ComputereUdstyr

Sådan tilsluttes en printer til en bærbar computer i et par minutter

I løbet af de sidste par år meget har ændret sig inden for computerteknologi: hvad bruges til at virke noget ekstraordinært, der nu anses for at være ganske almindelig og velkendt. Som et eksempel, gøres rede for udbredelsen af manipulatorer såsom "computermus". Helt muligvis, en anden husker storhedstid DOS-systemet, når musen, hvis der var, det støtter fuldt kun et meget lille antal programmer. Men der var et Windows-operativsystem: først, 3,1 (den tidligere version, vi ikke angiver på grund af deres lave popularitet), derefter 3,11, og endelig den berømte Win 95. C denne gang er den eksotiske enhed, som en mus, det var i virkeligheden en integreret del af enhver computer . Selv uden meget muligt at gøre. Som du ved, historien udvikler sig i en spiral: det er svært at forestille sig et fuldgyldigt digitale assistent uden en printer. Ikke overraskende, at Internettet er fuld af spørgsmål af typen "hvordan du slutter printeren til en bærbar computer." Køb selve enheden kan hver, men indstillingen kan være nogle vanskeligheder. For eksempel er en af de mest populære spørgsmål om forummet - en "hvordan du slutter printeren til en bærbar computer." I øjeblikket ganske logisk, især når man tænker på den popularitet af bærbare computere.

Før vi beskriver den procedure, straks advare læseren, at forstå spørgsmålet "hvordan du slutter printeren til en bærbar computer" er ikke nemt ... men elementære. Er du klar til at blive en lille guru? Så læs videre!

I virkeligheden, hvordan du tilslutter en printer til en bærbar computer, skal du spørge enhver ejer af en computer udstyret med et trykkeri enhed. Ingen forskelle. Alle handlinger er identiske.

De fleste moderne printere er forbundet til en computer via USB-interfacekabel. Alle stik og stik er standardiseret. Så skal du læse instruktionerne til den efter udpakning udskrivningsenheden, som kan være påkrævet forberedende skridt. Derefter indsætte den i cd-rom, der fulgte med printeren, og starte installationen driveren: med den aktive funktion "Autostart" alt starter automatisk, ellers skal du åbne disken struktur og starte installationen manuelt. Under installationen bliver du bedt om at tænde printeren. For at gøre dette, skal du sætte USB-ledningen kommer ud af enheden i enhver tilgængelig USB-port PC; indsætte papirark og er drevet (stikket i soklen, og afbryderknappen).

Hvis alt går vel, så chaufføren vil rapportere en vellykket installation.

Af den måde, denne måde at oprette forbindelse til en computer laserprinter er også velegnet til inkjet-modeller. Det vil sige, at gøre det arbejde, du har brug for en fysisk forbindelse grænseflade, installationen af driveren og strømforsyning.

Lidt sværere at finde ud af at tilslutte printeren lige wi-fi. Hvis den model af printer-apparatet omfatter et trådløst kommunikationsmodul, er det nødvendigt at etablere den bærbare computer og printer til at arbejde i den tilstand af "punkt til punkt". For modeller med et Ethernet-interface, skal du købe et adgangspunkt og tilslutte enheden til den. Den bærbare vil installere en netværksprinter (arbejde ved IP-adresse). Og, selvfølgelig, en af de nemmeste (men ikke de billige) løsninger - "dele den" printer fra en anden computer med et Wi-Fi-enhed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.