SundhedPræparater

Lægemidlet "Urotropin": brugsanvisning

Lægemidlet "Hexamethylentetramin" eller ellers "Urotropin" -instruktion karakteriserer som et middel relateret til en gruppe prodrugs. Anvendelsen af dette kombinationslægemiddel har en udpræget hypotensiv og antiseptisk effekt. Især skal det bemærkes, at i det sure miljø i kroppen, "Urotropin" -middelet, den instruktion, som det bekræfter, opløses med frigivelsen af et specielt formaldehyd, som har en antimikrobiell virkning ved vandladning. Af denne grund bør samtidig medicin tages med denne medicin. De bør laves på grundlag af komponenter, som kan lidt surt urin.

Dette kombinerede præparat er nu tilgængeligt i form af tabletter og en 40% injektionsvæske, opløsning. Som en aktiv bestanddel indbefatter de angivne former methenamin.

Tag pillen "Urotropin" instruktioner til brug anbefales primært at eliminere forskellige smitsomme sygdomme i urinvejen. For eksempel cystitis eller pyelitis. Intravenøst indgives lægemidlet til influenza, encephalitis, sepsis, meningitis, arachnoiditis og tyfusfeber. Med denne ansøgning udviser stoffet "Urotropin" (instruktionen dette) på grund af en syrereaktion, der er direkte forekommende i det inflammatoriske fokus, en udpræget antiseptisk og "kolloidoklastisk" virkning. Hertil kommer, at intravenøs administration af lægemidlet forekommer i plasmaets ioniske sammensætning, hvilket igen aktiverer kroppens forsvar. Det er denne reaktion, at eksperter forklarer den positive effekt af dette lægemiddel til forskellige neurastheniske tilstande og arteriosklerotiske lidelser. Brug blandt andet tabletterne "Urotropin" -instruktion anbefaler til behandling af gigt, fordi forbindelsen, urinsyre og formaldehyd danner diformaldehyd-urinsyre. Men i dette tilfælde skal lægemidlet være på tom mave, så det ikke opdeles i maven. Brug af dette lægemiddel anbefales også til en række allergiske hudsygdomme (herunder polymorf erythem og urticaria), cholangitis - galdebetændelse, cholecystitis - inflammation af galdeblæren og øjenlidelser (iridocyclitis og keratitis).

De vigtigste kontraindikationer for udnævnelsen af dette lægemiddel er individuel intolerance af methenamin og tilstedeværelsen af hepatisk nyresvigt. Med stor forsigtighed bør du tage disse tabletter i tilfælde af udtørring af kroppen.

Med hensyn til mulige bivirkninger bør her i første omgang fremhæves forskellige dyspeptiske fænomener. For eksempel diarré, kvalme, opkastning og mavesmerter. Hæmaturi, albuminæmi og krystalluri kan også noteres som følge af at tage lægemidlet "Urotropin". Patienternes kommentarer påpeger risikoen for urticaria, hududslæt, ømhed og rødme direkte på lægemidlets sted.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.