LovSundhed og sikkerhed

Hvad er fortovet? Parkering og parkering på fortovet. Ridning på fortovet

I en stor by (især i midten) til at finde et sikkert sted at parkere bilen - en opgave næsten umulig. Det er grunden til bilister ofte bruge rummet på kanterne af vejen, for at sætte der den "jern hest". Generelt er en sådan parkering ikke er strengt forbudt, men skal tage hensyn til en masse nuancer og regler, der findes i dette område.

Du kan eller ikke kan ringe ind på fortovet?

Normative retsakter indeholder en række modsætninger og finesser, der får viklet ind i dem er ikke overraskende. Sommetider selve begreberne "road" og "fortov" behandlet meget frit. Bedst af alt fra parkeringspladsen på en sidevej, som er designet til fodgængere, afstå. "Blur" færdselsregler tillader færdselspolitiet inspektør blev idømt en bøde enhver bil, der stopper på fortovet. Og selv om beløbet er ikke så stor, men behageligt i fint nok.

Hvis man ser på problemet gennem øjnene på en fodgænger billede er helt anderledes. De, der flytter sig ved egen kraft, parkeret på fortovet biler er til tider meget reel hindring - at bevæge sig normalt på grund af dem bliver umulig. Fodgænger fortovet, rodet maskiner i dag er ikke ualmindelige. Desuden bilejere tror mere om sikkerheden i deres eget køretøj end den bekvemmelighed af at gå fra borgerne.

afgrænsede begreber

Lad os undersøge de vigtigste bestemmelser i loven vedrørende spørgsmålet om muligheden for parkering i områderne stier og fortove. Også diskutere hvilke sanktioner er fastsat for overtrædelsen.

For at kontrollere situationen, er det nødvendigt at vide, hvad fortovet, og at forstå, hvordan det adskiller sig fra andre dele af vejen. Det vil sige, at se forskellen mellem begreberne kantstenen, fortov og gangsti. Roadside - er det område af vejbanen, hvilket er på samme niveau med hovedvejen og ikke adskilt fra det - ingen grænse, ingen græs græsplæne.

Det kan betegnes kun passende vejmarkeringer. På den side af vejen kan du helt legitimt at sætte din bil, og ingen har ret til fine dig (medmindre, selvfølgelig, er ikke observeret andre overtrædelser).

Hvad er fortovet, og han er bedre end den gangbro

Under gangbro det sted forbeholdt bevægelighed for personer (fodgængere) og cyklister. Det bør skille sig ud uden at svigte ved hjælp af vejskilt "Footpath". Også dette område, mere præcist, dens grænse med motorvejen, kan betegnes markeringer.

på sti parkering er ikke forbudt køretøjer. Men hvis du prøver at gå igennem det på din bil, "shlopochet" legitim fint.

Undertiden færdselspolitiet inspektører og ikke ved, om forskellene mellem disse begreber. I dette tilfælde en kompetent chauffør, der opererer din søgeterm (at vide, hvad fortovet, og hvad er dens funktioner), kan kompetent bevise et punkt - hvis han ejer de rigtige oplysninger.

Så under fortovet forstået rum udelukkende forbeholdt fodgængere. Denne zone er adskilt fra vejen eller kantsten, en grøn græsplæne (og eller begge). I denne strengt forbudt at ride på fortovet og parkering på det ethvert køretøj. Straffen for overtrædelse af dette forbud vil være legitim.

Med Inspector kan du satse

Hvordan disse begreber kan vendes? Dette sker, når kantstenen på fortovet mangler eller er udtrykt meget, meget svag. Hvis parkering på "fortovet" af denne art finder sted, inspektøren, i teorien, har ret til fine dig. Men i praksis, har du endnu at bevise, at dette sted er ikke et fortov. Så hvordan at adskille en sådan domstol med tilbagevirkende kraft - det er ganske håbløs, vi er sikre på at bestride bøden direkte til inspektøren på stedet.

Husk, at trafik og parkering er forskellige begreber, og giver bøder for dem er forskellige også. Ifølge færdselsreglerne i den sidste udgave, fortovet ridning har intet at gøre med parkering på det, eller flytning af sti.

Således ved at placere køretøjet på et sådant sted, du kan ikke bekymre sig om bøden. Men vi går videre det, forventer problemer. Men hvis tænke logisk, for parkering på fortovet, er det nødvendigt i det mindste at ringe, det vil sige at udføre bevægelsen. Og denne proces er allerede blevet straffet. Paradokset ...

Lad os vende os mod tallene

Hvor meget du skal betale i det tilfælde, hvor den faste parkering på fortovet eller bevægelsen på det? Lovgivningen ændrer sig årligt, det drejer sig om omfanget af sanktioner. De fleste bilister har ikke tid til at holde styr på alle de ændringer og forblive i uvidenhed om den aktuelle situation. Hvis i de foregående år kan konventionelt kaldes symbolsk bøderne for sådanne krænkelser, men for nylig har situationen ændret sig dramatisk - nogen sanktion er en meget alvorlig beløb.

I russiske byer (undtagen St. Petersborg og Moskva) chauffører sætte deres biler på fortovet, bøde 1000 rubler. Hvis du bor i hovedstaden eller St. Petersborg - byer i føderal betydning - du betaler for det samme har fuld længde 3000 rubler. Blandt andet denne situation indebærer evakuering af din bil. Så gør dig klar til indløsning jern ven. Dette vil koste dig mindst 5000 rubler.

Om moskovitter og andre

Hvis du var uforsigtig nok til at bevæge sig langs stien eller fortovet, forberede sig på at betale en bøde beløb svarende til 2000 rubler. uanset by bopæl. Antallet og antallet af gentagelser af sådanne sanktioner er ikke differentierede - det betyder, at føreren kan få en bøde et ubegrænset antal gange.

Således ser vi, at beboerne i Moskva er mere rentabelt at køre på fortovet, du lader det på bilen. I andre byer - tværtimod. Kendskab til de nuancer vil tillade, i værste fald, at redde de samme ulyksalige tusind rubler. Men bilen er langt bedre ikke at afvige, med henblik på at forebygge bortførelse af "jern hest" bjærgningskøretøj. Det er altid nemmere og billigere at nå frem til en aftale på plads, end senere at købe biler med shtrafploschadku.

Hvordan kan jeg komme ud

Er det muligt at en eller anden måde udfordre bøden i denne situation? Det er kendt, at enhver russisk lov er skrevet i et sprog, en erfaren advokat kan gøre det til en rentabel side for sig selv. Men det er normalt ikke styrken til almindelige læsere. Og alligevel noget om det som muligt. Du kan vælge at betale bøden for parkering på fortovet, hvis du kan bevise at inspektøren, på grund af fraværet af de ovennævnte tegn på fortovet dette sted betragtes som en sti eller ved vejkanten.

En anden mulighed - at din bil tekniske fejl. Dette er en god begrundelse i en situation, hvor parkering på fortovet er uundgåelig. Det kan komme og enhver anden force majeure, som er så glade for at henvise de russiske bilister.

Hvis inspektøren "fanget" dig på fortovet i bilen, så prøv at bevise over for ham, at du i øjeblikket kun flytter, ikke stående. Ovenstående tiltag vil bidrage til at undgå en bøde, hvis ikke helt, så at reducere dens størrelse. Tja, hvis ingen af de smuthuller ikke vil komme ud - bliver nødt til at betale. Derfor er den sikreste måde at undgå uventede udgifter - nægte nogen parkering på fortovet eller i et område, der støder op til vejen.

Parkering på fortovet - ingen indstillinger

Når det sted, hvor du ikke kan bryde reglerne for at parkere bilen, den ikke er synlig, skal du sørge for du ikke lader den strøm af mennesker, og din bil ikke er for iøjnefaldende færdselspolitiet, der kender udmærket, hvad fortovet, og nogle "hyldest" du kan "rive" med chaufføren kørte på ham.

Men hvis disse foranstaltninger ikke bringe succes, skal du være klar til at skille sig af med den sum på 3.000 rubler, og dette er tilfældet, hvis det er uden en kranvogn.

Derfor er en god Tænk før du bo på et sted som dette. betalt parkering mulighed kan være et godt alternativ, da det beløb, der bruges på denne service vil sandsynligvis være langt mindre af den pålagte bøde. Det er især vigtigt at følge reglerne i midten af enhver by, hvor trafikken politipatruljer ikke vil tage lang tid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.