Mad og drikkevarerHovedret

Hvad er fremstillet af mælk, bortset fra smør og creme fraiche?

Mælk er det første produkt i livet af enhver person, fordi vi - repræsentanterne for pattedyr klasse. Men hvis resten af repræsentanter for den samme klasse, der vokser op, helt at skifte til andre fødevarer, er den person ikke opgive mælk, indtil alderdommen. Det er fremstillet af mælk, kan tale i timevis. Industrien mejeri er et stort markedssegment. For at se denne tydeligt, skal du blot besøge ethvert supermarked og vurdere, hvilken procentdel af vinduerne i købmand afdeling tog mejeriprodukter. Produktion af mælk og mejeriprodukter - det er meget rentabelt, da der er stort set ingen spild fra det. Alt er det samme, og alt efterspørges af forbrugerne.

Lad os se, der er lavet af mælk og mejeriprodukter, som afviger. Her malkepige har modtaget fra koen frisk mælk. Det er helt klar til at bruge produktet. Det kan være lige en drink, men du kan, udsætter nogle transformationer til at komme ud af det en masse andre produkter. Det er overflødigt at friske mælk drikker en relativt lille procentdel af befolkningen, fordi det er meget "forgængelige" det er et produkt. Konstant det en lille smule og er ophørt med at være et par, så de kun kan spise dem, der har adgang til mælkeproducenterne, at sige det enkelt - til køerne. Det er klart, at vi taler kun om indbyggerne i landet, for at holde en ko i en by lejlighed er ikke mulig. Selv om der ifølge populære rygte, blev sådanne forsøg foretaget.

Men tilbage til det faktum, at der er fremstillet af mælk. Det er vi bosætte sig og ikke længere parres. den med magt afkølet til lette processen ved at placere et køligt miljø. Landsbyboerne, uden videre, bare sætte mælken i en gletsjer eller sænkes dem en dåse fyldt med en brønd. Efter nogen tid på overfladen af den indsamlede mælk fløde tæt lag, som er på overfladen af supernatanten fedt. Det hældes (det er nu klart oprindelsen af navnet, og det bliver klar fornemmelse af formsprog "skimme fløden"), og i beholderen er fedtfattig mælk - skimme.

Fløde kan bare have en drink, og du kan sætte på et køligt sted og i et par dage for at få cremen. For at fremskynde denne proces, et skud fløde administreret surdej - er i landsbyer som lidt sure surdej brugt, resten fra de tidligere tider. Når du tør at give produktet (ja, det er fra denne verbum og fik sur sit navn), har du stadig serummet.

I en serie, der er fremstillet af mælk, er det umuligt at gå glip af to sådanne populære produkter som yoghurt og ost. deres forberedelse processer er grundlæggende ens, kun osten er klar inden for en dag, og osten skal modnes, med meget specifikke betingelser er nødvendige for dens modning. Af den måde, efter at koaguleret masse blev fjernet fra mælken er igen valle, som måske eller måske drikke bare sådan, eller tilføje det til sammensurium, eller brug til bagning.

Det hele tilhørte den friske mælk, men hvad nu hvis på grund af varmen og manglende tid produktet er blevet forværret, der er sur? Enhver erfaren husmor vil fortælle dig, at af sur mælk kan du forberede en masse meget, meget velsmagende retter. Ja, det samme yoghurt, yoghurt og fermenteret bagt mælk, Tang, Ira, etc. - ikke for ingenting, at forholde sig til en række mejeriprodukter. Af den måde, selv fra den producerede mælk lim, således at mælkeproduktionen er brugen af helheden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.