Sport og FitnessVægttab

Sådan kører til at tabe sig? enkle regler

Jog drømmen for mange. Nogle håber, at når de vænner sig til at udføre en sådan præstation hver morgen, ligesom alle forsvinder problemet med overvægt. Selvfølgelig kvarteret patrulje jogging om morgenen - den bedste måde at slippe af med fedt, men kun under visse betingelser. Hvordan til at køre, for at tabe sig?

cat-lignende bevægelse

Ikke ser ud til specielle teknikker, der vil gøre en køre særligt effektivt for fedt tab. Bedst af alt den stil, der er behageligt for dig. Den eneste hage - prøv så lidt som muligt involvering i hælen processen. Dette gælder især for landing - de fleste skader opstår, når du kører i det øjeblik, hendes mislykket kontakt med jorden. Sådan kører til at tabe sig? Det skal være let at køre, som om på tæer skridt vil vende lys og vægtløs. I øvrigt vil strømforbruget i denne kats bevægelse være større end når du går hårdt ned på hælen.

cardio på tom mave

Når køre bedre? Ideelt faste, men ikke mere end 12 timer efter indtagelse, ikke forsøge at spare på styrke. Hvis du kan overleve med 18 eller 19.00 til 6,00-7,00 om morgenen før træning, vil resultaterne blive maksimeret. Selv 8-timers pause mellem det sidste måltid og cardio vil være ganske effektiv.

Søde for natten? Forbyd dig selv!

Denne meget måltid bør ikke indeholde kulhydrater. Formålet med "sulten" periode før en træning - det maksimale til rådighed til at tilbringe i kroppen reserver af disse stoffer. Så du begynder at bruge fedt molekyler ret hurtigt. Processen vil ikke begynde med den 40. minut, og med 1-20y hvis lagrene er stærkt reduceret kroppen af kulhydrater.

uden gerninger

Hvordan til at tabe med hjælp af kørslen? Vær forsigtig, fordi hvis du kommer til skade, er det en stor mulighed for at tabe dig vil være tilgængelige for et par uger eller måneder, i alvorlige tilfælde, endda år. Oftest begyndere skader sker på grund af det faktum, at en uerfaren runner "rører" kilometertal. Hvis du aldrig motion, straks løfter sin 5 km, kan du forvente problemer.

Vende tilbage efter en pause

Og det er ikke, at "suge -. Ikke suge" Kun den næste dag måske få syge knæ eller ankel. Hvis du går tilbage til løbeture efter pausen, skal du sørge for at gå gennem den indledende periode - vekslende perioder med drift og banen i flere minutter. 2-3 uger bør gå, før du går til deres normale træning.

Ilt er kritisk!

Sådan kører til at tabe sig? Langsomt nok. Dvs. vejrtrækning bør være nok. Hvis der på samme tid, du er overhalet af en gammel kvinde, gåafstand til markedet, og ydmyg stolthed. Over tid bliver de ratestigninger, selvom du er på det ikke fungerer. Selvfølgelig er rekorden ikke sat, men væksten i en klar vilje. Hvis du er åndenød, virker ikke disse muskelfibre, som er nødvendige for fedt tab. Interval uddannelse for at forbedre strømmen af lipider egnede kun avancerede. Forsøger at tabe sig hurtigt, så hvis en løber er ikke nok parat til at ende traumet. Bedre ikke at risikere muligheden for at miste vægt.

Sådan kører til at tabe sig? Princippet er enkelt: at give belastningen på tom mave, mindst forbruge tærsklen til en workout kulhydrater, køre med moderat hastighed og ikke blive fristet af reklame interval træning tid i mindst 3 måneder af lys jogging.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.