne damer elsker at spille i puppe. Det er især interessant at gøre deres egne hænder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.