Mad og drikkevarerSupper

Græskar suppe med fløde: Opskrifter med billeder

Hvis du har et stort ønske om at gøre deres egne græskar suppe med fløde, så anbefaler vi, at du gennemgår alle muligheder for udarbejdelse af denne skål. Efter at have brugt disse eller andre ingredienser, er det muligt at opnå en skarp, krydret eller kedelig måltid. Desuden at skabe sådanne retter, der kun bruges frisk græskar. Suppe (opskrifter med fotos præsenteret en lidt længere) med den vegetabilske viser sig meget velsmagende, nærende og tilfredsstillende. Det kan sikkert gives til et barn eller at bruge uafhængigt som en nyttig mad.

Madlavning creme suppe: opskrifter med fotos

Som diskuteret ovenfor kan repræsenteres ved skålen koges med forskellige ingredienser. Men for at gøre det velsmagende og nærende, anbefales det at benytte en mejeriprodukt, ligesom creme. I dette tilfælde vil din middag være mere duftende og appetitvækkende.

Så for at gøre en græskar suppe med fløde, du skal forberede:

 • frisk græskar papirmasse - 500 g;
 • store søde løg - 1 stk;.
 • big gulerod - 1 stk;.
 • mejeri maksimal creamer fedt - omkring 150 ml;
 • noget grønt - bruges til at smage;
 • naturligt smør olie - ca. 15 g;
 • kyllingebryst kølet (hvis de er frosset, skal det optøs) - 1 stk. 300 g;
 • salt, sort peber og frisk hvidløg til at bruge diskretion.

Fremstilling af oksekød bouillon

Før du laver en græskar suppe med fløde, at alle de ovennævnte komponenter skal behandles. Til at begynde Kyllingebryst skyl og kog dem i 2 liter almindeligt vand, tilføje et salt heraf. Når kødet er mørt ingrediens, er det nødvendigt at fjerne fra bouillon, afkøle helt, adskille kødet fra benene og huden, og derefter - skåret i små stykker.

Processing grøntsager

For at gøre en lækker græskarsuppe med fløde, er det nødvendigt at anvende ikke blot ovennævnte grøntsager, men også andre komponenter. Dette kræver at vaske og rense gulerødder med løg og risten og hak dem i overensstemmelse hermed. Flere produkter skal sættes i en pande og steges til de er gyldne stat i smør, tidligere salt og peber.

Som for græskar, er det nødvendigt at skræl og frø (om nødvendigt) og skæres i forholdsvis store stykker.

Varmebehandling af de første retter

Hvordan man korrekt gøre en cremet græskar suppe? Opskrifter af retter kan også omfatte normale drikkevand, og kødet bouillon. For en mere solid frokost, besluttede vi at bruge den anden mulighed.

Således i en gryde med oksekød bouillon nødt til at lægge alle de hakkede græskar og begynde at koge det over medium varme, indtil kogt. Saltet bør ikke tilsættes fordi under termiske behandling kyllingebryst aktive komponent er blevet anvendt.

Når græskar er mørt, retter nødt til straks fjernes fra varmen og der er afsat kortvarigt til siden. Efter venter indtil indholdet af gryden er let afkølet, er det nødvendigt at anvende piskeris blender (ved høj hastighed). Som et resultat, bør du få en duftende væske og puré, som bør sættes tilbage på komfuret og bring i kog. I processen med re-smeltning til græskar at tilføje hakkede greens, brunede løg og gulerødder og tunge fløde. Rør disse komponenter, skal du vente på deres kog - og straks fjerne gryden fra varmen.

I denne suppe med fløde anses for at være fuldt forberedt. Men for at give en særlig smag suppen anbefales ud over smag med revet hvidløg og allehånde jorden. Efter at have udholdt en middag under låget lukket, kan det sikkert fodret til en ven med bryst skiver og en skive brød.

Grøntsagssuppe på vandet

Om hvordan man laver græskar suppe med fløde på en kød bouillon, vi beskrevet ovenfor. Dog kan retten gøres ved hjælp af almindeligt vand. Til dette har vi brug for:

 • græskar papirmasse - ca. 300 g;
 • store søde løg - 1 stk;.
 • stor gulerod - 1 stk;.
 • kartoflerne er meget store - 2 stk;.
 • supernatant vand - 2 l;
 • Eventuelle greens - bruges til at smage;
 • smør - 20 g;
 • halve ærter - ½ kop;
 • rye croutoner hjem - til fodring af fadet;
 • salt, sort peber og frisk hvidløg til at bruge diskretion.

Behandling ingredienser

Som en selvstændig kok vegetabilske suppe? Opskrifter med billeder af retterne kan du finde i denne artikel. Men før du begynder at lave mad denne velsmagende og nærende måltid, skal alle de ovennævnte komponenter blive behandlet godt.

For at komme i gang, du ønsker at skylle græskar, skræl det fra frø og skal, og derefter - groft hakkede. Yderligere ligeledes blive behandlet, og de resterende grøntsager. Kartofler og søde løg nødt til at hakke i små tern og gulerødder - rist. Som for en halv ært, er det nødvendigt at sortere, vaske godt i en sigte, og derefter - til at sætte i en dyb beholder og fyldes med vand. I denne tilstand, bør holdes bønne produkter i omkring tre timer. I løbet af denne tid har han lidt af dønning, der har absorberet fugt.

Sauter grøntsager i smør

Ligesom den tidligere græskar suppe med fløde, denne parabol er også en mulighed indebærer brug af brunet grøntsager. Efter en middag vi lave mad uden kød, og derfor, hvis du ikke bruger den ristning, vil det være alt for intetsigende.

Så for at sauter de ingredienser, du har brug for at tage en pande (gryderet-pan), smelte i en pande smør, og derefter - at sætte gulerødder og løg. Steg ingredienser der kræves for at gennemsigtighed. I slutningen de burde smag med peber og salt.

Madlavning alle retter på komfuret

Når produkterne er forberedt, kan du begynde madlavning. Dette kræver supernatanten hælde vand i gryden (stor) og bring i kog. Dernæst er det nødvendigt at hælde de knuste ærter og kog i cirka 50 minutter, indtil den er helt blød. Efter denne tid, bør i samme kapacitet sættes græskar papirmasse, og derefter smag med alle fødevarer med peber og salt.

Efter endnu ¼ time pot bør fjernes fra varmen og køle lidt. Efter dette, det indhold, du ønsker at konvertere til en puré ved hjælp af en blender.

Den sidste etape

Efter grundlæggelsen af suppen er klar, er det nødvendigt at bring i kog igen, så - Hæld en lille kartoffel terninger. Kog disse ingredienser i ca 20 minutter er ønskelig. Ved siden af det er nødvendigt at tilføje brunet grøntsager og revet hvidløg, fjernes fra varmen og lad stå, dækket ¼ timer.

Sådan præsentere bordet græskarsuppe?

Præsenteret græskar suppe er godt for barnet, hvis han ikke kan lide at rengøre ært fad. Efter middagen er klar, er det nødvendigt at fordele på plader og drys med hakkede krydderurter og tilsæt rug croutoner.

Hvor hurtigt gøre græskar suppe? madopskrifter

Der er mange måder at tilberede en parabol præsenteret. Men hvis du ikke vil have en lang stand på komfuret, er det bedst at bruge følgende opskrift. For ham, vi har brug for:

 • græskar papirmasse - ca. 300 g;
 • store søde løg - 1 stk;.
 • stor gulerod - 1 stk;.
 • mejerifløde minimal fedt - ca. 50 ml;
 • Eventuelle greens - bruges til at smage;
 • selleri (friske krydderurter) - lidt;
 • solsikkeolie - 30 ml;
 • kødfulde friske tomater - 2 stk;.
 • salt, sort peber og frisk hvidløg - brug af skøn.

Fremgangsmåde til fremstilling

For at gøre denne parabol selv, er det nødvendigt at bruge en dyb sauterpande. Det er nødvendigt at hælde lidt olie (solsikke), og derefter sætte græskar papirmasse og ituskårne løg. I et sådant præparat er det ønskeligt at stege af bestanddelene ved en meget svag varme i ca. 10 minutter. Ved siden af grøntsagerne skal lægges revet saftige gulerødder, selleri og blancherede tomater, skåret i små tern. Også for disse produkter er det nødvendigt at hælde salt og peber og hælde noget vand (ikke dækket ingredienser). Dækker en kasserolle låg, bør komponenterne simre i 45 minutter. I løbet af denne tid, bør alle produkter være blød, og efter intensiv blanding - forvandlet til grød.

Den sidste etape

Når du får en duftende suppe, bør det være fed smag fløde og revet fed hvidløg. Efter enduring ingredienser under hætten stadig ¼ timer, kan skålen være sikkert tjene. Det anbefales at pre drys med friske hakkede krydderurter.

Lav en krydret græskar suppe

Creme af græskar barn kan fremstilles ved en hvilken som helst vyshepredstavlennomu recept. Men fad, metoden til fremstilling er beskrevet nedenfor, er det ønskeligt kun at gælde for voksne, da det er for krydret.

Så vi har brug for:

 • solsikkeolie - 30 ml;
 • græskar papirmasse - 400 g;
 • store søde løg - 1 stk;.
 • tomater og frisk kødfulde - 2 stk;.
 • chili - 1 pod;
 • Provencalske urter, rosmarin, basilikum - bruges til at smage;
 • Eventuelle greens - bruges til at smage;
 • bouillon oksekød eller kylling, forkogt - 1 L;
 • sød paprika - stor knivspids;
 • salt, sort peber og frisk hvidløg - brug af skøn.

fremstillingsmetode

Princippet om at udarbejde en sådan krydret puré af græskar suppe - lignende vyshepredstavlennym retter. Først skal du koge græskar papirmasse i kylling eller oksekød bouillon, og derefter - hakke grøntsager med hjælp af en blender. Ved siden af det skulle være skiftevis tilføje rosmarin, Provence urter, basilikum, chili, sød paprika, salt og eventuelle urter. Gentagen kogende vand base, er det nødvendigt at tilføje brunet i smør og revet løg purløg. I sådan en suppe ønskeligt at modstå låget løbet ¼ time. Yderligere krydret fad skal du arrangere på plader og straks tjene. Ud over sit græskar suppe kan præsenteres rug croutoner hjemmelavet. Bon appetit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.