Selv-dyrkningAfhængighed

Diphenhydramin og alkohol: en uforudsigelig fare

Nogen uheld, en person ud af uvidenhed, og en person fra historierne om venner og "flaske" kan løse problemet med en kombination af alkohol og hårde stoffer. Alle instruktioner gives til medicin Forsigtighedsregler for effekten af væsker på gradusosoderzhaschih action tabletter. Men ikke altid og ikke alle har mulighed for og tid til at læse anmærkningen for at undgå ubehagelige konsekvenser. Og de er garanteret, hvis blandingen, for eksempel, diphenhydramin og alkohol.

Når du tager noget medicin, der virker på psykomotoriske funktioner (især psykotrope, beroligende midler og antidepressiva), bør undgå selv minimale doser af alkoholholdige drikkevarer. Diphenhydramin er primært beregnet til lindring af allergi angreb, og stærke smerter. Men det har en udpræget beroligende, forsinkende effekt. Ikke tilfældigt det anses for gamle generation stof, der anbefales at blive taget nøje i aften på grund af sådanne bivirkninger som døsighed, forvirring, apati. Alkoholiske drikkevarer meste også forårsage påvirkning af centralnervesystemet af undertrykkelse. Derfor, mens tage diphenhydramin og alkohol kan øge deres negative indvirkning på nervesystemet og psykomotoriske funktioner.

Men ikke alle er så simpelt. Det er velkendt, at afhængig af den oprindelige tilstand, kan typen af kroppen, fra lageret af nervesystemet og situationen for narkotika og alkohol har ikke bare uforudsigelige virkninger, men også at give paradoksal reaktion. En af dem er den forvirring. Diphenhydramin og alkohol under forstærke forgiftning, hvis der bruges midlet i relativt små doser. Hvis tabletterne var 6,10, så denne kombination kan forårsage alvorlige psykotiske reaktioner (delirium, hallucinationer). Ak, elskere til at eksperimentere med deres eget helbred og bevidsthed har længe bemærket denne effekt, og nogle gange med vilje søger det. Men faren, - psykose, affektive stærk reaktion (ikke kun hallucinationer, men også frygter, eufori, depression) - stillede diphenhydramin og alkohol, der samtidig eller inden for en dag, kan bogstaveligt talt være livstruende. Man uforvarende at miste orienteringen i tid og rum, er det slukket eller kører i en sindsforvirret tilstand: løbe væk, gemmer sig, bliver aggressiv. Når forvirring skarpt øger risikoen for at blive offer for en trafikulykke, ulykke, utilsigtet impulsiv selvmord. Man skal huske om alle de bivirkninger og patienter (astmatikere, gigt, allergier) tager diphenhydramin. Konsekvenserne af selv en eller to glas eller briller, beruset "for sundhed", kan være dramatisk. Modtagelse af sådanne lægemidler er derfor et klart kontraindikation for anvendelse af nogen mængde alkohol.

Ofte kan man høre historier om, hvordan i barer og diskoteker angribere bevidst blandet diphenhydramin og øl. Ak, det er ikke fiktion, men virkelighed. En person bevidstløs eller bedøvet tilstand - let bytte for kriminelle. Og ingen kan forudse og forudsige hvem og med hvilke intentioner drage fordel af en midlertidig "blackout" af offeret. Så vær meget forsigtig med ikke at blande de potente lægemidler og alkohol. Fejlen kan være meget dyrt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.