SundhedPræparater

"Silimar": brugsanvisning, sammensætning, pris af lægemidlet

Lever - unik vitale organ. Det er linket til hele organismen. Det er med rette kaldes den enkeltes sundhed laboratorium. Det forudsætter enorm belastning, så det er den mest sårbare kirtel i vores krop. En af de funktioner i leveren - evnen til hurtigt at komme sig efter forskellige skader eller sygdomme oplevet. Men der er tilfælde, når noget går galt, og magt til at regenerere mangler. Der er en enorm masse af medikamenter til at opretholde eller genoprette leveren funktioner. En af dem - en velkendt narkotika "Silimar". Vejledning til brug, beskrivelse af sammensætningen - det er emnet for dagens artikel.

farmakologi

Det stof tilhører hepatoprotectors. Og så, hans opgave - at beskytte leveren fra invasionen af sine væv giftige stoffer, som er i stand til at bryde cellestruktur. Desuden vil værktøjet bidrage til at stabilisere og styrke genvinding af organfunktion, forbedre produktionen af proteiner og forskellige enzymer for at normalisere stofskiftet proces, at køre regenerative processer.

struktur

De fleste gepatoprotektorov er baseret på planteingredienser. Det er sådanne bekymringer og forberedelse "Silimar". Instruktioner har følgende beskrivelse: I sammensætningen har tidsel frø ekstrakt, stivelse, lactose og magnesiumstearat (hjælpe-komponent). Et sådant præparat er helt naturligt, og uskadeliggør en signifikant terapeutisk virkning.

"Silimar" tabletter indeholder frø ekstrakt af mælk tidsel. Dette anlæg har en ledende stilling i spørgsmålet om behandling af leverproblemer. Det unikke ved den biokemiske sammensætning på grund af tilstedeværelsen af en sjælden stof - silymarin. Anlægget indeholder også forskellige mikroelementer 200, der er gavnlige for sundheden af organismen.

Nyttig kvalitet af mælk tidsel brugt af mennesket i tusinder af år og 2 er velkendt over hele verden. I dag planten ansætte, når du opretter narkotika og alle former for tilsætningsstoffer. Baseret på det gøre infusioner og afkog, frø og planter introduceret til kost for berigelse af fødevarer og honning fra tidsel blomster værdsat for sin høje medicinske kvaliteter. Patienter, der blev ordineret lægemidlet "Silimar 'anmeldelser forlod meget opmuntrende. Folk siger, at tabletten er stor hjælp selv under de mest udfordrende sygdomme i lever, men det er især effektiv i behandlingen. De kan administreres som et profylaktisk for opretholdelse leverfunktionen samt oprensning, galdevejene.

tid

Du kan anbefale dette værktøj i en bred vifte af problemer. "Silimar" (brugsanvisning giver klar indikation) vist i cirrose, kronisk hepatitis, leverskader af forskellig oprindelse. Det vil bidrage til at genoprette leverfunktionen efter at have taget stoffet, de negative virkninger af alkohol. Det vil være i stand til at rense leveren fra toksiner og give yderligere beskyttelse. Det anbefales at tage dette stof for mennesker, hvis beskæftigelse er relateret til de såkaldte farlige industrier.

Dosering og analoger

Sådan skal du tage "Silimar"? Vejledning til brug anbefaler brug af lægemidlet under ordningen: en halv time før hvert måltid til 1-2 tabletter. Dog kan processen med modtagelse og dosering justeres af din læge. Prøv ikke at ty til selvmedicinering, især hvis du allerede er registreret nogen narkotika. Det kan ske, at en af de udpegede forberedelserne allerede indeholder det samme aktive komponent. De ovennævnte midler er således en analog til sådanne velkendte midler som "Essentiale", "Legalon", "Silibor", "Karsil" og andre.

Der er en anden fin detalje i medicin "Silimar" - pris. Det kan være et godt stykke under de populære mærker. Behandlingsforløbet er også underlagt den behandlende læge og kan vare fra 1 til 3 måneder. Dosering og varighed frembringes ifølge resultaterne opnået i løbet af terapien.

Kontraindikationer og omkostninger

"Silimar" er ikke indiceret til børn under 12 år. Også, gælder ikke for behandling af gravide og ammende kvinder. Generelt er lægemidlet veltolereret, men ikke udelukket individuel allergisk reaktion over for komponenter, der indgår i sammensætningen. "Silimar" er ikke i stand til at påvirke den opmærksomhed og ikke forårsager døsighed effekt. Derfor kan det tages, hvis du er bag rattet. Husk at holde sig til instruktionerne klart, den eneste måde at opnå positive resultater i behandlingen.

Hvor meget er "Silimar"? Prisen kan variere fra 100 til 250 rubler. I gennemsnit en pakke af tabletter (30 stk.) Du vil betale 100 rubler. "Silimar" almindeligt kendt blandt de medicinske og farmaceutiske arbejdere. Han er anerkendt som en af de mest effektive og billige lægemidler. Det stof er helt sikkert takket være sin naturlige sammensætning og har opnået berettiget tillid blandt patienter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.