InternetElektronisk handel

Tjen penge på din telefon med AdvertApp: programmet anmeldelser

Gadgets, som vi hele tiden arbejder, kan bruges ikke kun som et redskab til underholdning, uddannelse eller arbejde. Det er også en fremragende enhed, der direkte kan generere indtægter til ejeren. I hvert fald er AdvertApp ansøgning brugeres meninger kaldes. Hvordan man kan opnå det, og hvor meget du kan tjene med din smartphone eller tablet er beskrevet i denne artikel.

Omfanget af mobile reklamer

Start, måske, bør det være med en generel beskrivelse af begrebet mobile reklamer - noget, der vil generere indtægter. Det er ingen hemmelighed, at med popularisering af internettet, sponsorering forslag, netværk er en glimrende kilde til indkomst for ejerne af sider og, på samme tid, en god og effektivt værktøj til markedsføring. Mobil reklame placeret i ansøgningen, er ingen undtagelse. Dette, i virkeligheden, og dette arbejde er baseret betaling model fungerer som en Pay Per Installer (installation gebyr). Hvordan det fungerer, og hvad det er, vi vil beskrive i næste kapitel.

I mellemtiden kortvarigt give et eksempel på hvordan du kan gøre en mobil reklame og installationer. Tjenesten AdvertApp, anmeldelser, som vi vil offentliggøre i denne artikel er lige stedet for sådanne indtjening. Alle med en smartphone eller tablet, har evnen til at gøre en download-andre programmer. Hvad kan komme af det - læs videre.

Betaling Model til installation

PPI model fungerer meget simpelt - for hver handling udført af gerningsmanden modtager betalingen. Da alting sker direkte i programmet, så brug det til at betale for den service arrangørerne arbejder brugere, og den sidste - for at modtage arbejdsopgaver og udbetalinger. Således kan ansøgningen kaldes "Exchange-indstillinger".

Du kan spørge: hvem betaler for installationen? Svaret - er applikationsudviklere, der ønsker at slappe af og bringe dem til højere stillinger i rækkefølgen af Google Play. Dette vil igen, kan opnås ved at downloade yderligere. I dette tilfælde taler om arbejdet med Pay Per Installer, vi taler om betalte downloads, det vil sige, den kunstige fremme af ansøgningen.

AdvertApp: Tjen på anlæg

Det og arrangeret et program, der giver ejere af mobile enheder til at gøre, AdvertApp, hvorpå anmeldelser kalder det en bekvem måde at tjene for alle andre. At arbejde med hende, er meget enkel - du skal installere programmet på din tablet eller smartphone, gå til Medlems Området og vælg en opgave. Det vil bestå af navnet på det program, du nødt til at hente, links til det (mere præcist - på sin side på Google Play), samt den pris, at tjenesten er klar til at betale dig som en belønning.

Da programmet er også tilgængelig i Google Apps-indekset (hun har endda sin egen side AdvertApp), gennemgår bedrag (hvis det var faktisk bedrageri) ville åbne hurtigt nok. Dog anbefalinger om den side, du kan kun se positive kommentarer om programmet som en ekstra mulighed for at tjene nogle penge. Derfor over, dit hårde arbejde vil betale eller ej, behøver du ikke bekymre dig - denne alt er fair.

Hvordan du kommer i gang?

Som for de andre punkter - kompleksiteten af det arbejde, og hvad der er brug for sin start - her brugeren at bekymre sig om. Faktisk kan du allerede begynde at tjene per minut, behøver kun at installere sig selv AdvertApp. Svar om ham vidner som en meget simpel applikation til at forstå så simpelt. Der er en menu for valg af job, for indstillingen, fylde deres bankoplysninger og andre. Således alle har mulighed for at begynde at få betalt for downloads.

Med AdvertApp mobile indtjening (anmeldelser vil bekræfte dette) bliver noget enkelt og regelmæssig. Du skal blot periodisk gå ind i programmet for at foretage et par indstillinger, tilføjer dermed en balance, således at der ved udgangen af den måned bare for at bringe et bestemt beløb. Hvordan at specificere nogle brugere, i betragtning af antallet af kampagnetilbud og omkostningerne ved en enkelt enhed, kan du tjene i intervallet 300-500 rubler om måneden. Igen, her spiller en stor rolle bruger geografi - nogle lande betales over den anden, tværtimod, lavere.

Hvordan kan man øge indtægterne?

Hvis du føler, at AdvertApp ansøgning (anmeldelser, i det mindste der er nogen) til at betale for lidt, har du et alternativ. Du kan for eksempel gå til en anden platform. Nu er der mange lignende programmer, hvor det er nødvendigt at hente andre programmer og modtage penge for hver hoppe. For eksempel kan du arbejde på flere programmer, og dermed formere deres indkomst.

dette skal dog være forsigtig. Det faktum, at nogle programmer bruger flest annoncenetværk som partner. Så hvis du downloader et spil gennem én platform, og derefter, da tilføjelsen af IP-adresse, vil du ikke bliver betalt for re-download.

Vi har undersøgt om AdvertApp programmet anmeldelser. Bedrag, igen, kunne ikke have overlevet så lang tid på markedet. Så du kan roligt begynde at arbejde. den eneste ting at overveje, er dog, at en masse af jer på en sådan måde at tjene penge - antallet af ansøgninger, der skal installeres temmelig begrænset.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.