SundhedPræparater

Fra hvad hjælper "furazolidon"? Sammensætning, manual, analoger af lægemidlet

Vidste du, at er et lægemiddel "furazolidon"? Fra hvad disse piller er ordineret, og hvordan man tager dem? På disse og andre spørgsmål vil vi svare på materialerne i denne artikel.

Frigivelse af lægemidlet, dets sammensætning

Det faktum af, hvad der gør "furazolidon" vi vil fortælle nedenfor.

I henhold til instruktionerne, hvilke midler der er fremstillet i form af tabletter. Deres vigtigste komponent er furazolidon. Også indeholder lægemidlet en adjuvans, såsom lactose.

I en pakke er solgt medicin "furazolidon"? Instruktioner (analoger af midlerne anført nedenfor) af disse tabletter indeholdt i en papemballage. Med hensyn til forberedelse, er det pakket i Valium Valium eller emballage.

virkningsmekanisme

Fra hvad hjælper "furazolidon"? Ifølge vejledningen, det er et antibakterielt stof. Dens farmakologiske virkning afhænger af den udpegede dosering. Når du bruger en lille mængde af furazolidon stof udviser en bakteriostatisk effekt. Hvis doseringen af medicin til at stige, det har en stærk bakteriedræbende virkning.

Taler om præparatet "furazolidon" (hvorfra pillerne, vi lærer senere), kan vi ikke sige, at for de penge karakter af nogle immunstimulerende virkning.

Den antimikrobielle virkning af lægemidlet under anmeldelse er skyldes evnen af nitrogruppen reduceres til en aminogruppe. Dette sker under påvirkning af bakterielle enzymer.

Komponenter, der er blevet dannet i processen med at reducere nitrogruppen, har en toksisk virkning. Derudover de blokerer en række biologiske og kemiske processer i cellerne af bakterierne, samt påvirke integriteten og strukturen af deres membraner.

Når der anvendes furazolidon observerede blokade (irreversibel) NADH, og inhibering af tricarboxylsyrecyklen. Sådan virkning fremmer afbrydelse af cellulær respiration af mikroorganismer, drift af den cytoplasmatiske membran, hvilket resulterer i død og forekommer skadelige mikroorganismer.

Funktioner midler

Skyldes evnen af molekylet furazolidon danner komplekser med nukleinsyrer, betragtes midler giver syntesen af proteiner i bakterieceller som følge af hvilken inhiberede formering og vækst af skadelige mikroorganismer.

Fra hvad hjælper "furazolidon"? Det betyder gode manifesterer sig under reduceret immunitet. Disse egenskaber af lægemidlet er forbundet med dens evne til at øge aktiviteten (fagocytose) og komplement titer leukocytter. Desuden basismaterialet af værktøjet reducerer produktionen af toksiner af bakterier og dermed forbedre det samlede kliniske billede meget tidligere end mikrobiologiske tests viser et negativt resultat.

egenskaber af lægemidlet

Hvilke egenskaber er karakteristiske for narkotika "furazolidon"? På det, der gør dette værktøj? Specialister har vist, at furazolidon stand til at inhibere monoaminoxidase. Denne funktion af lægemidlet fører til udvikling af mild agitation i patienter.

Det bør også bemærkes, at den nævnte lægemiddel øger kroppens følsomhed over for ethanol. Dette kan føre til hyppig opkastning og kvalme, når den fælles brug af stoffer og alkohol.

Så fra hvad hjælper "furazolidon"? Dette stof er yderst effektiv i behandlingen af sygdomme i infektiøse, som er forårsaget af bakteriestammer, der er modtagelige over for påvirkning furazolidon. Endvidere nævnte organer godt manifesterer sig mod protozoer og svampe Candida. Dog skal det bemærkes, at før udnævnelsen af lægemidlet nødvendig for at udføre følsomhed tests.

Angiveligt læger betragtet stof har stort set ingen effekt på anaerobe patogener, samt purulent infektion.

Drug "furazolidon": hvad hjælper?

Tabletter med dette navn bruges ofte til at behandle mennesker med smitsomme sygdomme i det urogenitale område. Desuden er de meget effektive i nærvær af sygdomme i fordøjelseskanalen og hud.

Som svar på et spørgsmål om fra hvad behandler "furazolidon", kan du trygt overføre følgende betingelser: feber, dysenteri, madforgiftning, paratyfus feber, diarré af infektiøs oprindelse, vaginitis, enterocolitis, urethritis, giardiasis, Trichomonas infektion, Trichomonas coleitis, blærebetændelse, inficeret sår og forbrændinger, pyelitis.

Forbud at modtage medikament

Er der nogen kontraindikationer "furazolidon" tabletter (hjælp fra blærebetændelse er et middel meget god)? Ifølge vejledningen, betragtes stoffet kan ikke bruges, når:

 • lactasemangel og mangel på glucose-6-fosfotdegidrogenazy;
 • overfølsomhed (individuelt) for komponenterne i lægemidlet;
 • kronisk nyresvigt type (inklusive slutstadiet) ;
 • under en alder af en måned;
 • amning;
 • nedsat nyrefunktion;
 • graviditet;
 • lever og NA;
 • kørsel og betjene farlige maskiner.

Vejledning til brug af tabletter "furazolidon"

Hjælper diarré medicin betragtes som meget god. Dette skyldes det faktum, at den er i stand til at hæmme væksten og reproduktion af bakterier, der bidrager til udviklingen af dysbiosis.

Dette stof indtages oralt. Tablet sluges som en helhed, og ingen slibning væske, men kun med masser af væske.

Tager medicin bør kun udføres efter et måltid. Varigheden af behandlingen til dem, samt doseringen bestemmes af din læge individuelt for hver patient (afhængigt af arten af sygdommen og de individuelle egenskaber af en person).

Betyder "furazolidon" hjælp med rumlen i maven? Selvfølgelig, det hjælper. Voksne patienter til behandling af madforgiftning, dysenteri og paratyfus udpege 2-3 tabletter medicin fire gange om dagen. Længde naturligvis afhænge af sværhedsgraden af sygdommen og er ca. 5-10 dage.

Set medicin kan bruges i cyklusser. I dette tilfælde blev han udnævnt af 0,1-0,15 g fire gange om dagen i 3-6 dage, derefter foretage en pause på 3-4 dage. Endvidere er den medicin genoptages på de samme linjer.

Til behandling af giardiasis aktivt lægemiddel indgivet (til voksne) fra 0,1 g fire gange om dagen.

Til behandling af Trichomonas urethritis brug af 2 tabletter af lægemidlet med samme multiplicitet. Varighed af kurset i dette tilfælde er 3 dage.

Til behandling vaginitis Trichomonas voksne patienter anbefaler at tage 0,1 g af lægemidlet tre gange om dagen. Til den bedste terapeutiske virkninger af præparatet kan kombineres med lægemidler, der også indeholder furazolidon, men kun i rektale og vaginale suppositorier. Varigheden af den generelle behandling med dette stof er 1-2 uger. Varigheden af oral medicin bør ikke overstige tre dage.

Den maksimale dosis (single) for voksne mennesker er 0,2 g og den daglige - 0,8 g

Spædbørn til behandling madforgiftning, paratyfus og dysenteri dosis af midlet bestemmes afhængigt af kropsvægt og alder. Den maksimale varighed af terapi i dette tilfælde er 10 dage.

Til behandling af giardiasis børn sædvanligvis administreret 10 mg / kg af lægemidlet om dagen. Den ovennævnte ønskelige mængde medikament opdelt i 4 doser.

Til behandling af inficerede sår og forbrændinger medikament anbefale brugen af en våd-tørring gazebandager eller udskylninger. For at gøre dette, furazolidon tidligere fremstillede opløsning, hvis koncentration vil være 1: 25000.

Actions af tegn

Ifølge anvisninger fondene har lav toksicitet. Selvom der i nogle tilfælde, på baggrund af hans optagelse kan udvikle bivirkninger såsom:

 • anoreksi, hududslæt, kvalme, urticaria;
 • opkastning, kløe, smerter i epigastriske regionen, angioødem.

At reducere sværhedsgraden af disse fænomener præparat anbefales drik masser af væske. Du bør også bruge antihistaminer og vitaminer fra gruppe B.

Når stærkt udtalt bivirkninger bør afbrydes modtagelsen narkotika, og derefter straks henvende sig til den behandlende læge.

Langvarig brug af medikamentet patienten kan udvikle hæmolytisk anæmi og methæmoglobinæmi (hovedsagelig i nyfødte og spædbørn). Endvidere for det betragtede lægemiddel kendetegnet ved sidereaktioner såsom åndenød, hoste, hypertermi og neurotoksiske virkninger.

En overdosis af piller

I tilfælde af overdosering betyder det folk har observeret toksisk leverskade, herunder akut toksisk hepatitis. Det er også muligt at udvikle polyneuritis og hæmatologisk virkning af det aktive stof.

lægemiddelinteraktioner

Når co-administreres lægemiddel "furazolidon" med midler, som ændrer pH i urinen, der er en ændring udskillelseshastigheden af dens aktive stoffer.

Med den samtidige anvendelse af tetracyclin og aminoglycosider forbedre de farmakologiske virkninger af furazolidon, og når de kombineres med "ristomycin" og "Chloramphenicol" hæmmede processen med hæmatopoiese.

Når de modtager furazolidon med alkohol udvikler disulfiramopodobnye reaktionen.

Vist lægemiddel ikke indgives i forbindelse med antidepressiva, ephedrin, inhibitorer af monoaminoxidase, tyramin, amfetamin og phenylephrin. Dette skyldes, at risikoen for hypertensive virkninger.

Analoger og anmeldelser

Erstat betragtes lægemidlet kan ske ved hjælp såsom "Betadine", "Laktozhinal", "Hexicon", "Chlorhexidine", "Gipozol", "Trihomonatsid", "Dafnedzhin", "Makmiror", "Depantol", "Yodoksid", "Yodovidon ".

Udtalelser af denne medikament overvejende positive. De hævder, at "furazolidon" manifesterer sig som en meget effektiv antibakterielt middel. Det er godt fjerner symptomer på blærebetændelse samt håndtere andre problemer i det urogenitale sfære og behandler dysbiosis.

Ud over de positive budskaber om dette stof og forlade negativ feedback. De siger, at "furazolidon" piller give bivirkninger såsom opkastning, hududslæt, kvalme og udslæt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.