SundhedKvinders sundhed

Fint om problemet. Ubehagelig lugt fra skeden

Ubehagelig lugt fra skeden - det er et virkelig alvorligt problem. Den første kvinde lider psykisk. Bare bemærke, at hvis du har udviklet en lignende situation, skal du sørge for at konsultere en specialist. Sagen er, at vores følelse af lugt-receptorer, og systemet er udformet på en sådan måde, at vi simpelthen ikke kan få vejret. Ellers er det sandsynligt, at der er nogen genitale infektioner. Men lad os tale om alt i detaljer senere i denne artikel.

Ifølge statistikkerne for de fleste kvinder rundt om i verden sin egen lugt ubehag forårsager. Som allerede nævnt ovenfor, kan en ubehagelig lugt fra skeden være et symptom på en sygdom. Bare jeg ønsker at rådgive alle messen køn afvise tåbelige tanker og ikke engagere sig i selvstyret til undertrykkelsen af den samme lugt. Ingen grund til at følge de råd af traditionel medicin, bruge deodorant. Det er først og fremmest, at identificere årsagen. Og for at gøre dette vil du kun oplevet læge.

På det første konsultation, lægen først vil bede dig om udflåd. De er tilgængelige for hver pige og kvinder i den fødedygtige alder. Alle repræsentanter for det svage køn bør være i stand til at skelne mellem valget. Normalt, de ofte udgør en lille mængde transparent tyktflydende slim, som ikke har nogen ubehagelig lugt. Måske på en anden måde. For eksempel er den sure lugt fra skeden forekommer i to procent af alle kvinder. Men det er deres normen.

Det er værd at bemærke, at den ubehagelige lugt fra skeden i de fleste tilfælde er forårsaget af den vitale aktivitet af nogle "forkerte" bakterier. I dette tilfælde er det nødvendigt at sige, at skeden, som organ anses tilstrækkeligt ikke-steril. For at forklare det simpelthen. Under en kvindes vagina boede to typer af bakterier. "Right", som omfatter mælkesyrebakterier producerer hydrogenperoxid og mælkesyre. Disse stoffer, til gengæld dræbe unødvendige eller, som de siger, "forkerte" mikroorganismer. Det er grunden til kvindernes isolation er specielle, sur lugt. Desuden mælkesyrebakterierne spiller en rolle af "techs" vagina. Hvis antallet af de "rigtige" bakterier mindskes, og den "forkerte", tværtimod, stiger, er der en ubehagelig lugt fra kvindens vagina. I dette tilfælde kan eksperten identificere patienten vaginose.

En af grundene til lugten af skeden kan mukopurulent, vandig eller koaguleret tildeling. Ofte et spørgsmål om metaboliske forstyrrelser i kroppen. Stærk lugt af skeden kan skyldes noget genetisk sygdom. Coleitis karakteriseret ved kløe, smerte og ubehagelig lugt - er en anden sygdom, som du vil håndtere kun en læge. Denne sygdom forårsager ændringer i mikrofloraen og udvikling af betændelse i skeden. Colpitis er ofte afgørende gonokkokov konsekvens, Trichomonas vaginalis, Escherichia coli og Chlamydia. Lugte fra vagina i et sådant tilfælde er ledsaget af den slanke sekreter, der har en gullig tone.

Konklusionen er, igen minde om, at den ubehagelige lugt - det er altid et resultat af liv "forkert" af mikroorganismer. Cope alene med et så alvorligt problem med kvinder er tilbøjelige til at mislykkes. er nødvendig erfaren læge bistand i denne sag. Årsager til vaginal lugt af en enorm mængde. Identificer roden af dem i en bestemt sag er kun muligt ved at sætte nogle tests. Det er derfor, det anbefales at rådføre sig med en specialist, der vil ordinere den rigtige behandling. Gå til den nærmeste klinik! Haster!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.