TravelingRejsetips

Patriarkens haver, Vladimir: Adresse, åbningstider, anmeldelser

Hvor skal vi hen i Vladimir? Denne vidunderlige gamle bydel har en meget rig kultur og historie. En af dens attraktioner er patriarkens haver. Vladimir i XII århundrede, tog en masse indvandrere fra syd, og grundlægger af byen var Andrew Bogolyubskii. Det er disse indvandrere bragt her og gartneriafgrøder såsom kirsebær.

Historien om forekomst

Fire århundreder siden, Vladimir var et særligt sted, hvor de kunne samle og underholde præsteskabet i hovedstaden. Specielt Kirsebærhaven er blevet plantet til dette formål. Vi bragte denne frugt afgrøder fra Georgien, før det ikke vokser. Kirsebær er så vant og bære frugt, frugt, der bæres selv på salg i Moskva. Kirsebær plantager med tiden voksede og blev en pryd for Vladimir. Man kan kun forestille skønhed foråret, når de blomstrede! Forstæder var ligesom store landsbyer. Disse haver besætte et stort område af både byen og det omkringliggende Vesey. Han var engageret i dyrkning af haver Biskop Xenophon. Hans hus var alle hylstre træer. Disse kirsebær landing og kaldte den patriarkalske haver. Xenophon senere plantet ved siden af et kirsebær og andre frugttræer.

Deacon Alexei Vasilievich - målmanden fra haverne

Når Ksenofont Troepolsky Andreev gik til landsbyen, ikke langt fra Vladimir. Helt tilfældigt så han en fantastisk have. Det viste sig, at det var i haven af en lokal præst, fader Basil, der var meget glad for havearbejde. Xenophon var simpelthen ramt af en af de sorter af æbler, frugterne af hvilke blev klart efter modning. Derefter besluttede han, at biskoppens haver Vladimir bør gøre det, Fader Basil. Men han var allerede i en fremskreden alder, og kunne ikke acceptere invitationen, men sendt dertil hans søn, Alexei Vasilievich. I Vladimir, det tog straks en diakon i en af kirkerne. Alexei Vasilievich kunne føre haver i fremragende stand, de simpelthen forvandlet byen. Han adlet også stande tæt på Vladimir landsbyer, men desværre har de ikke overlevet til i dag.

Den skæbne af haverne i det XX århundrede

Efter Oktoberrevolutionen i 1917 var involveret i de statslige haver (deres nationaliseret). En rigtig udfordring for patriarkens haver begyndte under Anden Verdenskrig. Pas og passe træerne der var ingen. Mange af dem blev fastfrosset, mange - har tørret op. I de forfærdelige år med en vidunderlig have forvandlet til en by dump. Folk blev tvunget til at skære træerne for at opvarme deres hjem og hospitaler. Efter krigen haver gradvist bringes i orden.

Patriarkens haver i vor tid

Efter restaureringen af demokratiet i Rusland haverne blev atter vendt tilbage til navnet på patriarken. Hvis turisterne spørger sig selv om, hvor gå i Vladimir, kan de sikkert anbefale det "grønne rige." Til dato, denne vidunderlige stykke natur har et areal på omkring fire hektar. I denne naturlige pragt sætte sine sjæl mange mestre og håndværkere. De træer i haven opdaterer hele tiden, det ser ung og blomstrende. I dag, kommer til dette sted, kan du opleve atmosfæren i eventyr og magi.

Hvad kan ses i patriarkens haver

Hvad de er i dag, patriarkens haver? Reserve følgende adresse: Vladimir, ul. Kozlov aksel, h. 4-a, d. 5. Denne nederste del af amfiteater. I nærheden er de største katedraler og kirker i Vladimir. I dag i haven dyrkede forskellige gartnerier og prydplanter. Blot ét æble er der omkring 30 arter. Så mange sorter af sort, rød, hvid ribs, mere end 50 sorter af stikkelsbær, 5 kirsebær sorter. Meget behagelig for øjet prydplante dem her mere end 100 arter. Besøgende sige, det er rart at nyde de hyggelige terrasser, smukke springvand, udskårne pavilloner, farverige blomsterbede, grønne buske og græsplæner.

Alle bør se, hvor god patriarkens haver (Vladimir). Sådan får dem? Haven er meget let at finde. Fra Golden Gate til at vende gaden Kozlov skaft. Der er en udstilling "Gamle Vladimir". Så har du brug for at passere Nikolsky og Spassky templer. Det er for dem er en bemærkelsesværdig Patriarkens haver (Vladimir). Den driftsform er egnet til alle besøgende: fra mandag til fredag er åben fra 9:00 til 21:00, i weekenden haven er åben fra 10:00 til 21:00. Også i sommeren og efteråret til 16:00 kan du købe frugt og grøntsager fra haven af patriarken.

lille tur

Patriark Have - et sæt af frugttræer, lægeplanter, en bred vifte af blomstrende buske. Indtastning af haven, kan vi betragte ordningen for gåture. Næste er iværksætteren, der tilbyder at købe træer, planter og rodknolde, blomster. Alt er vokset her unge naturforskere. Denne bemærkelsesværdige stykke natur har omkring 1000 arter af forskellige planter. Ved siden af haven fører smukke gyde. Hendes uforglemmelig udsigt!

Hvis man ser mod syd, kan du se forstå Kljazma. Og hvis man ser mod nord, er det muligt at overveje de Nikolsky og Spassky templer. Landet er ikke tom i patriarkalske haven. Øjne konstant beundre de blomsterbede, sengene af grønt, de buske af stikkelsbær eller solbær. I foråret, duftende tulipaner og primula. Sommer blomstre duftende liljer og roser i forskellige farver. Et fald kan nyde ensemble af krysantemum. Hvad kunne være bedre blomstrende lilla buske?! Derudover kan du skjule under de grønne gamle Lindens, elmetræer, TUI. Også i haven er der en meget sjælden plante, der raskazhet vejledning. Her kan du se de greened figurer af forskellige dyr og eventyr figurer.

anmeldelser

Mange besøgende siger, at en tur gennem haven af patriarkalske meget romantisk. der ofte holde et foto skyde de nygifte. På skråningerne kan du ned via de naturskønne trapper. Og pludselig stirre allé af Tui. Derefter kan du se den lille kunstig dam med et springvand og en pavillon. Der kan observere de glatte bevægelser svaner (kunstig desværre) vand. Meget flot!

Hvis den besøgende træt, kan du slappe af i en hyggelig alkove, der er mange af dem. Overalt er meget ren og hyggelig. Børn opfordres til at boltre sig på legepladsen.

Vladimir kirsebær - dette er den vigtigste haven udstilling. Denne fest er arrangeret her i sommer, om Cherry Frelser. Patriark Have - et sted hvor du kan slappe af og sat i orden deres tanker. Ingen blev skuffet efter deres besøg.

Priserne for en gåtur

Paradis kan kaldes Patriarshiye haver (Vladimir). Indgangsprisordning her er følgende:

 • for vrosli - 150 p;.
 • for studerende (studiekort) - 80 p;.
 • for ældre, handicappede I, II, III, og andre grupper af modtagere - 80 s.;
 • til studerende - 50 s;.
 • børn under 7 år gratis adgang.

tjenester

Meget overrasket besøgende Patriarkens haver (Vladimir). virksomheder opererer tilstand er egnet for alle. Følgende betalte tjenester er tilgængelige her:

 • Organiserede ture med erfarne guider.
 • Organiserer og gennemfører kurser til dekoration og havearbejde.
 • En række begivenheder over temaet økologi til børn i førskole og skolealderen.
 • Salg af materiale til plantning: frugt afgrøder, prydplanter, lægeplanter, frugter og bær.
 • Udført foto og video sessioner. Huslejer er en bred vifte af kostumer og tilbehør.
 • Organiserede ture og bryllup vielse.
 • Billetter udstedes til unge mødre med klapvogne walking i en måned.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.